Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p0l1c3c4r

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan az Esti Kornél vasárnap még azt tette ki a Facebookjára, hogy  A kolozsvári koncertünkön John Petrucciék érdeklődtek a Dream Theaterből, hogy milyen zenekar vagyunk, mert tetszik nekik. de azóta kinyomoztuk, hogy egész konkrétan James LaBrie énekes volt az, akinek megtetszett a mezőtúri…..
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
p0l1c3c4r 2013.12.30 14:51:37
1. Miről kapta nevét a Skoda Forman típus?
A cseh furman szóból ered, ami feltehetőleg a német fuhrmann szóból deriválódott, és utazó kereskedőt jelent. (Nincs köze Milos Formanhoz :3)

2. Mi volt annak az Égéstér-epizódnak a címe, amelyben Csikós Zsolt letolta a nadrágját?
Swift Sport, robogók és szabotőrök

3. Mitől rücskös a nepper homloka?
A sok imádkozás közben kidörzsölte az imaszőnyeg

4. Kinek az asztala alá menekült be Harry, az erkélyen fogott egér?
Szűcs Gyula, kultúr rovat

5. Miért vett Karotta Alfát?
A Prius összetörése után, mikor új autón gondolkodott, és a racionális döntés, miszerint új Priust vesz nem vonzotta " ha már hülyeséget csinálok, olyan típusú hülyeséget csinálok amelyben fajlagosan a legtöbb örömöm van" alapon vette meg az Alfát

6. Pontosan melyik napon költözött jelenlegi helyére a Totalcar szerkesztősége? (napra pontos dátum kell!)
2013.12.17

7. Melyik autó haladt a sorban a Volkswagen mögött, amikor először készítettünk összehasonlító tesztet a piliscsévi motokrossz-pályán?
Honda CR-V 2.0 4WD

8. „Azt szeretném megtudni, hogy a protein meg-e állít a növekedésben, vagy esetleg növök-e tőle?” Mi erre a kérdésre az azóta legendássá vált válasz?
"Hülye vagy" Kőbájker

9. Hol volt Michelisz Norbi akkor, amikor Ayrton Senna 1994 május elsején, Imolában, balesetben elhunyt?
Ádándon egy ralikrossz versenyen

10. Hány forintért vásárolta Zách Dani az azóta már eladott Vespa PK50 XL FL-jét?
75 ezer forintért
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
p0l1c3c4r 2013.03.08 19:32:39
Önök is ugyanarra gondoltak? Úgy tűnik, a marketingeseknek is csak az jár a fejében. Hiába na, azt mondják, "sex sells". Vagyis a nemiségre utaló reklámok jó hatásfokkal működnek. Persze van, aki ennél egyszerűbben fogalmaz: pinával mindent el lehet adni. Autógumik,…..
p0l1c3c4r 2013.02.20 20:15:53
youtu.be/pdHkMTV0F38

