Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krj

0 bejegyzést írt és 920 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
krj 2018.01.23 13:07:20
@commentes nikk: EL-meccseket adnak néha, egyszer kiröhögtek minket egy kocsmában, amikor oda akartunk kapcsolni, nem hitték el, hogy meccs lesz. aztán de.
krj 2018.01.23 13:16:34
@wolfbeisz: igaz, 1-2 éve már igen
Sajnos mindnyájan láthattunk már olyat, amikor plakátokon keresnek egy eltűnt személyt, névvel, személyleírással, az eltűnés körülményeivel. És olyat is, amikor egy ismeretlen holttest megtalálásakor arcrekonstrukciót készítenek, hátha valaki felismeri az elhunytat. A következő történet azonban egy…..
Alex visszatér, és rögtön egy legendás hely burgerét kóstolta. Fogadjátok nagy szeretettel! (-a szerk.)  Rosensteinéket a szakmámból adódóan már régóta ismerem. Ahogy alkalmam van rá, ellátogatok hozzájuk egy vacsorára, de a Gourmet-fesztiválon kötelező végigkóstolnom minden Ételüket...
krj 2017.06.30 18:00:50
Ki ne gondolt volna már arra, milyen lehet hegyek között kényelemben élni közel a városhoz? Nem kell lemondani Budapestről, és a madárcsicsergés, kutyaugatás, saját kert, nyugágy mellett, ha minden egyéb kényelem is adott, akkor miért ne választanánk az agglomerációt? A…..
Ilyeneket mondott Matolcsy a múlt héten: "egy nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el”, meg ilyet, hogy "sokkszerű volt az, hogy egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a…..
krj 2017.02.27 15:33:39
@dunántúli gyerek: művelt (nem müvelt) nemzeti körök? :) viccelsz? mutass már egy ilyet nekünk légyszilégyszi
Már számos Apple iPhone készülék születését megéltem, kezdve a 2007. január 9-én született iPhone 2G, majd 3G, 3GS, 4 és 4S. Az Apple ezen készülékeit a 3,5 hüvelyk méretű kijelzők tették hasonlóvá. 2012-ben viszont az Apple szakított a megszokott kijelző mérettel és az iPhone 5/5S készülékek…..
A nemzetközi nihilizmus magyarországi titkos rezidenseként citromba harapott arccal ismerem el, hogy Mészáros Lőrinc úrnak igazsága vagyon: a wellness hotelek tele vannak. S miközben meghajlok Mészáros úr éles szemű megfigyelése előtt, szerényen megjegyzem, hogy az általam különösebben nem kedvelt…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
krj 2016.09.20 14:06:55
@bircaman maxval szerkesztő: anyád hogy van? felöltözött már vagy úgy van, ahogy a csuti hagyta? :)
krj 2016.09.20 14:53:36
@bircaman maxval szerkesztő: hidd el faszi, én egész nyugodt vagyok, te hisztériázol itten, hogy mindenki ballib, aki nem olyan faszkalap, mint te. na de hogy van a kedves mama, azt meséld?
krj 2016.09.20 15:08:23
@bircaman maxval szerkesztő: te meg köszönd meg a mamának, hogy felnevelt :) ha ismernél, tudnád, hogy egyik sem...
Mit érdemes tudni, mielőtt bevállalod, hogy ott leszel a gyereked születésénél? Érdemes egyáltalán bevállalni? Milyen érzés ott lenni?  Nem fogok hazudni: a szülés kegyetlen, véres és fájdalmas thriller, de az a fajta, amit érdemes végignézni...
krj 2016.07.14 14:35:08
@elemes: ha nem kérte volna, nem mentem volna be. ha kérte volna, hogy ne menjek be, nem mentem volna be. cserélj elemet magadban, hátha megérted, amit leírnak. :)
krj 2016.07.14 14:52:48
@elemes: ??? te meg miről beszélsz??? :))) hasznosnak látszott, tényleg, amikor a feleségem két órán keresztül a vállamba kapaszkodva lógott és vajúdott. kapaszkodhatott volna a szülésznőbe, aki rohangált a szülőszobák között vagy az ügyeletes (nem választott) orvosba, aki másfél óránként jelent meg, mert egyébként dolga volt? nem. nahát. szerintem fejezd be. akivel nem volt bent senki, az egyedül vajúdott, nála sem volt végig ott az EÜ személyzet.
1916-ban hét holttestet találtak bádoghordókba rejtve egy ház udvarán, melynek tulajdonosa akkor már az első világháborúban harcolt. Bár az első magyar sorozatgyilkosnak titulált Kiss Béla esetében még ez sem biztos. A cinkotai asszonyirtó valódi sorsa ma is rejtély...
Ahogy közeledtünk az angol bajnokság végéhez, egyre nőtt az esélye, hogy bombameglepetés születik és a tavaly épp csak bent maradó  Leicester City lehet a bajnok.Hétfő este óta ez már nem feltételes mód, a világ legkeményebbnek tartott pontvadászatát egy olyan kis csapat nyerte, amelyre ötezer az…..
krj 2016.05.05 13:47:54
Eljött az idő, amikor Zugló, Pest hajdani rózsadombjának elkoszosodása már az idegenek számára is szembeötlő. A Francia út mellett tornyosuló szeméthalmok és a Rákosrendező melletti MÁV terület illegális, bár az évekig egymásra mutogató hatóság  mellett kényelmesen megnövő sok ezer köbméteres …..
