Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nüs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékezetes pillanat volt, mikor Eörsi Mátyás belenézett a Megasztár4-be, leszidta Mester Tamást, és kéretlenül, valamint teljesen indokolatlanul megvédte ellenében Nguyen Thanh Hien 16 éves versenyzőt. Illetve inkább az ő vietnami származását. Eörsi most hallgat, pedig a…..
A Jobbik egyáltalán nem náci, már látom a szemeim előtt, ahogy a komcsi Piroslap blog aljas módon kiforgatja Novák Előd szavait. És azért, mert a fajelmélet kifejezéssel érvelt, rögtön lenácizza az egyetlen magyar jurtalakó, szittya pártot.Ráadásul ehhez még a biztosőiskomcsi…..
66 éve hangzott el a magyar állam sajtó-kormánybiztosának a szájából a következő mondat a "zsidó könyvek" bezúzásának alkalmából tartott beszédében: "Igen, könyvégetők vagyunk. Vállaltam a könyvégető annyiszor elítélt és barbárnak minősített…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Én egy határozottan baloldali ember vagyok. Ezt fontos leszögezni a levelem elején, úgy érzem. Ám emellett szeretek megismerkedni minden párt programjával, álláspontjával. Hisz végső soron nálam a választásnál ez a legfontosabb, nem a párszimpátia. Hát akkor ez alól a Jobbik se…..
Az atv.hu értesülése szerint szombat délelőtt egy skinhead megütöttek egy fiatal lányt Budapesten. Az eset egész pontosan a 85-ös buszon, délelőtt fél tíz körül történt Kőbányán. A fiatal lány, Annamária egy fővárosi Istentiszteletre utazott, amikor arra lett figyelmes, hogy…..
"A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát"Pierre vagyok, 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy…..
Durva július után erős augusztus... 1.jelölt: Drazsé és csapata, akik a bizonyítékhamisítási ügyet megoldották egy laza nyilatkozattal, az addig bizonyítékként mutogatott videót már csak illusztrációnak nevezték, de azért az NNI igazgatója és illetékes helyettese kapott egy…..
nüs 2009.12.29 14:22:04