Regisztráció Blogot indítok
Adatok
connorhu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tyúkudvar Megéri tyúkot tartani? 2014.02.01 07:00:00
A következő olvasói levél adta az ötletet, hogy újra górcső alá vegyük a kérdést: Megéri tyúkot tartani? A kérdés: Szeretnék tyúktartással foglalkozni, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Röviden megpróbálom összefoglalni jelenlegi helyzetemet és a kérdéseimet. Ha…..
Először is, szeretném megköszönni a sok kitöltést, illetve a konstruktív véleményeket, az eredmények vágatlanul, hogy lássátok, a (közel)jövőben miből fogok szemezgetni, mi a fejlesztési irányelv! Hajtás után ömlesztett adatok :) ----------------------------------***…..
Folyékony Kenyér Bohémia 2012.01.24 09:11:00
Csak szólnék, hogy a Rákóczi téri vásárcsarnok mellett, a Német u. 2-ben megnyílt a harmadik autentikus pesti cseh kocsma, a Bohémia. Csapon két Novopacke, a Kumburak és a Pardubicky Porter. Tök jó: megy a körúton a lefagyott orrú bácsi télen, és a Rákóczi térnél járva…..
Óhatatlanul is egyfajta sörmátrix szerint közlekedem Bécsben, de ezúttal tényleg csak beszélgetni szerettünk volna egy sör mellett egy régi barátommal, aki már nem él Budapesten. Be is ültünk az első szembejövő helyre a Gumpendorferen, de mint kiderült, a Bier Bar egyáltalán…..
Kb. egy éve kezdte bontogatni szárnyait a műfaj, ez mondjuk a második évad, az előző télen volt vagy 5 sörvacsora, az excentrikus-izgalmastól a szánalmasig terjedő spektrumban. Idén is beindultak a kísérletező kedvű éttermesek, és egyre-másra hirdetik a sörvacsorákat. A…..
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..
connorhu 2011.02.07 23:12:10
A nagy összegzés előtt leírom a saját hamburgerreceptem hozzávalóit, az összetevők arányát, mindazt, amit eddig még Ádámnak sem meséltem el, pedig többször készítettem neki ilyet, amikor hozzánk jött vendégségbe, és mindig megpróbálta kiszedni belőlem a TITKOT. Nem…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Ma egy éve kezdtem el írni az Ergománia blogot, amelynek első bejegyzése a 8 ok, hogy miért nem kell a magyarnak a webergonómia című némileg karcosabb hangvételű írás volt. Azóta tovább 51 írás látott napvilágot a blogomban, amivel azt hiszem jelentősen hozzájárultam a magyar…..
Ma este sikeresen megvolt a World Usability Day (első) magyarországi találkozója, Pónya Judit és Rung András szervezésében. Nem jött el mindenki, de azért voltunk 20-25-en, ami így elsőre nem is rossz.Jót beszélgettem pár emberrel, mókás volt, hogy mindenki úgy kezdte, hogy…..
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
A MATT, azaz a Magyar Tervezőgrafikusok Társasága néhány hónappal ezelőtt írta ki pályázatát Zavar? tervezd át! címmel, arra buzdítva a grafikusokat, hogy ha valami olyasmit látnak a környezetükben, ami bántja a szemüket, akkor ne elégedjenek meg csak az elégedetlenkedéssel…..
connorhu 2009.11.05 22:57:06
@Androidus: Történelmi városrész (komplett egy kerület), plusz vár, és még az új város bizonyos részei.
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron…..
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az…..
connorhu 2009.08.14 00:53:59
A budapesti agglomerációban lakó boldog vonatozók érthetetlen módon nem használhatják a BKSZ-es (Budapesti Közlekedési Szövetség) bérletüket az Intercity vonatokon. A bérlete hiába jogosítja fel olvasónkat, Tomot arra, hogy Budapestig vonattal menjen, az IC-re nem elég megvennie…..