Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom55

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
tom55 2015.10.24 23:12:31
@Teshow: Nekem az ilyenekrol mindig ez a zsenialis monolog jut eszembe: www.youtube.com/watch?v=2CGpcDbuxGk
 Cristiano Ronaldo szobrot kapott szülőhelyén, Madeirán. Nem kicsit, nagyot. Kis sziget nagy hőse. De azért még ízlelgetni kell mindezt, külön - külön és együtt is: Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira. Cristiano Ronaldo egy aktív futballista, 30 éves és világsztár; egy szobor…..
Az HBO Europe legújabb saját gyártású sorozata kapott egy nagyon frankó előzetest, aminek alapján a Falka kötelező darabnak néz ki, csak aztán nehogy megvezessen a trailer, mint mondjuk a Marco Polo esetében. A Falka lengyel gyártás, helyi ötletből írták lengyel szakemberek (pl.…..
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Bár nem egészen értem, miért tartja fontosnak a Heti Válasz, hogy időről-időre arról írjon cikkeket, hogy hogyan és miért kellene a homoszexualitást gyógyítani (hiszen az LMBT+ emberek nem betegek), de mivel sokadjára példálóznak szerintük sikeres amerikai példákkal, érdemes…..
comment:com Budapest = Varsó 2014.10.03 14:01:32
A feketelista második évadának második epizódjában cameózott egyet fővárosunk. A találat Sceurpien érdeme. ..
Az utolsó válogatáson megint volt minden, mint a búcsúban, de a hagyományoknak és a kézikönyvnek megfelelően erre az adásra jutott a legtöbb jó hang is Hogy aztán a táborban az idei új szabályok (erről mindjárt egy külön posztban még írunk) mennyire kavarják meg a dolgokat,…..
Amikor Robin Williams egy amerikai talkshowban szerepelt, az ember nagy vonalakban elképzelte, mire számíthat, de pontosan soha nem tudhatta, mi fog történni. Williams Carson Tonight Show-jában volt először vendég, és mivel akkor még igencsak ismeretlennek számított, a veterán…..
Mindy Kaling a The Mindy Project című sorozat író-producer-főszereplője és Carson Daly, a The Voice műsorvezetője jelentette be az idei Emmy-jelölteket úgy félórával ezelőtt. A 2014-es, augusztus 25-én, hétfőn este (magyar idő szerint kedd hajnalban) megrendezésre kerülő gála…..
Nagy többséggel elfogadta az Országgyűlés a devizahiteleseket segítő javaslatot. Ennek értelmében visszajár a hiteleseknek az a pénz, amit az elmúlt 10 évben "tisztességtelenül vettek el" tőlük a bankok. Mini szterelnökünk szerint ez “történelmi nap”. “Magyarországon…..
tom55 2014.07.09 13:02:05
@SemBoga: Hát figyelj, én rengeteg keresetet olvastam mostanság és a legtöbben az az érv, hogy nem volt egyértelmű mi van a szerződésben, nem értette, nem jogvégzett ember. Mert a jogszabály csak lehetőséget ad a feltételek rögzítésére, azonban ha az adós azt mondja neki ez így nem ok, akkor az nem kerühetett volna bele magába a szerződésbe. Egyszerűen arról van szó, hogy mindenki pénzt akart gyorsan és olcsón....Ha olyan kormányunk lenne, akit tényleg érdekel mi az állampolgárainak a sorsa, akkor nem rezsifórumokat szerveznének, hanem bankfórumokat, ahol ezt midnen halandó embernek elmagyaráznák és segítenének nekik a szerződések értelmezésében: mindenki jól járna, a bankok is és a hitelt felvevők is és legfőképpen a gazdaság
A 2014-es Világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltató csapatának az otthonát, 50 érdekes ténnyel és adattal szeretném bemutatni. 1. Gazdag Partot jelent az ország neve.2. A bolygónk felszínének alig 0.03%-át foglalja el, viszont! A Földön megtalálható állat- és…..
