Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roseholme

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán finom, nem túl macerás, egészséges, de pillanatok alatt elfogy, népszerű a vendégek körében, a gyerekek ételébe is becsempészhető vele egy szép adag zöldség, és még jól is mutat a tálalásnál. Nos ez nem más, mint a kapros fasírt, cukkínivel. Hozzávalók: 1 kg…..
Piroska és Farkas Barnanyúló 2013.01.03 15:17:04
Be kéne vezetnem valami kis grafikus táblácskát, ami azt hivatott jelezni, hogy olyan témáról fogok írni, ami mások  nyugalmát megzavarhatja, vagy mit is szoktak mondani. Vagy ugye a kívülállóknak gusztustalan, rémes, zavaró, akármi. Ilyenem nincs, de a barnanyúlós is…..
Piroska és Farkas Megpörgetős 2012.11.28 14:31:57
Remeg a kezem és a nyugisabb, észrehallgatós részem igyekszik visszafogni a másikfelemet, aki meg megy a kalapáló szívem után és előrerohanósan álmodozik már megint. Már megint magasról fogok lepottyanni, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Csillagszemű jósolja, bár most már Ő…..
Piroska és Farkas 170 2012.11.26 17:20:45
Honnan is kezdjem, merről folytassam? Kitől kérjek szakvéleményt? Mit kéne tennem? Kit hívjak fel? Hogy álljak hozzá?  Pénteken, a második 40-es hcg érték után beültem a forró vízbe, mivel garantálták a vetélést (ekkor már távoztak kávézaccra emlékeztető fekete izék…..
A pihengetőt mindig átjárja valami különleges, erős, vidám és optimista légkör. Igazi erőmertítő hely az. Pedig legtöbbünknek már hosszú út van a hátunk mögött. Régebben, mikor elkezdtük a programot -még Nünü előtt, aztán meg akkor, mikor még hittünk benne, hogy miként…..
Piroska és Farkas Megint gubanc 2012.11.07 10:51:46
Nyolc petesejtet sikíerült leszívni. A vérnyomásom viszont az altatás alatt 190/105 lett (utóbb mondta Csillagszemű), így nem írhatta fel azt a bogyót, ami megakadályozza az embriók kilökődését, vagyis így jóval hátrébb indulunk.....Tényleg tele a hócipőm. A vérnyomásom…..
Piroska és Farkas Petehelyzet 2012.11.01 12:36:41
Kilenc tüszőn kotlok. Jobboldalon 4 db, baloldalon 5 db, mindegyik 10-13 mm (volt tegnap reggel fél kilenckor). Méhnyálka 8 mm (tehát három napja vagy rosszul mérte a doki, vagy rosszul hallottam, mert akkor 9 mm volt). Csillagszemű szerint jól haladunk, ez a szám ideális. Kaptam még…..
Sok kiegészítőt lehet venni, ami valamilyen okostelefon / tablet eszközhöz csatlakozik, ennyiben semmi különlegeset nem látunk a Scosche Rythm armband pulse monitorban, viszont ez olyan pulzusmérő, amit nem kell a törzsünkre felvenni, hanem egyszerűen elég csak a karunkra biggyeszteni…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Roseholme 2010.03.04 14:40:49
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
Doug Freedman, az AmTech elemzője szerint kicsit sem jó, hogy a gyártók ultrakönnyű, ultravékony laptopokat próbálnak eladni műanyag házzal. A Cneten olvasható, hogy a fickó beszélt az OEM és ODM gyártókkal, mivel tapasztalatai szerint az első modellek ezekből a csodákból…..
Roseholme 2009.07.08 00:15:45
@saabi: @Wolf Gabor: @Handras:
Nekem a második generációs Air-em van SSD-vel. Biztosíthatlak teljes értékű elsőszámú gép. A videólejátszása jó, az Aperture-el nem foglalkoztam, de a Photoshop gyorsabban elindul és működik mint az eddigi bármelyik gépemen. A munkahelyemen meglapul két akta között, nem fogja kiszúrni senki, aki nem tudja hol keresse. Ok, nem szoktam 20-30 alkalmazást egyszerre elindítani, de 8-10 nem ritkaság nálam sem és még nem tapasztaltam problémát.
Roseholme 2009.07.08 15:48:13
@saabi: Nem igazán teszi próbára a türelmemet. FCE-t nem próbáltam még, de én nagyon kellemesnek érzem a sebességét.
Szétszedték, meg minden, de a jelek szerint az iSuppli mégsem talált meg minden alkatrészt az Apple laptopjában:..