Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacccc01

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
Lacccc01 2013.05.06 00:02:18
@Perillustris: Hmm én úgy tudom, hogy lehet a járdán tekerni, abban az esetben ha nincs bringázásra alkalmas egyéb út. Bár lehet hogy tévedek, meg amúgy is én a bátortalanabb csoportba tartozom, uh. tuti nem állnék neki kekeckedni, hogy az az út tulképp. mi is. De nem is ez a lényeg a tímár utcánál, hanem az hogy 2 bringás átkelési lehetőségből 0 darab sikerült használhatóra.(A használható bringás átkelő azt jelenti, hogy nem kell leszállni a bringáról.)
Lacccc01 2013.05.06 11:01:26
@GG81: Hát igen. És ott van még a Margit híd alja is, ami ugyan még bringa only, de merek arra fogadni, hogy párév múlva oda is kiteszik majd a bringával behajtani tilost.
Lacccc01 2013.05.07 19:15:37
@Perillustris: És nem tekerhetsz az úttesten, sem, mert ott meg úgy kell közlekedni, hogy másokat nem akadályozol és biza ha a forgalom 60-al halad te meg 20 tekersz és nincs mód az előzésre akkor az akadályoztatás. Bringaúton meg azért nem tekerhetsz, mert az meg nincs mindenhol.

És lehet bírságolni, ledudálni, lekurvaanyázni a másik embert az útról, de az a problémát nem oldja meg. Ellenben ha minden ember egy kicsit toleránsabb lenne a másikkal rögtön kiderülne az is, hogy a tímár utcai felüljárón békében elfér egymás mellet bringás és gyalogos és nem kell olyan közlekedési szabályokat hozni amit amúgy sem fog betartani senki.
Volt idő, amikor az újságok olyan emberekről írtak, akik valóban letettek valamit az asztalra, s nem azzal vívták ki a közvélemény tiszteletét, hogy pucérra vetkőztek a Playboyban, vagy könyvet írtak a mellplasztikájukról...Volt idő, amikor olyan emberek kerültek címlapra, akik…..
Subba Ügyfélkezelés: Norbi style 2012.11.05 10:43:31
via  ..
Vajon mit csinál egy olyan állami tulajdonú non-profit társaság, amelynek alapítása 450 millióba kerül, a fenntartása pedig évente cirka 3,36 milliárdba?  Asszisztál a magyar dohánypiac újrafelosztásához. A dohánypiac újrafelosztásának állomásairól és annak várható…..
Nincs köztük kövér, az a halálom ..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
SF.blog Tanya Wars 2011.10.06 10:00:00
A Csillagok Háborúja - vita nincs - zeneileg is minden tekintetben az elit tagja. Játsszák a score-t zenekarok szerte a világon, de játsszák metálzenészek,  sörösüveg-bővölők és floppymeghajtók is. Most pedig új korszak kezdődik a történelemben. Ugyanis citerán is…..
Ez tipikusan az a videó, amin először felröhögünk, aztán nyomban elszégyelljük magunkat. Gyarlók vagyunk. ..
Lacccc01 2011.08.25 19:08:50
Bár szervesen nem kapcsolódik a blog témájához, mégis meg szeretném mutatni az egyik kedvenc játékom a Portal, megfilmesített fan-art (rajongók álltal készített) változatát. Tényleg elég rövidre sikeredett, mindössze 5:30 mp, de mégis sikerült átadniuk azt a szinvilágot,…..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
Mit tesz Hagyó Miklós a Margit hídi biciklis közlekedésért? A főpolgármester-helyettest egy számonkérő levéllel vonta be a hídra tervezett déli bringaút eltűnésének történetébe a Magyar Kerékpáros Klub vezetője. László János pénteki levelében a bringások érdekében…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Lacccc01 2009.07.28 16:14:06
@labi: Köcsög. Így írják magyarul.
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..