Hihetetlenül izgalmas korszakot élünk mi, sorozatrajongók. Rengeteg új csatorna robbant be a piacra; mások az identitásukat vesztették, és keresgélik az új utakat, a kifulladóban lévő antihős-drámák alternatíváját. Az elmúlt másfél év elképesztő újonc dömpinget hozott, az…..
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
tom55 2013.07.18 19:47:11
@Hátrányos helyzetű kaviár: Ne haragudj, félreértettél, én is abban hiszek, amiben te, úgy értettem, hogy a tolerancia számomra egyenlő megtűréssel, csak szebben mondják, ezért hazugság. ÚGy értettem, hogy a másságot nem tolerálni kell, hanem tisztelni és megérteni
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
tom55 2012.11.28 12:38:05
@willdataa: de miért függ vallástól az, hogy valaki nemzetbiztonsági kockázat? Persze ha összeírnánk azokat a Parlamentben ülő embereket, akik valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek talán egy sem maradna
tom55 2012.11.28 13:09:03
@willdataa: Azzal nem értek egyet, ahogy Izrael állam létrejött, mert ez kb olyan, mintha az avarok idejönnének és azt mondanák takarodjunk innen, mert ők itt éltek ezer éve és joguk van a földjeinkhez. Én nem vagyok nacionalista, ezért nem értem azokat, akik nem tudnak egymás mellett élni (palesztinok izaeliek pl). Viszont azt te is láthatod, hogy Izaelben ma azért nem haltak meg több ezren mert kilőttek egy csomó rakétát, ami a civil lakosságra irányult, ez nem sarkítás, ez tény. Másik meg az, hogy ebben a helyzetben senkinek az oldalára sem lehet állni, mert míg az egyik a sajátját húzza az utcán motorhoz kötve és azonnal megöl egy zsidó sebesültet és úgy nevelik, hogy a zsidó az ellenség, addig a másik se sokkal különb. Nézd meg a Promises című filmet, nagyon sokat mond erről a mai helyzetről. A képviselőkről annyi, hogy lehet én vagyok túl pesszimista, de nincs nagyon olyan politikus aki az ország érdekeit nézi, mindenki rohadt individualista, szóval tök mindegy milyen etnikumú, ezt nem lehet ennyivel megoldani...
tom55 2012.11.28 13:25:36
@willdataa: Igen, de akkor azt is említsék meg, hogy elítélik a terrorista hamas szervezetet is, ami megpróbált és próbál folyamatosan civileket gyilkolni, hisz benne van az alapító okiratában is. Ha azok a rakéták célba érnek nem 28 gyerek hal meg, hanem több száz, ezét kár számokkal dobálózni. Egyik kutya másik eb...Szerencsére az általad "Izrael barát" Fidesszel szemben ott van a "Palesztin barát" (így nevezték magukat) Jobbik is, csodálatos ez a komédia
Kumin szerint Ki szivárgott? 2011.06.11 15:35:00
Emlékszem, amikor 2008-ban D. Bányász Gergő az m1 Híradó műsorvezetője lett, és Baló György ez alkalomból arról faggatta, hogy kivel szeretne leginkább a stúdióban beszélgetni, azt a választ adta, hogy azzal az emberrel, aki kiszivárogtatta az őszödi beszédet. Tökéletes…..
Champions timelapse from Luis Caldevilla on Vimeo...
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
tom55 2011.05.02 12:35:44
@gattamorte: ezt már rég túltárgyaltuk, kész csapat amelyik kikapott a madridtól 4-1re, harmadik lett a bajnokságban és hatalmas szerencsével jutott el a bl elődöntőig? Nem, ez a csapat épült és pont pep volt az a plusz ami még kellett a betetőzéshez. Mounál kíváncsi lennék, hogy zsinórban tudna e 3 bajnokságot nyerni és háromszor eljutni a bl elődönrőig egy olyan csapattal, akinek a tagjai már mindent megnyertek, de ezt nála nem tudhatjuk meg ugye, mert a címek edzője, nem egy csapaté...