Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maximum1

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
maximum1 2015.07.01 15:49:16
@Veszéjes Tomi: Tehát van tapasztalatod, ott nem foglalkoztak veled ezért sérültél meg ennyire szellemileg?
Nyolc év kihagyás után írták vissza a karakterét a sorozatba, derül ki a Blikk mai cikkéből, és igaz, hogy párszor beugrott, ha hívták de huzamosabb ideig nem maradt a karaktere képernyőn. Na, ez megváltozik, ismét állandó szereplő lesz. ..
A Blikk Online-on találtuk a videót, ahol szintén szeretik használni kedvenc szavajárásunkat, a  ledobta a textilt frázist. Tessék: Fékezhetetlen agyvelejű popzenerajongók időközben kiderítették: a kiejthetetlen nevű Snjezana Kozsó egykori öttagú lánycsapatában, a…..
Temészetesen minden vevőt és ügyfelet, mindenhol megilletne a normális és szakszerű kiszolgálás, az viszont űber dühítő, ha egy viszonylag drágább termék forgalmazója tojik a fejünkre. iStyle, szedd már össze magad! Üdv! Közel két éve történt,  hogy vettem egy akkor…..
Nagyot futnak ma a húsos részlegek. Alábbi panaszosunk a Sparban próbálkozott, de a bolt egy mesterhármas védvonallal megakadályozta a vásárlást. A pénztárgépbe más egységárat felvinni, mint a kiírt? Ügyes! A panaszra azzal védekezni, hogy rossz áron mér a mérleg?…..
Oké, nem fogyasztóvédelem, de itt vajon mi lehetett az elgondolás? Szia,2014.12.21.-én lőttem a székesfehehérvári Palotavárosban, a Bátki Zsigmond utcában (a DIGI ügyfélszolgálata mellett) ahogy a tahó a járdán parkol. Az úton sem lenne tilos megállni, de így frappáns.…..
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
maximum1 2014.11.27 17:50:32
@eznemfoglaltnick: ja, akkor próbálgassátok, én inkább hazafele megveszem a kis közértben.
Valami gyógyszert is rendeljél, vagy lehet elég lesz a pálinka is, tudod, nyugtat...
maximum1 2014.11.27 18:29:34
@ColT: Nem , ez Rólad szól!
Az a spam kép jobban sikerült volna ha a síneken állsz.
Több mint 10 éves múlttal és 600.000-nél is több felhasználóval a háta mögött, Magyarország legnépszerűbb torrent oldala, az nCore Média egy új digitális forgalmazási platformot kínál a magyar filmek számára. Részletekért és a sajtóközleményért katt... Az új nCore…..
maximum1 2014.10.28 19:15:24
"Nem kell már sokat várniuk a hallgatóknak, hogy ismét felcsendüljön az éterben Bochkor Gábor (50) hangja." - harsogja a szokásos hülye nyelvezetével a Blikk, ahol ugye a hét elején egy "szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre Bocsit a rádió székháza előtt, ő pedig…..
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
maximum1 2014.09.14 12:06:43
@lobster thermidor: Nem kell sajnálni, csak így teljes a cikk, ez volt a lényege a hsz-nak.
De sokan nem látnak a sorok között.
maximum1 2014.09.14 12:15:41
@lobster thermidor: Ez nem, mindenki ezt csinálja, ez csak Neked új.
maximum1 2014.09.14 12:24:27
@lobster thermidor: Ja bocs! Ez szokatlan, ide csak vért fújni jár mindenki. :-)
Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik. Kedves Homár. A mai napon történt a számomra igen érdekes eset. Vidéki megyeszékhelyen parkoltam a…..
Úristen, már péntek van, és még nem volt egy árva szó sem az OrangeWaysről! Na, nem azért, mert nem jött panasz rájuk, hanem mert elfelejtettem kitenni. Eddig. Tudom, hogy uncsi, de amíg sok pénzért ülnek emberek az útszélén, addig ki fogjuk rakni a heti OW-poszt, mert úgy…..
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
maximum1 2014.07.28 16:53:18
Ebben a történetben azt hiszem minden van, ami megkeserítheti egy szervizszolgáltatás igénybevételét: félretájékoztatás, csúszás, elfelejtés, túlárazás. Ja nem, az elkészült biciklivel végül is elégedett a tulajdonos, aki biztosan nem infarktusban fog elhalálozni. Sehol egy indulatszó, sehol egy…..
Ovasónk kellemes hétvégi biciklitúrájához csak egy új felnivédő meg egy belső kellett volna. Ezeket felvarázsolni egy kerékre tényleg kb. 15 perces munka egy rutinos bicikliszerelőnek. Azt simán el tudjuk képzelni, hogy szombaton zárás előtt 10 perccel mégsem fér bele…..
Oké, ez csak az első 5 évad... ..
maximum1 2014.06.29 19:14:50
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
Egyszer már nagyon beszopta a magyar a sajtó a Splinter Cell-videojáték nagyon szórakoztató gerillakampányát, és úgy néz ki ezt a bravúrt próbálják most megismételni a nemsokára megjelenő Watch Dogs-zal is. A Cink írta ma, hogy a Széll Kálmán téren a Metropol ingyenes…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Az Ex on the Beach című valóságshowban négy pasit és négy csajt küldenek el egy fasza tengerpartra bulizni, majd amikor már rendesen egymásra gerjednek, megjelennek az exek. Ennyi, ebből kell műsort építeni, de ha belegondolunk, az MTV az az adó, ami a Jersey Shore-t és vadhajtásait…..
Margie kiszúrta, hogy már a Dr. Oetker mirelit pizzája sem a régi. Pedig elvileg új. Legalább termékfotóval felvállalták, ha nem is került rá a sárga matrica, hogy új, olcsóbb recept: Érdekes dologra szeretném felhívni figyelmedet, a Dr. Oetker Tradizionale pizzákkal…..