Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EFIXX

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleddig vettünk egy jó kapust, felhúztuk elé a Fogl-gátat, majd még azt is emberül aládúcoltuk. Bekkjeink elé két fedezetet, vagy más néven halfot (a mai védekező középpályások ősei) építünk be a habarcsba. A poszt nem képezi vita tárgyát. Blum Zoltánt, az élettanilag is…..
EFIXX 2009.12.28 23:05:35
Pár megjegyzést azért fűznék a videóhoz: Próbáltam úgy összevágni a videót, hogy változatos jeleneteket és helyszíneket mutassak be. Csakhogy ez lehetetlen, azért láthatjátok szinte mindig ugyanazt, mert az egész játékban alig történik vmi, alig van benne vmi normális…..
EFIXX 2009.12.28 22:34:26
Amíg nincs új videó, addig kirakom ezt, ne unatkozzatok.Előző héten vettem egy gamepad-ot, amit teszteltem a FIFA 2005-el. A kontroller első megmérettetései, illetve az "ismerjük meg a blog készítőjét" mozgalom jegyében született meg ez a gameplay videó, ami tehát…..
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
EFIXX 2009.12.17 18:06:53
E héten egy kaliforniai szőlősben kezdünk, egy elásott lány tetemét elemezgeti a helyi sheriff, aki szerint az áldozat helybéli volt. A mentalista, Patrick Jane tudja is mi történt: egy helyi lakos akarta megerőszakolni, de szállítás közben a lány rosszkor próbált elmenekülni,…..
EFIXX 2009.10.31 15:46:28
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
..
EFIXX 2009.09.19 21:43:37
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
EFIXX 2009.08.14 15:12:48
Mostmár hamarosan itt az idő hogy új filmet elemezzek (elemezzünk). Gyarapítjuk tudástárunkat a rossz horrorork körében :D de egy kis magánélet is belefér szóval neaggódjatok hamarosan jön az új elemzés. Addig is egy kis rövid reklám melyre nemrég bukkantam miszerint mindenkiben…..
EFIXX 2009.08.10 07:18:05
The Unborn  A túlvilág szülötte Rendező: David S. Goyer Szereplők: Odette Yustman, Gary Oldman, Meagan Good, Cam Gigandet, James Remar, Jane Alexander, Idris Elba, Carla Gugino, Rhys Coiro Ha egy ember lelke túlságosan megfertőződött a gonosszal, sosem léphet be a mennyek…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
EFIXX 2009.08.07 17:34:33
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Friday 13th: Jason 10 részen keresztül aprította az embereket, majd összecsapott Freddy Krugerrel is. Jövőre újrakezdheti az egészet. Főbb szerepekben: Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti.   My Bloody Valentine 3D: A másik Supernaturalos srác, Jensen Aclkes…..
Youtube-ra ezt raktam fel trailernek a meglepetés cd-hez. Aki nem látta volna, most pótolhatja. Csak egy rövid agymenés, semmi több. Nem volt megrendezve :P ..
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
Jó PC-s játékok bemutatása XIII 2007.11.02 09:46:00
Hello mindenkinek Blogomon szeretném bemutatni azokat a PC-s játékokat,amik ténleg sikert értek el,elindult velük egy történelem,legyenek ezek újak vagy néhány évvel régebbiek. Mivel tudjuk,hogy nincs olyan,hogy tökéletes játék, ezért a negatívumokra is kifogok térni,bár mivel…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
Filmdroid Tükrök (Mirrors) 2008.10.16 19:59:00
Nem kertelek, megmondom az elején: a Tükrök rossz. Mindenkivel előfordulhatott már az a helyzet, mikor egy film bizonyos pontján felgyulladt a kis lámpa a fejében és ráeszmélt arra, hogy ebből már semmi jó nem fog kisülni. Ez a pont nálam az elején, rögtön az első másodpercekben…..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
EFIXX 2009.07.19 20:08:20
Hát nem gyönyörű? =)   Fura, hogy ennyi embert le tudott fotózi nekünk Zoltán, mert elég hamar eltűnnek a hullák. Igen kérem, rögtön látni, hogy ez egy minőségi játék ;) Az Antikiller nekem is fenn van még a gépemen, nem véletlenül. Majd meglátjátok ;)..
2.videómban a Medal of Honor Allied Assault nevű játékot mutatom be. Nagyszerű 2.világháborús játék,1 dolog nem tetszik nekem,erről szépen fogok beszélni a videóban.De ettől a kis dologtól függetlenül a játék nagyszerű.   ..