Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyrkee

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kyrkee: Ha én egyszer... Temetés 2011.05.07 11:20:00
Naponta lehetne írni olyan sajnálatos eseményről, amikor valakit utolsó útjára kísérnek a családtagjai, barátai, ismerősei. Hogy én most mégis írok egy ilyen szertartásról, az azzal magyarázható, hogy olyan temetésen vettem részt, ahol semmi különös nem történt. Igen. Nem…..
A minap mesélte egy ismerősöm, hogy az unokatesója panaszkodott neki amiatt, hogy az utóbbi hónapokban már csak fél fizetést kap.Az ominózus unokatesó tanító, az ország északeleti felén él, egy kis faluban. A falu lakossága nagy részben olyan összetételű, amely miatt nagyon sok…..
Na, igen. A kérdésre egyszerű választ lehet adni: Fog egy manust, elcibálja a házasságkötő terembe, ott se perc alatt megkapja a hivatalos okiratokat, aztán hazarángatja a delikvenst, bedönti az ágyba - vagy még oda se - percek múlva megkapja a kívánt fehérjemennyiséget, és…..
Katasztrófa-turista 9.Vasárnapi program - Bazilika - HazafeléMiután kijöttünk a Parlamentből, éhesek és szomjasak is voltunk. Ennek ellenére, még egy látnivaló volt a terveink között, mégpedig a Szent István Bazilika. A szomjúságot nehéz tűrni, így a csapat úgy döntött, hogy…..
Katasztrófa-turista 8.Vasárnapi program - ParlamentMegbeszélt időben ott vagyunk a Parlamentnél. Meg még kábé kétszázan rajtunk kívül. Nagy nyugalommal odamegyek az őrhöz, hogy beengedjen minket, hiszen tegnap azt is mondta az akivel beszéltünk, hogy a magyaroknak ingyen van, illetve…..
Katasztrófa-turista 7.Vasárnapi program - Reggeli mizéria - CitadellaVasárnap sokáig aludtam, köszönhetően a szombati nagy túrának. Csak fél 7-kor keltem fel, a szokásos 4-5 óra helyett. A húgom már hiányzott a szomszéd ágyról. Egy kis szöszmötölés után reggelit…..
Katasztrófa-turista 6.Szombati program - Margitsziget - AttakMiután a Várból lecsurogtunk egy busszal, felmerült a Margitsziget szökőkútja. Nosza, akkor nézzük meg.Kellemesen sétálva körbenéztük a szigetet. Elücsörögtünk egy darabig a szökőkút mellett, hallgatva a kellemes…..
Katasztrófa-turista 5.Szombati program - Lánchíd - VárA lezárt Parlament épp ott helyezkedett el, ami a mi utunkba esett volna, ugyanis kitaláltuk, hogy nézzünk el a Lánchídon lévő kirakodóvásárhoz. De, hogy az ördögben lehet átjutni a Parlament egyik végéről a…..
Katasztrófa-turista 4.Szombati program - Civilként a körbezárt Kossuth-térenViszont, elérünk a Parlamenthez. A Kossuth-téren azonnal feltűnik a sok rohamrendőr. Sorfalat állnak a téren. A lányok tájékoztatnak arról, hogy a Gárda valami tűntetést szervezett mára. Aha. Izgatottan…..
Katasztrófa-turista 3.Szombati program - Hajóra fel! - Váci utcaA nagy zabálást követően, miután a gatyánkat is kifizettük az ebédre, újfent felmerült a következő program kivitelezése.Menjünk hajókirándulásra - mondja a lányom. Oké. (Magamban: Na végre!)Gond egy: Honnan indul…..
Katasztrófa-turista 2.A csirkeHa az ember vendégségbe megy, ajándékot visz. Mivel, mi a saját gyerekeinkhez mentünk, ezért erre nem volt szükség. Viszont, a lányok tényleg sokat dolgoznak, és nem kifejezetten a szakácskodás mesterei, így a húgom felkért engem, hogy csináljak…..
Katasztrófa-turista 1.Az utazásEgyszerűen nem értettem azokat az embereket, akik a Budapesten zajló rendőri attakok idején ott lebzseltek a kritikus zónákban nézelődőként. Amikor hírek érkeztek arról, hogy közülük is néhányan póruljártak, én úgy voltam vele, hogy aki ilyen…..
Minden normális ember az egész éves robot után pihenésre vágyik. Így vagyok ezzel én is. Csakhogy, én alapos megfontolás tárgyává teszem, hogy hol is töltsem el a szabadságomat.1. Először is, eszem ágában sincs tengerpartra menni nyaralni, mert a pancsikázás közben állandóan…..
Fura az élet...Nemrégiben egy anyag szerkesztésekor, Michael Jackson személyével is foglalkoztam. Ez alig két hete volt. Nem voltam-vagyok nagy rajongója, de el kellett ismernem, hogy nagyon sok dala rendkívül jó. Az Earth Song, gyönyörű és megrázó, a They Don't Care About Us -…..
Megőrülök!Honlapszerkesztés közben szépen kiválasztom a betűtípust, a hátteret, a betűszínt, a formációt, úgy, hogy minden összhangban legyen. Nagyon boldog vagyok, veregetem a vállamat, hogy azon túl, hogy milyen jó cikket írtam, még mutatós, ízléses dolgot is összehoztam.…..
Kyrkee: Ha én egyszer... Döntés 2009.06.25 21:11:00
Vannak olyan dolgok az ember életében, amikor döntéseket kell hoznia. Minden életszakasznak megvan a maga döntés sora. Ezeket szinte mindenki ismeri, így nem akarnék a részletekbe menni. Egy életszakasszal foglalkoznék csak, mégpedig az egyetemi, főiskolai időszakkal.A közeli…..