Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaBeL

0 bejegyzést írt és 450 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezeket a cipőket valóban elkészítené a Converse, a Walking Dead szériára a csajommal jelentkeztünk is, stipistopi. A Dexter elég béna, de a Breaking Bad frankó.  ..
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Hétvégén villámlátogatást tett Budapesten Steve Wozniak, az Apple egyik alapítója, akinek Twitter-üzeneteiből és foursquare-es becsekkolásaiból lehetett látni, merre nézett körül nálunk.Fent látható a teljes twitteres tevékenysége, ezek szerint pénteken megérkezett…..
Először is leszögezném, a cím valójában Sub Bass Monster és Funktasztikus - Fanyarország c. dalából egy sor (ott Hungária helyett vulgária szerepel ugyan), szóval nem saját találmány (bármennyire is szeretném). Ugyanis ez a sor jut eszembe bármennyiszer is megbizonyosodok arról,…..
CaBeL 2011.04.04 15:07:03
Amikor megláttam az iPadhez kínált HDMI-kábelt, tudtam, hogy az Apple elkészítette a konzolját, már csak a fejlesztőkre van szüksége, akik kitalálják, hogyan lehet egy ölbe fogható touchcreenből és a tévéből megfelelő minőségű játékot gyurmázni.Steve Jobs azt mondta,…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
CaBeL 2011.03.24 02:17:42
@zolymcbeal: jó, én ezt nem neked/a tiedre írtam, csak úgy általánosságban :)
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
CaBeL 2011.03.22 18:12:21
Készült mostanában egy felmérés, ami arra kereste a választ, hogy melyik országban használnak a legtöbben Macet, már a teljes lakosságszámhoz viszonyítva. Szóval arányaiban. A módszer viszonylag egyszerű volt, azt vizsgálták, hogy a netre kapcsolódó gépek hány százaléka volt…..
Élőben közvetíti a pénteki Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Magyar Televízió 1-es csatornája, párhuzamosan a Sport Televízióval. A két társaság hétfői, Telkiben tartott közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a jövő kedden esedékes…..
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
A Viasat3 átrakta volna a Viasat6-ra a kézilabda bajnokok ligája közvetítését, de a jogtulajdonos európai szövetség nem egyezett bele, ezért a csatorna visszaadta a mérkőzések közvetítési jogait. Bár az érvényes szerződés alapján a Viasat3 még egy évig közvetíthetné a…..
A fejlesztők ugye múlt héten kapták a kezükbe a Mac OS X Lion Developer Preview-ját, most Tomi segítségével, GK észrevételeivel és a maces blogoszféra híreivel összeöntve lássátok, mit várhatunk a Liontól. Az első adag ficsörlistát itt olvashattátok, most azonban még…..
comment:com Fuck a Grammy-díjon 2011.02.15 10:59:00
Eminem fellépését a CBS cenzorai biztos kibírták röhögés nélkül, az énekes szövegeiben több a fuck, mint a gárdamellény láttán infarktusközeli állapotba kerülő parlamenti képviselő. Az egyik káromkodás még így is átcsúszott a piros gomb alatt, pedig az élő adás Janet…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
Háziasszonyként is lehetsz világsztár, ezt bizonyítja legalábbis Kelly Oxford esete, aki 1997-ben kezdett el blogot vezetni három gyerekkel megfejelt kanadai mindennapjairól, amit később twitter is követett. Hollywood kreatív üdvöskéi is felfigyeltek az ex-modell mókás bejegyzéseire, a Will és Grace…..
Az évente átlagosan induló 45-50 újoncból elég nehéz kiválasztani ötöt, de megpróbáljuk, Na jó, vicceltem, az indulók fele a pilotnál elhasal, a maradék nagy része két-három epizód után tűnik el a balfenéken, és csak pár marad, amire az ember őszintén azt mondhatja, hogy…..
Miközben az okostelefonok piacán óriási robbanás volt 2010 második felében, az iPhone-eladások egyáltalán nem követték ezt a trendet a Morgan Keegan elemzése szerint. Miközben a teljes piac 200 százalékos növekedést ér el évről évre - az előző negyedévben ez 8-10 millió…..
CaBeL 2010.12.05 05:02:48
@Kohi: On 13 April 2010, Apple added support for audio out using Mini DisplayPort in their MacBook Pro product line. This added feature allows users to easily connect their Macbook Pros to their HDTVs via a Mini DisplayPort to HDMI cable and get full audio and video functionality.[15]

en.wikipedia.org/wiki/Mini_DisplayPort

elvileg mennie kéne. lehet eredeti átalakító jobb lenne (nem tudom milyened van, no offense)
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
Szecsablog 2 :) Aktuális helyzet! 2010.11.18 10:47:00
Sziasztok!       Elindítom ezt a kis szösszenetet, hogy mindig naprakészek legyetek a csapat történéseivel, életével és mindennel, ami hozzánk kapcsolódik. A külsőért elnézéseteket kérem, de az idő múlásával ez is szépülni fog. Először is azzal kezdeném,…..
Appleblog A nagy iPhone 4-tokteszt 2010.11.08 09:33:00
Az iPhone 4-es és a tok különös kapcsolatban állnak egymással. Egyrészt az antennagate után az Apple is azt hitte egy darabig, hogy mindenkinek ajánlott lesz a bumper a telefonra, aztán miután kiderült, hogy a készülékek milyen kis százalékát érinti a hálózateldobási probléma,…..
CaBeL 2010.11.08 17:35:46
www.malumpera.de/category-0/VAJA-iVolution-Top-Mammu-tSuela-iPhone-4.html

nekem ilyen van, szerintem felülmúhatatlan minőségben a vaja. nagyon meg vagyok elégedve vele!
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
CaBeL 2010.08.17 12:58:40
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
CaBeL 2010.08.09 20:34:52
@popp: nem tudom mit vagy úgy oda, szerintem egy fair price maiconért 30-35 millió euró. úgy odaadnám ennyiért, hogy hozzácsapnám még eto luxusautóját is. lassan 30 éves vagy már el is múlt, ha még hamisították is az anyakönyvi kivonatát, akkor meg már lehet hogy 40 is elmúlt. vigye csak magával mourinho madridba, meg a fél argentín válogatottat is. jók lesznek együtt.