Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3@n

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
Gene Simmons KISS-basszusgitáros anyja-apja magyar volt, ezt tudtuk eddig is, meg az is, hogy Izraelben született, nyolcéves korában költöztek az apa nélkül Amerikába, soha nem élt Magyarországon, de mégis beszél magyarul. Ezt már többször is bizonyította, legutóbb épp a CNN-en,…..
Subba Férfifejű csecsemők 2010.02.10 14:45:00
A szülői szeretet egyik bizarr megjelenési formája az, mikor az apukák kicserélik fotosopban a fejüket a gyerekével, naná, hogy a jó öreg internet segítségével ezeket a képeket meg is osztják a velünk!        ..
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
3@n 2009.09.08 14:57:41
f1 Badoer: Monzában pontot akarok 2009.08.31 17:17:00
A Ferrari-beugró két tök utolsó hely után is bízik benne, az istálló megtartja.”Monzában pontszerzésért indulok, biztos vagyok benne, jó eredményt érek el. Rengeteget teszteltem ott, becsukott szemmel is végig tudnék menni. Szerintem maradhatok, ez a hétvége pozitív volt,…..
Az alábbi 10 MJ bigyók talán a történelem egyik legfurcsább kütyüinek mondhatók.A pop királya lilán egy mazsola formájában.Jacko Matjoska baba,Jackó Warhol style.Egy igazi antik társasjáték a Jackson five-al. 1976 ból.Egy jó kertipartihoz ajánlják a Grill szószt, melyet MJ neve…..