Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmedve

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három volt kormánypárti, a legutóbbi önkormányzati választások óta ellenzéki budapesti kerületben is küzdenie kellett az új vezetésnek azért, hogy megszerezhessék az önkormányzat alá tartozó Facebook-oldalak adminisztrátori jogait. Emellett több kerületben is döcögősen indult az önkormányzati…..
bmedve 2019.11.28 09:33:59
@FerencJózsef: Te szegény...
Profigrammer's Kajatolvajok 2019.11.09 08:18:20
Egy rántott hússal kevesebb volt a dobozban, amikor kivettem a céges közös hűtőből az otthonról hozott kajámat. Ez azért volt kellemetlen, mert csak egy húst hoztam a rizs mellé – mesélte Tamás szomorúan egyik korábbi élményét, amikor arról kérdeztem, hogy náluk hogyan működik a hűtőmegosztás. A 36…..
  A Fidesz és a fideszes trollok azzal támadják Csőzik Lászlót – Érd új ellenzéki polgármesterét -, hogy úgysem fogja tudni visszafizetni az ingatlan tulajdonosok által befizetett 250.000 forint csatorna hozzájárulást, melyet másra költött a fideszes városvezetés, mint amire kapta...
bmedve 2019.11.08 08:46:39
@MAXVAL bircaman közíró: Te szegény...
Borókagyogyó Hálókocsi sehol 2019.08.25 17:45:38
 Azt hiszem, témáját tekintve ez a történet leginkább az abszurd fülbe illik bele, ha nem én lettem volna az egyik szereplője, lehet, hogy nem is hittem volna el, hogy ez 2019-ben így megtörténhet. De én voltam. Aki nem hiszi, utazzon éjszaka MÁV által küldött kocsival. (Inkább ne.) Augusztus 16-án…..
bmedve 2019.08.26 08:50:50
Péntek, nagytakarítás, főzés nincs. Maradt az éhség estére, de hát azzal nem lakunk jól. Nézzük mi van itthon...Mint tudjuk, a pofézni tejben áztatott, tojásban megforgatott , majd kisütött zsemle. Na gyorsan....nagy serpenyőbe tettem a szikkadt kenyérszeleteket, leöntöttem 3…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
bmedve 2018.12.14 15:13:32
@valaki nagyon más: Fizetett fidesztroll....
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
bmedve 2018.11.13 18:11:56
@Helga Beauty Salon: Te szegény...
Mint tudjátok a játékokon kívül igyekszem olyan hangulati elemeket is majd becsempészni a múzeumba, amivel egy kicsit Ti is úgy érezhetitek hogy egy valódi időutazásnak vagytok a részesei.Ezért fontos számomra a dekoráció, amiből időről-időre bemutatok nektek egy-egy darabot. Ennek keretében…..
bmedve 2018.05.23 08:52:51
@kavycs: Qualiton M11 volt a neve, és compact kazettával működött az orsós magnó rész mellett, szépen másolt kazettákat szalagról!
Vannak emberek, akikbe semmiféle tisztesség nem szorult. Vannak emberek, akik utolsó, mocskos hazugságokat szajkóznak egész életükben. Vannak emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek mások bemocskolására, kizárólag a saját alantas érdekeiket szem előtt tartva! Mind ismerünk ilyen…..
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
bmedve 2017.03.24 16:07:44
@Valiotanischa: Te magadtól vagy ennyire büdös bunkó, vagy képezted magad? Jó seggnyalást továbbra is az IQ 40-eddel...
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..
A legokosabb kutyafajták rangsorát most egy pszichológus állította össze, mégpedig az alapján, hogy mennyire gyorsan és mennyire eredményesen képesek megtanulni egy új „parancsot” a különböző kutyafajták. Ez alapján a legokosabb kutyafajták közé a Golden retriever és a…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
bmedve 2016.09.12 18:03:55
@vidéki suzukis:

Te tényleg nagyon vidéki vagy... Most, hogy diktátorváltás van, jobb neked?
bmedve 2016.09.12 18:09:57
@cipraszon:

