Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flaszter

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Big Bang Theory egyik főszereplőjét, Dr. Sheldon Coopert alakító színészről rosszakarói azt állítják, hogy egysíkú színész, akinek eszköztárában igazán sok minden nincs is, az Asperger-szindrómás Coopert meg azért tudja ilyen jól alakítani, mert a valóságban is…..
A napokban írta meg a Hu.PokerNews.Com, hogy a Bluff Magazin újra közzé tette húszas listáját, mely a pókerre leginkább nagy befolyással bíró emberek és cégek nevét tartalmazta némiképp logikus és erősségi sorrendben. Azonnal megfogant bennem, hogy egy ilyen lista jó lenne…..
A britek minden zsánerről le tudnak úgy húzni egy bőrt, hogy a néző ne a szemét forgassa a sorozat láttán, hanem alig várja már a következő darabot - ilyen a Shameless, a Skins vagy a Being Human (jelentem, bepótoltam), melyek ismert toposzokat (proli család, tinédzserek,…..
Az V. Hungarian Bowl szombati meccsén a Győr Sharks lesz a Budapest Wolves ellenfele, így itt az idő megismerkedni velük. Az ötéves Sharks a hazai amerikai foci egyik legstabilabb csapata, akik a magyar bajnokságot már kétszer nyerték meg, idén pedig második helyet értek el az EFAF…..
flaszter 2009.11.05 13:18:06
Félrefordítások Pókerarcok 2009.11.02 20:00:00
Arms küldte:Gondoltam megnézem a Pókerarcokat angolul és figyelmes lettem a film első felében két apróságra. Az egyik: az egyik főhős éppen kártyázik a börtönben mikor megtudja, hogy kiengedik és magával vinné a megnyert cigit, szóváteszi az egyik rab, hogy na ne már. Itt jön…..
flaszter 2009.11.02 20:35:37
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
B-oldal TOP10 sci-fi filmzene EVÖR 2009.09.26 07:39:00
A totalscifionline.com magazin megszavaztatta, hogy melyek a legjobb sci-fi filmzenék, majd a sok szavazatból egy tízes listát állított össze, melynek eredményét az alábbiakban mindenféle köntörfalazás és tartuff-i álarc nélkül olvashattok. Nyilván ezen a listán is jól össze…..
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.19 09:29:00
Richard Hatch, az első Survivor nyertese és egyben a legokosabb játékos EVER, adott egy interjút az NBC Today című műsorának, de a műsor után nem a házi őrizetbe tért vissza, ahol azért van, mert elfelejtette befizetni az egymilliós nyereménye után járó adót (ez egy hosszú…..
A Comic Con után egy nappal már meg is kezdődött a TCA sajtóturné, amire évente általában kétszer, nyáron és télen szokott sor kerülni, és a csatornák itt mutatják be új és visszatérő sorozataikat az Amerikai Tévékritikusok Egyesületének (TCA). Egyelőre a nagyhalak közül…..
flaszter 2009.07.31 13:31:52
Kissé meghízott Pánsíp Mihály, mióta a Szökésben láttuk, a feje lassan akkora, mint egy közepes zsámoly. Sebaj, rendőrnek elmegy. ..
flaszter 2009.07.12 18:52:25
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..