Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goaliebarni

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid úton is sikerülhet látványos javulást elérni a gárda játékában, mondta Jarmo Jamalainen a szakosztály hivatalos honlapjának. A cikkből kiderül, az 50 éves finn szakember napok óta hazánkban tartózkodik, és az FTC-nél nemcsak a felnőttekkel, az utánpótlással is…..
goaliebarni 2009.12.02 14:11:01
@Nick Snot: A Lengyel és a Román példát azért írtam , mert ők is fenn voltak az Á-ba , de nem tudtak gyökeret ereszteni, mint mondjuk Dánia ,Norvégia vagy Fehéroroszo.Persze a Lengyel hokit lehet ,hogy Te jobban ismered,de azért néhány évtizede én is érdeklődöm e témakörbe.A hazai hokinak minden esetre belátható időn belül további "Albavolánokra" lesz szüksége.Az egyik ilyen csapat a Fradi lehet.
goaliebarni 2009.12.02 14:32:10
@Roham Billy: Ez csak egy megérzés.Talán ott van egy olyan + amit jelenleg más csapatnál nem érzékelek .Egyetlen egy sportághoz ,így a hokihoz sem csak pénz kell.Szerencsére!
Két hete lekapocsolták a zalaegerszegi jégcsarnokban az áramot, a hét elején pedig az MKB Bank Zrt. visszavette a létesítményt, mert a szép és nagy tervekkel előállt vevő nem teljesítette a 2009. április 21-ei adásvételi szerződésben vállalt kötelezettségeit.A Fendrik Zsolt…..
goaliebarni 2009.10.01 22:09:55
@hokimagyar: boci boci tarka,....
A HK Lucenec részére a a szlovák jégkorongszövetség (SZLH) nem adja meg a Mol Liga indulási engedélyt. Erről Igor Nemecek, az SZLH főtitkára szerda délután, a 16 órai határidő előtt nem sokkal telefonon tájékoztatta magyar kollégáját, Kovács Zoltánt. Információink…..
Kedden sajtótájékoztatót tartott a Ferencvárosi TC, pénteken a Dab.Docler követi példáját, szerdán megkezdi szereplését az iglói tornán az Újpesti TE, kialakult a Miskolci Jegesmedvék véglegesnek tűnő légióskerete, a Sapa Fehérvár AV 19 is aktív volt a játékospiacon. Mol…..
Az eredménnyel maximálisan elégedettek voltunk, a mutatott játékból is pozitív jeleket tudtunk leszűrni, kezdte a múlt heti lengyelországi torna értékelését a Sapa Fehérvár AV 19 edzője, Énekes Lajos. Írásunkból kiderül, nem lesz svéd világbajnoka a csapatnak, és szó esik a…..
goaliebarni 2009.08.25 19:23:51
@Norbee00:Nem tőlem kérdezted,de Bécsben az ASH-ban vendég szektor felnőtt 14EUR,gyerek 15éves korig 5.50 EUR.Tipp:Graz-ba is gyertek minél többen!Múlt szezonba pont AV győzelmet láttunk itt(a büntető lövésest)Belépő itt 13EUR .
A szlovák szövetség tegnapi elnökségi ülésén került ismételten terítékre a HC Lucenec ügye. Mint arról korábban hírt adtunk, a szlovákiai csapat részvételéhez a Mol Ligában mindeddig nem született meg az SZLH hozzájárulása. Tegnap sem. A kérelemmel kapcsolatban formai és…..
goaliebarni 2009.08.24 22:08:20
@Veermetal: De úgy látszik , hogy nem elégszer:(
goaliebarni 2009.08.24 23:36:29
@1nf3rn0: A Szlovák Jégkorong Szövetség várhatóan nem fogja a losonciak Mol Ligás indulását megkönnyíteni.(Bár csak ne legyen igazam)Hogy miért? Erre próbáltam rávilágítani a három mondatos történelmi visszatekintésben.Ezek tények!"A sértődött önsajnálattal" -t, nem értem. Talán nem is fontos. Bízzunk benne,hogy bölcs döntés születik hamarosan.Ebben biztos egyetértünk!
