Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyalogcsirke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba sport: Ló fitnesz 2013.05.30 15:23:27
Joanna Rohrback felszabadította énje legbenső lovát, és azóta más ember. Boldogabb, szabadabb, lovabb. Erről könyvet és edzéstervet ír. Hát ennyi. ..
http://www.youtube.com/watch?v=V4g80ks3CY0..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
ZSŰRITAG BLOG Epilógus 2012.05.08 00:34:00
Koptatom a pofámat, próbálok érvelni, magyarázni, miközben a Ghymes már hibátlanul reflektált a jó lovas katonára meg a giccses militarista romantikára. Örülök, hogy vannak olyan polgárai is ennek az országnak, akik nem vigyázzállásba és menetvonalba szerveződnek, ha…..
Mindenki látott már kutyát álmában szaladni és ugatni, ezt a videót se hagyják ki!Sixx találata, köszi!..
gyalogcsirke 2010.10.19 12:06:26
Cuki, izgalmas és csodaszép ez az elefántcickányt bemutató kisfilm, amiben azért lehet kicsit rettegni is...
A sydney-i Taronga állatkertben július negyedikén született ez az elefántborjú, akinek még nincs neve. Anyját Thong Deenek hívják és egy ausztál elefántmentő csapat Bangkokban az utcáról szedte fel. 34 ezer egyed maradt a veszélyeztetett ázsiai elefántból a dél-kelet-ázsiai…..
gyalogcsirke 2009.07.07 09:56:54
"Most, hogy beköszöntött a nyári szünet, Pöttyös kutyánknak is több ideje van. Kellőképpen ki is használja azt kedvenc szabadidős tevékenységeinek űzésére. Imád olvasni és tévézni. Ez utóbbi esetében többször lepett már meg minket azzal, hogy munkából hazaérve…..