Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roic

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság kétségkívül Michelisz Norbi az, a 27 éves srác, aki tízezreket vonzott élete tán eddigi legfontosabb versenyére, a WTCC Magyar Nagydíjra. Mindamellett, hogy remek pilóta és nagy reménység, még egy nagyon-nagyon fontos szerepet is betölt, amit talán maga sem tudatosított…..
Roic 2011.06.19 09:33:48
@srank:

Ki nem szarja le, mit gondolsz arról mi mihez képest mekkora szám?
Itt egy kiváló magyar sportoló viszi a magyarok jó hírét szerte a világba a sikereivel, te meg lefikázod?
Inkább örülj neki feltétel nélkül, az ilyen kommenteket meg tartsd magadba.
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
Áron nem tartja normálisnak, hogy a troli felsővezetékének háza előtt található váltója állandóan elromlik, a durranásokkal és a repülő vasdarabokkal néha a szívbajt hozva a ház lakóira. A BKV szerint viszont ez maga az ideális állapot. A levelezésben kis koktélcseresznye,…..
Roic 2010.12.21 09:41:08
Belsőség Ha törik, ha szakad 2010.12.18 18:15:00
WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok, WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok... az idei rali javarészt pár dolog körül forgott. Sokan tán ezért is fordultak el tőle, hiszen a nagy kavarás és a gyártók fokozatos kivonulása miatt kissé háttérbe szorult maga a verseny. Ez pedig még soha, egyik…..
Roic 2010.12.20 10:06:58
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..