Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gipsykilla

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután lett hűtőnk, internetünk, semmi sem gátolt meg abban, hogy kipróbáljam az internetes vásárlást. Nem az Ebay-re gondolok, hanem az élelmiszer vásárlásra. Írtam már arról, hogy vannak nagyobb áruházak, ahol már jártunk. De sose volt jó az a része, hogy amikor fizettünk…..
Forex-Killer CloveriX 2010.11.17 20:51:00
Már több forrásból hallottam arról a robotról, amiről most én is írni fogok. Ezek a források nem mindent ígérgető honlapokról származnak csilli-villi marketinggel, hanem az olvasóimtól. Többen is jelezték egymástól függetlenül, hogy érdemes lenne ránéznem. Meg is tettem.…..
gipsykilla 2010.11.24 15:44:33
@Miskolci:
Magyarul eszeveszetten kattintsunk minden "ilyen" linkedre, igaz?? Ez a lényeg, ez az oldal is csak "erről" szól.... :S
gipsykilla 2010.12.06 19:47:46
@zsoci67: Üdv!
Megkérdezhetem, hogy nálad a Svájcot hogyan fogadták el? Beírtál egy kamu svájci címet is? Mert én kevertem a magyarral, tehát Svájcot jelöltem, mint ország és magyar címet adtam meg. Lehet emiatt kaptam inconsistent/incorrect billing information-ös e-mailt?? Válaszod előre is köszi!
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el a tökéletes nőt: látjuk az arcát, a melleit, a csipőjét, a combjait. Aztán koncentráljunk a személyiségére: vizsgáljuk meg, milyen tulajdonságokkal kell bírnia ahhoz, hogy hibátlannak nevezzük? A válasz könnyű: a tökéletes nő…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
gipsykilla 2009.12.18 07:14:56
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
autózz! Kamikaze kétkerekűek 2009.10.03 12:16:00
Tegnap reggel az én közreműködésemmel szeretett volna öngyilkos lenni egy vadbarom motoros, vagy egy óráig dúltam magamban, ennyire necces helyzetbe még nem kerültem talán soha, szerencsére nem lett végül baj. Vadmalac napi rendszerességgel találkozik munkába menet ezzel a…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
gipsykilla 2009.10.03 09:45:10
@Dude: Hidd el, mint Dj. már megcsinálta a karrierjét. Külföldön is elismert lemezlovas.... Én szeretem a zenéjét.
Tény: buta halálos balesetet okozott.
Tény: kisebb büntetést kapott, mint ami járt volna, de szerintem bárki közülünk mentené a menthetőt, ha ugyanez történik vele.
Tény: mint ember, nekem sem szimpatikus.
Az európai hivatalnokok tovább nyomoznak a felrobbanó iPhone-ok ügyében. Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos arra figyelmeztetett, hogy amennyiben kiderül, valamilyen hardver-hiba áll az esetek hátterében, eltávolíttatja a boltok polcairól a készüléket.A nyomozást jelenleg egy…..
Újabb mérföldkő az iPhone-platform életében: elkészült az első nyolcsávos virtuálisstúdió-szoftver, a Rectools08. Innen vihető az App Store-ból, van egy ingyenes Lite verziója is, ami nem tud menteni. Hullámeditorja is van, minden csatornán három sáv hangszínszabályzás, egy…..
Van nálam egy HP iPaq 914c, szeretnék megszabadulni tőle, mert utálom. Mielőtt bevinném valami kereskedőhöz, frissíteni szeretném a szoftver. Elkezdem túrni a HP honlapját, mire nagy nehezen eljutok a driverekig, ahol a rendszer felajánlja a Windows Mobile 6.1-es változatát. A…..
gipsykilla 2009.08.14 12:05:31
@egoist:
Arról egy sort sem írtál, hogy mi nem tetszett a htc-ben.
gipsykilla 2009.08.14 17:36:38
@egoist:
No ez az, kevesebb funkció, kevesebb beállítási lehetőség, unalom, és ha valami szarakszik, nem tudsz, mert nem lehet rajta változtatni, csak valami hackeléssel stb., winre meg van millió progi.
-Írtad az ujjal írást: nem az alapot kell használni, van 100 féle keyboard progi, talán egyik legjobb (Fingerkeyboard). De van ugyanolyan is, mint iphone-on.
- Az érzékenység meg megint nem winmobile hiba, hanem hardver ami alatta van, Jó készüléket kell venni.
-Multitouchot szerintem havonta egyszer használ kábé egy iphone-os, szóval nem szempont. Én a pinát szoktam úgy huzogatni, nem a kijelzőmet :)
-Igo-val nem tudom mi bajod volt, már sokféle verziót használtam, több készüléken (igen törtet naná, és?) nem volt probléma, 8-ashoz legyen elég memória és proci és kész. Szerintem rossz forrásból szerezted be.
-Win hátránya tény hogy a böngésző, IE egy fos, mást kell használni, Ahogy írtad Opera jó, de lehetne jobb is, igen, azért van pl a Skyfire, szerintem szafarit is kenterbe veri :)
-GPS: rég óta Sirfstar III-as chipek vannak wines mobilokban, iphone-ban hirtelen nem is tudom milyen, de lehet abban is ez, kereskedelemben legjobb, szóval nem lehet jobb és gyorsabb se. GPS hidegindításnál műholdelhelyezkedéstől függően mindegyik csak percek alatt indul.
Szerintem, nagyon keveset foglalkoztál ezekkel a wines gépekkel.
gipsykilla 2009.08.14 17:39:42
@zila:
Senki nem mondta, hogy a főzött romok legálisak, no de akkor mi van?
Senki nem mondta, hogy csak minden progi ingyenes. Nem, viszont nagyon sok hasznos, ingyenes progi van.
Vagy te minden progit megveszel? Szerintem ezen felesleges rágódni...
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..