Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiváncsifáncsikiselefánt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.08.10 09:48:16
@Sic Semper Tyrannis ~ O.F.F.:
Legyen:):):) Köszi:)
A rászorulók többségének a jövőben már nem jár támogatás az új szemüveg árához - olvasható a szerdai Népszabadságban.A napilap szerint a látássérültek 90 százalékát érinti az új rendelet, amely szerint augusztus közepétől a hat dioptria alatti szemüveglencsékhez és…..
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.08.07 11:09:15
@Girhes macska: Átérzem fájdalmad lényegét, én -9-s dioptriára nem kaptam támogatást, pedig az már tényleg súlyos...! Így kell hasznot húzni azokból, akik tényleg rászorulnak a szemüvegre...undorító!!!
Másfél éve ismertem meg Benit.Csak egy "ártatlan kis" egyéjszakás kalandnak indult, amikor elmesélte nekem hogy 8 éve párkapcsolatban él, akkor abban a pillanatban ki szerettem volna esni az autóból és csak egyre az járt az eszembe h bármennyire is tetszik, nem kellene…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.08.06 14:05:20
@gabcigirl: Teljesen egyet értek:)
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.06.26 18:16:27
@májgeriberi:
Akivel ordibált azt igenis lehet sajnálni.
A másik tényleg nem oda való.
Nem tudom mennyi tapasztalatod van, de nagyon stresszes, ha csak úgy elkezdenek veled ordibálni a munkahelyeden.
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.06.26 18:36:53
@májgeriberi:
Nem azt mondtam, hogy a munkatársaid ordibálnak veled, hanem mondjuk az ügyfél mint itt is. Azt, hogy beszéled meg.
Kiváncsifáncsikiselefánt 2009.06.26 18:47:14
@májgeriberi:
:)
Mindegy, én csak annyit akartam kihozni belőle, hogy mind a két fél hibás lehet:)