Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balambher

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Immáron nyolcadik éve van meg ez a vén dög, azaz nálam már a negyedik műszaki vizsgáján vallatták nemrég. Mivel ez inkább a gyerekem, semmint az autóm, izgulok érte ilyenkor egy kicsit. Felkészítettem hát rendesen a nagy napra: lemostam, kiporszívóztam. Más nem kellett, mert mostanra már eljutottam…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
balambher 2016.11.06 07:46:07
@Magentax: mondok rosszabbat, Bp. II. ker.-ben lakom, és nálunk is csak telekom van...
balambher 2016.11.06 07:49:44
@L.A.M.: 1. A upc-nek nem volt afférja Ákossal. 2. Olvasd tovább a cikket, mit nyert el a telekom kvázi cserébe!
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
balambher 2014.11.18 10:01:46
@lujo1111: Ráadásul a Napkelté bojkottálta a Fidesz, és nem fordítva.
Elképesztő és felháborító ítélet született a Rezesova perben! Az állítólag független magyar bíróság példátlan, embertelen, szokatlan és az emberek igazságérzetével egyező ítéletet hozott. Mi lesz így a liberális jogállammal?Ez a Rezesova, mindenki számára…..
balambher 2014.09.14 00:08:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez egy baleset helyszínén nyilván könnyen kivitelezhető lenne...
balambher 2014.09.14 00:17:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Persze hogy van, de mikor ér oda? És ha odaér, majd ez lesz a legfontosabb dolga, hogy ötpercenként vért vegyen a sofőr(ök)től. Nem zárható ki, hogy van ilyen baleset is, ahol ez belefér, de az egészségügy mai helyzetében ez elég utópisztikus elképzelés.
Főleg az indokolja a döntést, hogy már van elég stadion egy szűk körű, elit válogatottak számára rendezett világversenyhez – áll a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményében. „Amíg a jelenlegi európai mezőny nem képes felismerni a magyar válogatott értékeit,…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
balambher 2014.05.20 09:50:39
@high up!: Így van, aki a Harmadik félidőt nézi, az sikeres ember nem lehet...
ProgBlog Menekülés a győzelembe 2014.03.16 22:41:12
  Du feiga‘ Jäger, ‘s isch oa‘ Schånde Und bringet dir gånz g‘wiß koa‘ Ehr‘nkreuz: Er fiel går nedt im off‘nen Kampfe, De‘ Schuß von hint‘n her beweist‘! („Te gyáva vadász, ez szégyen/És egészen biztosan nem hoz neked érdemkeresztet:/Ő egyáltalán nem nyílt…..
balambher 2014.03.17 10:05:20
@.Gordon Gekko.: Nem hazugság.
balambher 2014.03.17 10:06:58
@nevetőharmadik: Meg Debrecen, meg V. kerület, etc.
balambher 2014.03.17 10:08:09
@.Gordon Gekko.: A holdudvar építésének semmi köze a kormányzási teljesítményhez. A mindenkori ellenzéknek is van holdudvara. Az ember nem kormányon épít holdudvart, hanem épp azért kerülhet hatalomra, mert van neki.
Mélységesen egyetértek Kövér Lászlóval: közös kudarcunk az elszámoltatás elmaradása. Igaz, az már némileg visszás, hogy a magyar országgyűlés fura ura - pártja másfél hónap híján négy éves kormányzása után és néhány héttel a választások előtt - éppen most…..
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
balambher 2014.01.06 23:08:55
@Foresty: ha tulajdonnévből jelzőt képzel, az mindig kis kezdőbetűvel írandó!
Az év végén végzett gyorsfelmérésünk főbb eredményeiről beszámoltunk már, most álljon itt egy kis összeállítás arról, amiről az országos kutatásokból viszonylag keveset tudunk: hogy mi lett az egyes pártok 2010-es táborával. A 794 válaszból álló minta természetesen nem…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
Ilyen ötlet is csak Kínában születhet, hiszen itt tudják csak igazán milyen a közlekedés a pekingi vagy sanghaji metrón a csúcsforgalomban. Egyáltalán nem friss a dolog, de megint előkerült a téma. A koncepció abból indul ki, hogy az utasok akadály nélkül tudjanak…..
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
balambher 2013.12.23 14:39:03
@SmittyB: Nem is lehetett 20 évig, mert a Horn-kormány idején jött létre, de már amúgy sem balos vagy 4-5 éve.
Jobbegyenes A Kúria árulása 2013.12.16 20:03:35
A magyar igazságszolgáltatást rengeteg jogos kritikai érte az elmúlt évtizedekben. Se szeri, se száma a bicskanyitogató ítéleteknek. Azt már megszokhattuk, hogy az állami milliárdokat elsikkasztók legtöbbször fütyörészve sétálhattak ki a Markó utcából egy-egy felmentő…..
A bajai időközi választás eredményével mindenki jól járt: a kormánypárt megtartotta az önkormányzati mandátumát, a baloldali ellenzéki összefogás elmondhatja, hogy sokat javított 2010-hez képest egy erősen fideszes körzetben, a magunkfajta politikabuzik meg turkálhatnak…..
balambher 2013.09.24 00:08:16
@Kandeláber: Beszerezhetné máshonnan is, de nem teszi, mert ezeket szokta meg.
Ahogy 2011-ben bevezették, Kerényi ötlete nyomán idén is megkapták az általános iskolák 5. osztályos tanulói a Nemzeti Hitvallást, a 8. osztályosok pedig az Alaptörvényt. Hoffmann Rózsa ezúttal ezt a szép levelet küldte mellé a gyerekeknek, szeretettel. (fotó:…..
Gyakorlatilag közhelynek számít mostanság, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva tesz arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne legyen. (Elég ha a 2011-ben…..
balambher 2013.09.06 20:48:09
@Androsz: A mostani acsarkodóknak 1994 és 98 közt 72%-os többségük volt a Parlamentben, és mégsem csinálták ezt. Azt hiszem, már erősen bánják.
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
balambher 2013.09.02 21:03:13
@balambher: Úgy is mondhatnám: annyira tehetségtelen, hogy ennyi erővel a közmédiában is szerepelhetne...
balambher 2013.09.02 22:22:00
@Lord Snow: De, tényleg. Kb. egy kaliber a kettő egóra is, meg tehetségre is. Akkor Bárdos volt az, akit kifejezetten Orbán kért, hogy vele beszélgethessen a csigatévében. Na, az mingyá más...
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..