A negyedik napon az első háromhoz hasonlóan egy győzelem és egy vereség lett a magyar csapatok sosnowieci mérlege. A Sapa Fehérvár AV 19 második szlovák extraligás ellenfelét is legyőzte, így megnyerte a nagyon rangos nyolccsapatos tornát. Az FTC a svéd másodosztályú…..
goaliebarni 2009.08.23 12:06:46
@M.Lac: Ha vissza jöttetek elárulhatnád a helyet ,mert én is lengyelország kedvelő vagyok.Itt szeretik a magyarokat és egyáltalán nem felkapott.Szóval minden optimál!Jó nyaralást!
Az osztrák szövetség megtalálta Lars Bergström utódját. A Graz 99ers vezetőedzője, Bill Gilligan lesz az új kapitány az ÖEHV közleménye szerint. A graziak még nem egészen így tudják. Megpróbáljuk összefoglalni a helyzetet, és bemutatjuk a jelöltet. Rájár a rúd Dieter Kalt…..
Az EBEL-rájátszás elérését nevezte legfontosabb céljának Jarmo Tolvanen. Az Alba Volán újonnan szerződtett finn edzője blogunknak adott interjújában elmondta, kiemelt feladata, hogy a fiatal tehetségeket beépítse a csapatba. A mester egy hete van a kerettel, egyelőre mintegy…..
goaliebarni 2009.08.11 23:30:41
@csiki hokis: Ha már a HC-t és Csató I-t is említed,érdekelne :Ti ott Csíkban mit gondoltok Kurkóról? Mi lesz a karcfalvi pálya befedésével? A HC Felcsík utánpótlás csapataival?
Augusztus 6-ig csak 22 európai játékos írt alá szerződést NHL csapathoz, ez 46 százalékos visszaesés a pontosan egy évvel ezelőtti adatokhoz képest. A következő szezonban az utóbbi évek legkevesebb euroújonca mutatkozik be a tengerentúlon. Tavaly, az első időszakban, amikor nem…..
goaliebarni 2009.08.09 11:07:59
@csiki hokis: A KHL kizárólag az NHL alternatívája nem az európai nemzeti bajnokságoké vagy ligáké.Egyébként a 24-ből 8 csapat nem is európai.Nem lehet összehasonlítani.(bocs,de nem okoskodni akartam)
Hári János és Nemes Benjámin személyében a következő szezonban két magyar hokis is ott lesz a világ egyik legerősebb ifjúsági bajnokságában. Ráadásul mindketten bajnokesélyes csapatban játszanak Svédországban. A Farjestad és a Djurgarden is megkezdte a felkészülést. Arra…..
goaliebarni 2009.08.05 23:18:32
@Dachstein: nyitott pályán hóban gazdag teleken pl.hólapátolással melegítik be a hát és váll izmokat,a fedett pályákon a lecsepegő víznek kihelyezett edényeket lehet összegyűjteni de akár szlalom gyakorlatot is végezhetnek az ifjoncok közöttük ,koronggal vagy anélkül.Az utóbbit akkor ,ha a büfébe rejtett korongos vödör reggelre eltünt.Úgyhogy vannak még fegyvereink.Szerintem a svédek egyiket sem ismerik.