itt a rendszám örök.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
p0l1c3c4r 2012.12.25 14:48:01
@ommm:
akkor a saját szöveg ki van zárva?
p0l1c3c4r 2012.12.25 16:36:08
@ommm: mindegy, irreleváns, már sajnos lement a nap, nem tudom újraforgatni, megcsinálom úgy, ahogy kitaláltam, aztán max nevetünk rajta egy jót :)
Nem tudom, Winkler mennyit gondolkodott azon, miképpen mutassa be méltó módon az alig ezerkettes Peugeot-t, mindenesetre megoldotta. Gyanús volt, hogy mindig dicséri, ezért is voltunk kíváncsiak arra, mit hoz ki ebből. Élvezte? A homlokrakodás egyértelműen remek élmény volt,…..
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..
p0l1c3c4r 2012.11.29 13:56:01
@nagyo78: ezt a kommentet kerestem, köszi :)
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Itt letöltheti...
Imádom, amikor emberek kommentben (de inkább e-mailen) írnak személyes sztorikat, amik valamely videómmal kapcsolatosak. :) A hétvégén újra feltöltöttem a Metal-t és ilyen hozzászólást írt valaki freddy, ezzel a feltöltéssel most életet mentettél.. :D tegnap este…..
Jajj,de csúnya! Fészlift platós 2012.05.29 13:43:00
Ma már klasszikus darabnak számít a Volkswagen Caddy első szériája. Az egyes Golf alapjain nyugvó kis áruszállító nagy platójával, jó teherbírásával és dízelmotorjával méltán volt közkedvelt példány az iparosok között. Ma már inkább szobor és hőn áhított tuningalany,…..
p0l1c3c4r 2012.06.18 12:30:22
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
TComment Jay Lenóval bandáztunk 2012.05.11 15:41:00
Kollégáink nyakukba vették Amerikát és olyan helyeken-műhelyekben jártak, ahol még senki. Csodálatos beszámolók némi WTCC-vel fűszerezve.Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Jajj,de csúnya! HungaryCali 2011.03.07 07:34:00
Már megfordult nálunk pár Calibra (55 címkénk van Calibra néven, szóval annyi minimum), de ez a fekete, amelyet GerGely linkelt a Jóreggelt Kadettnél, még nem jutott el hozzánk, pedig kis hazánkat gyarapítja.Nagyon fekete.A hátsó lökös harmonizál a többi elemmel. Már…..
Akármennyire is szeretnénk megszabadulni az Opelék Calibrájától, egyszerűen nem sikerül, és csak jönnek, jönnek, jönnek.. Ezúttal Janifeka küldött nekem kettőt is, ebből itt van az első, szigetországi csodakusztom:Hova tűnt az eredeti autó formája?Disz iz ö veri gúd…..
Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen,…..
p0l1c3c4r 2011.12.25 11:03:05
@blueboi69:
én most készültem el, még nem küldöm be, szeretnék igényes munkát kiadni a kezemből, áttolom helyesírásilag, meg meg is nézetem pár emberrel, aztán ha olyan, akkor beküldöm. részemről nem volt fair a küzdelem, mert mint fentebb említettem fansubokat csinálok négy éve, egy 20 perces South Park epizód (mondjuk az könnyebb, mert angolról magyarra történik) körülbelül 4 óra alatt abszolválható, időzítéssel 5
Lehet kapni többfelé, de szerintem ár/érték arányban a Conrad árulja a legjobbat. Ez a Conrad egyébként is egy frankó kis bolt, tele érdekes találmánnyal. Kár, hogy úgy általában nem túl olcsó. És nem, nem fizettek ezért a bejegyzésért (bár minden felajánlást szívesen…..
Belsőség A Škoda nem fizet 2011.11.06 19:30:00
Papp Tibor Ebben a posztban azok se keressenek értelmet, akik amúgy még hisznek az értelemben. Csupán kihasználtam a lehetőségeket: adott volt néhány tébláboló kolléga meg egy közepesen elhasznált papírsisak. Bende Tibor Én csak a fejükbe nyomtam és gyorsan fotóztam –…..
p0l1c3c4r 2011.11.06 22:54:17
@hofi601: én amúgy a Shockwave playerre gyanakszom. nektek is fel van telepítve? mert nekem azóta csinálta, amióta felraktam, és megnyitás után kijelenti, hogy összeomlott a plugin, ha kilövöm a plugint, semmi baj nincs, csak a flash ablakok tűnnek el
Az eddigi 17 futamból Vettel 11-et megnyert, a maradék 6-on pedig 5 alkalommal végzett dobogón. Ez a statisztika félelmetes, főleg azt figyelembe véve, hogy Vettel csupán még csak 24 éves.. © Getty Image…..
p0l1c3c4r 2011.10.30 19:29:24
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
TComment Erődemonstráció 2011.10.24 09:22:00
 Elsőre nem kaptam el. A padlógázon hajtott S8 ugyanis időnként átugrik mindenféle zárványokat a téridő-kontinuumban, és hiába a sok kanyar, valószerűtlenül hamar ott terem, ahová mi még nem értünk. És utána elillan. Mai cikkünk blogposztja...