Bár itthon is egyre több a minőségi étterem, még mindig akadnak olyanok, amelyek piszkos trükkökkel próbálkoznak, hogy lehúzzanak minket. Ennek azonban most vége, mutatom, mire kell figyelni. Kisadag vagy nagyadag? A legtöbb étteremben választhatnak a vendégek a kis- és a nagyadag között. A…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Ezzel az ártatlanul feltett, mégis mellbevágó kérdéssel kezdte hétfő éjjeli műsorát Baló György az RTL Klubon...
krj 2016.03.01 17:07:50
@hagyma: that's the way uh huh, uh huh, i like it, uh huh, uh huh :)
Novák Előd 2011-ben még az óbudai Csúcs-hegyen koszorúzott a „becsület napján“, idén azonban már sem ő, sem a Jobbik nem vállalta be a megemlékezést. (Pedig az index által közzétett fenti fotón látszik, hogy az eredeti meghívón Novák még felszólalóként szerepelt.) Így a február 6-ai…..
krj 2016.02.08 14:04:28
@Faszerkezet: "Widerwärtig war mir das Rassenkonglomerat, das die Reichshauptstadt zeigte, widerwärtig dieses ganze Völkergemisch von Tschechen, Polen, Ungarn, Ruthenen, Serben und Kroaten usw., zwischen allem aber als ewiger Spaltpilz der Menschheit Juden und wieder Juden." A magyarokat a 2. kategóriába (1. kultúrateremtő-az árják, 2. kultúrahordozó-magyarok, szlávok stb., 3. kultúraromboló - zsidók, cigányok) sorolta, azzal, hogy ezeket a népeket nem szabad hagyni túlszaporodni, túlterjeszkedni.
krj 2016.02.08 15:50:38
@Faszerkezet: nem, az első vagy a második :) sokat nem kell böngészni, hogy megtaláljuk, hogy eléggé lenézte a szláv és egyéb "népségeket". nem azt szánta a magyaroknak, mint a zsidóknak (finoman fogalmazva), de mindenki nyugodjon meg, hogy nem akart minket "felemelni". a szükséges rossz, akiket még azért lehet valamire használni. ágyútölteléknek a keleti fronton.
krj 2016.02.08 16:31:31
@Faszerkezet: az árját a III. birodalomban egyrészt a zsidókkal nem keveredő fehér európaiakként definiálták, másrészt a tisztafajú ária-északi típusként. egy híres, Nobel-díjas, nemrég elhunyt német írót azért nem vettek fel az SS-be, mert az egyik dédanyja kasub származású volt (szláv)...
A hazai médiafelületek tele vannak egy állami hirdetéssel. Az újdonsült propagandaminisztérium juttatta el tévékhez, papír alapú újságokhoz, internetes portálokhoz. Az első részében térkép tűnik fel, rajta Európa, tőle délre látható Afrika északi partja és a Közel-Kelet…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Mert utazni jó! Vietnámi gasztró 2015.10.13 17:28:45
Európai ember szerint a kínaiak mindent megesznek ami él és mozog. A vietnámiak a kínaiakat is. Vietnámban járva az európai konyhához szokott ember sokszor csak kapkodja a fejét, hogy ez meg mi a franc, ezt hogy kell enni, jajj csak meg ne kínáljanak. Az étkezés fontos dolog egy…..
Mostanában viszonylag sok könyvet, tájékoztatót, honlapot, cikket olvastam az apaságról, apává válásról, az apa szerepéről a gyermek életében. Megdöbbentő, milyen sztereotíp sablonokkal vannak tele ezek az irományok. 5 pontban összeszedtem az általam vélt…..
krj 2015.09.17 11:01:51
krj 2015.09.17 11:29:49
@rozsomák: az anyuka-apukázás a szülői értekezletek műnyelve (tessék, Kovács anyuka stb.), szerintem legalábbis, onnét szűrődhetett át.
nem akarom feszegetni ezt a szálat, túl is ragoztam talán.

a cikk mondandójához meg annyit, hogy sok problémát okoz, ha az anya, pont az ilyen sztereotípiák miatt, nem engedi a gyerekhez az apát. ismerek (már nem házas)párt, ahol ez már az elején komoly gond volt és nagyban hozzájárult a viszonyuk megromlásához (nem tudod rendesen megfogni, jaj, leejted, ne te fürdesd, mert kicsúszik a kezedből, te úgysem tudod megnyugtatni, én vagyok az anyja, stb.)
krj 2015.09.17 11:54:19
@goyko: igen. nálunk most egyikünk sem látja őket napközben, a fürdetés az enyém, az óvoda-bölcsőde utáni játszóterezés (nem minden nap) meg a feleségemé. na a játszótér, az a világ agymenése :)
Amióta a nép jótevői, Semjén és Harrach urak bezáratták a monoszlói kisboltot, de nemcsak vasárnap ám, hanem kedden is, nálunk is alábbhagyott némiképp az elvadult, nyakló nélküli konzumvilág. A határt nem ismerő, eszetlen fogyasztásnak az is gátat vet persze, hogy a főtéri…..
Többen figyelmembe ajánlották már a Káptalantóti mellett minden vasárnap megrendezésre kerülő Liliomkert Piacot, irigylésreméltó jelzőkkel illetve azt.  A hosszúhétvége ezúttal nekem annyira a pihenésről szólt, hogy azonkívül, hogy a barátaimmal leszek a Balaton mellett,…..
Három szabályt is megsértett Rogán Antal fideszes frakcióvezető, amikor még nyaralása alatt tilosban parkolt balatonlellei nyaralója közelében.    Bár a tavalyi, vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos balhéi kapcsán megjelent képek szerint gigantikus terület áll rendelkezésre a…..