Beindult az élet a Mol Ligában. Mindenhol készülnek az új szezonra, és érkeznek a hírek az igazolásokról is. A Bp. Stars Kangyal Balázs személyében új edzőt avatott, elvesztette Szajbert Patrikot, helyére másik újpestit igazolt. Lehet, hogy az FTC elveszti másik kapusát is, az…..
goaliebarni 2009.08.05 19:07:16
@csiki hokis: @csiki drukker: A mjsz oldalán olvasható cikkben egyértelmű,hogy nem EI említi románnak a brassóiakat hanem a cikk írója.Természetes,hogy nincs igaza,hiszen a brassói keret valamennyi játékosa magyar!A szerencsésebbek számára ez világos a többivel meg legyetek elnézőek.Elég csak megnézni mit tanítottak 56-ról vagy Trianonról az iskolában-a helyzet most sem jobb,sőt...-a mai 30-on túliaknak + a jó kis kereskedelmi kanálisok tevékenysége. Nincs min csodálkozni!
Három hete arról írtunk, hogy kialakult az osztrák másodosztály mezőnye. Ami ezután történt, arra a legélénkebb fantáziával megáldott osztrák szurkolók sem gondolhattak, a legrosszabb álmaikban sem. Tanulságos három hét áll az osztrák jégkorong mögött. Az események akkor…..
goaliebarni 2009.08.04 23:38:17
@sipmester: Sok osztrák meccset láttam már(nekünk ezek vannak közel)de az én tapasztalataim mások.Irigykedve nézem a pontos alapos szervezést,az embereket nem úgy kell odébb lökni ha egy kis önkéntes munkáról van szó,nem egymásra vár mindenki,hanem minden kérdésnek meg van a lelkes intézője.Arról nem is beszélve milyen csarnoka van egy Landesligás (III.oszt)Traunseenek vagy az ugyan itt szereplő Amstettennek és még sorolhatnám.Persze EBEL meccsekre is járunk de ezekről úgysem kell nagyon mesélni. Természetesen nem vonom kétségbe sípmester észrevételeit, csakhogy a pozitívum ezerszeresen több.
Hajrá Sport Club Jégen a csapat 2009.08.03 21:22:00
Megkezdte a munkát csapatunkkal az új vezetőedző, Ulf Weinstock. A délelőtti bemutatkozás után az esti edzést is ő vezényelte. Ekkor készültek alábbi…..
Ahogy azt ma reggel az Üllői út 129 blog illetve a Nemzeti Sport megírta, a Ferencvároshoz szerződött Budai Krisztián. A kiváló kapus 12 év után tér vissza nevelőegyesületébe. Mint a sportlapnak elmondta, döntésében szerepet játszott, hogy a zöld-fehérek minden téren előre…..
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
goaliebarni 2009.06.30 23:50:17
@Ájszberg: Nevelj királyokat,... Szerinted Csicsó papának,hogyan kellene helyesen eljárnia ilyen kérdésben ? Várom válaszod!
goaliebarni 2009.07.02 17:17:13
@heves jeges: Azt tudomásul kéne venni,hogy Kercsó tud vmit,amit a mai liberális neveltetésű szülő generációk nem értenek.Miért fontos neki az ami nekünk esetleg a 123.?Bízzuk rá. Számát sem tudom Székelyföldi útjaimnak,de még most is csak sejtem az ottaniak gondolkodását,logikáját.Egyébként a koris gyakorlás sem egy Istentől elrugaszkodott dolog.Városunkba nősült svájci hokis mesélte,hogy 2év kizárólagos korcsolyázással kezdte egykoron pályafutását!Kibírta.Akibe nem volt elegendő alázat az ekkor kihullott.Később a túl nagy egóval úgyis csak a bajok lettek volna!Félre ne értsen!Ezeket általánosan gondolom ,nem az Ön esetére.Gyermekének sok sikert a folytatáshoz!
goaliebarni 2009.07.04 13:57:45
@Kivago Ivan Györgyné: Egyszer ,valaki felvilágosított bennünket,hogy a liberális az nem szitokszó.Ha jól emlékszem ,valami Kuncze vagy ehhez hasonló volt a neve a jóembernek.(Mindenkit nem jegyezhetünk meg magunknak) Ezért is bátorkodtam... A 90%-ot pedig én másképpen tudom ,persze az információkat sokféle helyről sokféle képen szerezzük.Ki így, ki úgy.