Neked már az óvodában is gumicsizma volt a jeled? Idd tovább a kannásbort, az IQ-dnak (majd kérdezz róla egy tanultabbtól) úgy sem fog ártani. Ja! ne felejtsd el megetetni az állatokat te büdös paraszt!
Mi, kissé cinikus szabadelvű polgáriak különös anyagból vagyunk gyúrva. Különcségünk okán - miközben átlátunk rajtuk - értetlenül, hüledezve figyeljük a ballibeket, jobbosokat, a hol nemzethyieskedő, hol baloskodó közpénztolvajokat. Most a Bayert kitüntetése miatt támadó ballib idiótákat nem értjük.…..
bmedve 2016.08.22 09:40:20
@Ballib cenzúrázók réme 18:

Hogy te mekkora egy 40-es IQ-jú büdös paraszt vagy!!! Senkinek nem tűnik fel a sok seggnyalástól barna nyelved?
Nem kellett sok, és a vietnami háború elleni tiltakozás egyik szimbólumává vált a sorozókártya elégetése. Ennek apropóján érdemes kicsit közelebbről is megvizsgálni azt a dokumentumot, melyet akkoriban a legtöbb katonaköteles korú amerikai férfi a tárcájában hordott. 1970-es kiadású sorozókártya:…..
bmedve 2016.03.01 09:15:50
@Afrika steht an der Elbe: Hogy te mekkora egy primitív barom vagy! Az óvodában is a gumicsizma volt a jeled?
A minap – minthogy gimnazista gyermekem rajongó lelkesedéssel szónokolt a készülő diáksztrájkról – alaposan megbeszéltük a pedagógusok huszonöt pontját, s nekiláttunk felfejteni a kibontakozó tanári tiltakozások szertefutó ág-bogait. Úgy hiszem, megértette, hogy a szökőnapra tervezett diák-,…..
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
Nem érdekel a Kovács Ákos körüli botrány. Nevezett dalénekestől még nem hallottam fülbe mászó dallamot, nem olvastam megjegyezhető szöveget. Kínos ügyét úgy értelmezem, hogy a Telekomnak több női előfizetője van, mint férfi, és nem mindegy neki, hogy az egyik támogatottja…..
bmedve 2015.12.21 09:51:08
@Afrika steht an der Elbe: Hogy tr mekkora egy büdös bunkó vagy!!!
Most, ezekben a nehéz időkben, midőn harci dobokra vonulnak Afrika gyermekei Európa ellen, mikor Hágár unokái már nem csak Bizánc kapuját törik porrá, hanem Rómáét is, van remény! Őszentsége Ferenc pápa örülhet, mert eldőlt egy több évezredes teológiai kérdés, melyben…..
bmedve 2015.06.23 09:38:37
@Rudi Kató: JÉÉÉ! negatív IQ!!!
Nekem megvan erről a kérdésről a véleményem, mert elég sok macskát mentettem már, ezt ki is fogom a poszt végén fejteni. De azért igyekszem tárgyilagosan felsorolni a pro és kontra érveket a benti és a kinti tartásról. A benti tartás és a kijárás hívei között komoly viták szoktak lenni, nézzük…..
bmedve 2015.04.07 09:45:47
@phaszfej: nomen est omen...
A tavalyi hagyományok alapján idén is összeszedjük a ma már klasszikusnak számító albumokat. Most is a nagy öregekkel kezdjük, akik negyven évvel ezelőtt is már nagyot robbantottak és nagy részük még ma is aktív. Szóval hajtás után 10 nagy hatású lemez, amely 2015-ben…..
bmedve 2015.03.01 09:33:17
@Bellagio: Akkor halgass Lakodalom Lajost ha a Pink Floyd nem tetszik!
Kimaradtam minden bizonnyal üldözendő, és feljelentésre alkalmas véleményemmel abból, hogy állást foglaljak a nemzet Rasijának legújabb politikával dehogy összefonódó viselt dolgainak pellengérre állításából. Sem nyílt levelet nem írtam neki, sem Facebook-posztban nem…..
bmedve 2014.12.22 16:16:43
@Rudi Kató: Te szegény!!! Itt villogtatod a debilis IQ-dat?
Azt hiszem ez a grafikon ér annyit, hogy ne csak Facebook-on osszam meg. Most valóban rosszabbul élünk, mint négy éve. // BejegyzésKötöttségek nélkül által Na ennek a folytatására szavazott az ország...
bmedve 2014.04.23 18:57:28
@Juhász Kata: Te szegény:((( Az nem jutott az eszedbe(?) hogy aki beáll a birkák közé az egész életében seggeket lát és szaros füvet legel?