Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mallac

0 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az asztalon. "Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban." (Rejtő Jenő: A három testőr…..
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
Az orosz rakétagyár biztonsági igazgatójának és 30 beosztottjának a fejébe került, hogy egy blogger bemászott a katonai terültre és az ott készült fotókat a világhálón publikussá tette. A "Halálcsillag belsejére hasonlító", az orosz hadiiparban és űrkutatásban használt rakéták égéstermékét…..
Egy nagyon komoly témát szeretnék érinteni, amely a mindennapjainkban rejlik, és sokkal komolyabb annál, hogy politikai szakzsargonként funkcionáljon, és összevissza dobálózzunk vele. A rasszizmusról lesz most szó, és már az szomorú, hogy a téma 2013 modern…..
A lóvasút, mint a villamos elődje alapvetően formálta át a városnak nem csak a képét, de az emberek szokásait is, jelentősen növelve az utazási távolságokon. Nem is csoda tehát, hogy az első budapesti személyszállító (teherszállításra már 1827-ben épült Kőbányán vonal)…..
mallac 2013.04.14 16:23:14
@Szalacsi_Dezső: A lóvasútban éppen az a ráció, hogy a kicsi gördülőellenállás miatt, egyetlen ló megbírkózott akkora tömeggel, amihez egyébként több állat lett volna szükséges.
Elképesztően jó videót találtunk ma a Cink.hu mókablogon: a Pure Love című, népszerű dél-koreai sorozat csinoska főhősnője, a 30 évesen is tinédzser mangaszereplőnek kinéző Han Szujeon hirtelen elkezdi magyarul cinkelni a kollégáit! A látottak kísértetiesen…..
Halálos balesetek, türhő bandázás, kétüteműek szagába keveredő vodkás böfögés: ez az orosz dokumentumfilm megmutatja mindazt, amiért meg lehet utálni a motorosokat. Az orosz anyagot kedves olvasónk tette közzé – ez úton is szeretnénk megköszönni, szegényebb lett volna…..
mallac 2013.02.14 16:22:50
@Autó-motor doktor: és hol "nyeleztél" az autópályán, vagy a falvakon átmenő országúton, netán az aluljáróban mint ezek a ruszki suttyók? Nem mindegy ám ez sem...
mallac 2013.02.14 17:49:53
@Gomulka Béla: No és ha történetesen lelőtt valakit Afganisztánban a kölök, akkor úgy gyógyítja a lelkiismeretét hogy legázol néhány nénikét a villamosmegállóban? Ha így van akkor a 2.ukrán front rohamkatonái kiirthatták volna bánatukban kb. Moszkva teljes lakosságát, motorbiciklivel.Egyébként gyanítom hogy az előállítás után a rendőrök "elmagyarázták" nekik a helyes közlekedés mikéntjét.
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
Pletyka vagy sem, mindenképpen kíváncsivá tett minket a következő hír:A collider.com szerint az Erőnek erejével című Kim Jee-won film sajtótájékoztatóján elhangzott valami olyasmi, hogy Arnie szerepet vállalt a Conan legendája és az Ikrek folytatása mellett, a készülő…..
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Miközben a hajléktalanok érdekeit képviselő szervezetek 2013. január 19-én lakásfoglalással egybekötött demonstráción követelték a lakhatáshoz való jog érvényesítését, a kormány továbbra is inkább a közösségi szálláshelyekre terelné be a fedél nélkül élőket. A…..
A még mindig lábadozó Robert Kubicáról tavalyi, olaszországi ralis sikerei óta nem érkezett sok hír, az azonban bizonyos, hogy a lengyel  pilóta továbbra sem adta fel autósporttal kapcsolatos reményeit. Toto Wolff, a Mercedes vezetésébe frissen átigazol szakember szerint Kubica…..
"A Kereskedelmi és Közlekedésügyi Minisztérium irányítása mellett fokozott ütemben takarítják el a havat a vidéki úthálózatról. Nagy teljesítményű hómaró gépek teszik járhatóvá a dunántúli utakat. A 160 lóerős, kettős motorral működő gépek néhány óra alatt…..
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
mallac 2013.01.03 09:39:05
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Értelemszerűen parkolót kell építeni a metrómegállókhoz.Újat mondtam?
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni. Az interjú első része itt…..
mallac 2012.12.21 21:06:41
@Akitlosz: Hát az lehet hogy az utcai rablás kevés,de az a fajta bűnözés amikor idős, magányos emberekre törik rá az ajtót, hát az soknak tűnik.Két nap alatt három ilyet olvastam,az egyik szerencsétlen idős asszonytól a karácsonyra vett ajándékokat rabolták el.Egyébként ezt a pasast az irritálóan nyálas megjelenése miatt is betámadhatják,gyanítom hogy minden arab és fekete suhancnak kinyílik a bicska a zsebében a párizsi utcasarkon ha meglátják.
Még most sem hiszem el:  az egyik nap még egy egyszerű vidéki srác voltam, másnap pedig már ott lógott a Becsületrend a nyakamban. Ez hihetetlen.     Nyilatkozta az újságíróknak Rubin Tibor,  magyar származású holokauszt-túlélő, akit 2005. szeptember 23-án a koreai-háborúban tanúsított…..
mallac 2012.12.19 21:55:37
@xylon: A hongkongi helyzet pontosan ellenkező előjelű.Ott az (elvileg)kommunista Kína ölelte magához a kapitalista várost.Itt országegyesítésről beszélünk, egy esetleges északi katonai- politikai összeomlás(vereség) után.
mallac 2012.12.20 12:39:17
@folti_: ember ezek egy nép! Itt nem egy kereskedelmi bank hitelezne a kispolgárnak...láttad te a berlini fal lebontását? És azt a hangulatot ami ott volt? légy nyugodt hogy rohannának segíteni,és lenne is miből áldozniuk rá.Mindannyian teljességgel kihagyjátok a számításból a nemzeti összetartozás érzését,gyanítom azért mert errefelé ez már nem divat, sőt egyeseknek újabban ciki is,de ott még az ilyesmit igen komolyan veszik.Teljességgel képtelen gondolat, hogy a déli kormányzat kihátrálna kihátrálna észak megsegítéséből mert sokba kerül.Állítom hogy hazafias mozgalmak szerveződnének a nyomorultak felkarolására.
Valószínűleg sokan hallottak a Manhattanben metró elé lökött 58 éves queensi férfi történetéről, akit egy fotós is lencsevégre kapott a halála előtti másodpercekben. Több magyar hírportál is lehozta az esetet, komoly vitákat generálva ezzel. A hozzászólók többsége ugyanis…..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
Kisautó blog A legjobb orosz autó 2012.11.14 13:45:50
Vannak megkerülhetetlen dolgok az ember életében. Gyerekkorában minden fiú vágyik távirányítós autóra, mecsboksz-garázsra, LEGO-várra. De egy időben mindennél jobban szeretné, ha a Jézuska a fa alá tojna neki egy pedálos autót. Mert azt tényleg ő vezetheti, lehet menőzni a…..