A Kaposiaknak szívből kívánom,hogy az új utánpótlás edzővel jól menjen a munka!
A tavalyi meglepetéscsapat megállapodott két szlovák élharcosával, Vladimir Dubekkel és Ladislav Sikorcinnal, a kiváló támadók a következő szezonban is a Megyeri útiaknál játszanak. Erről Böle Dezső szakosztályvezető tájékoztatta a jégkorongblogot. A csapat idén is részt…..
goaliebarni 2009.06.29 22:37:18
@guriga uram jr.: "Egyszer az életben tartsunk össze valamit,ami működik." Sajna,erre csak a nacionalista érzelműek képesek!A többi az csak széthúz.
Középtávra tervezünk – nyilatkozta a jégkorongblognak Peter Sevela, a HKM Lucenec ügyvezetője. A losonci klub a szlovák harmadvonal mellett a Mol Ligában is elindul, de azt még nem tudni pontosan, milyen erős csapattal vesz részt a versenyben. A magyar–román–szlovák…..
goaliebarni 2009.06.27 09:44:02
@geriszu: A két szurkolótábor miatt ! Fele táv mint Bukarest Bp.től.A B közép mindenhova velük megy.A Youtoube-on megnéztem néhány meccset--hát, nem piskóták!A csapat viszont eléri a MOL liga szintjét.Persze nem a cirkusz hiányzik ,hanem a min.10-12 csapatos izgalmas szinvonalas bajnokság. A térségbe (kivéve szlovákiát)baromi kevés a csapat!Csak déli irányba egy-kettő, pl.Mladost de ők is szlovéniába mentek,mert ott kevesebb a bizonytalanság.Ettől függetlenül minden tiszteletem a szervezőké!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG ,HAJRÁ MAGYAR HOKI !
goaliebarni 2009.06.29 22:03:20
@guriga uram jr.: Van egy másik út is:régi,új vidéki hoki bázisokba életet lehelni(GYőr,Szeged,Debrecen,Jászberény,Zegerszeg,Kapo svár)Ezen helyszinek mindegyikén van FEDETT jégcsarnok!!!Nyilván,hogy ez lessz a hosszú távu megoldás.
Külföldön folytatja pályafutását Szuper Levente – írja a Nemzeti Sport. A válogatott és az Alba Volán 19 első számú kapusának leendő klubja még nem ismert. A lap szerint annyi biztos, hogy a kapus európai csapathoz szerződik, ami azért fontos, mert így a nemzeti…..
goaliebarni 2009.06.27 15:33:48
@surdilovics: Nem tudom. Hetét jó, EBEL szintű kapusnak tartom.Egy kicsit barátságtalan (ezt már mások is mondták) de ahogy rutinosabbá válik és csökken a belső feszültség úgy ebben is javulhat .Ezért sem lenne jó ha egy 39 éves két lábon járó rutin mögött üldögélne a kispadon.Nagyon kíváncsian várom kit hoznak kapusnak.
goaliebarni 2009.06.28 23:56:24
@genius19:Igazad van!Valóban nem Hetéről szól a cikk.Szuper Levit pedig maximálisan tisztelem.Az Általad is látott esetnél tényleg nem hallottam semmit, viszont most már értem az akkori indulat okát.Eszembe sincs Hetét bántani. A kapusok nálunk(család) különben is nagy kedvencek!Pont ezért bántott a dolog. Akkor egy kicsit meglepődtem. Köszi az infót!
Szombaton játszották le Győrben az inline bajnokság helyosztóit. Az alapszakasz utolsó fordulójában a Jászberény győzelmével elütötte a Marczi Skate csapatát a döntőtől, a bronzmérkőzésen jöhetett a reváns. A döntőt a Győr és a TPS-Rosco vívta. Nem volt annyira…..