Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacaj hangosan

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megalázó, sértő volt nagyon és teljesen ok nélküli a kirohanása. De ha még úgy is lett volna, ahogy a doktor úr beképzelte (de nem így volt), akkor az feljogosítja arra, hogy k**-nak nevezzen és ordibáljon velem? Tisztelt Praxis!   Friss tapasztalatokat szereztem az egyik…..
G nem érti, mitől lett 6 repülőjegyének ára 54 ezer forinttal drágább egy másik időpontra átfoglalva, amikor igazából olcsóbbnak kellett volna lenniük. Ha az online járatmódosítás fejenként és járatonként 5700 forint x 6 odavissza, igazából még drágább is lehetett volna a…..
Máté élőben is találkozott a klasszikus bankautomatás trükkel, amikor egy beragasztott tárggyal megakadályozzák a pénz kiadását. A belvárosi CIB-ben azonban még nem hallottak ilyenről, úgyhogy hiába is küldözgettek munkatársakat, azok nem tudtak segíteni. Naiv ügyfélnek meg…..
kacaj hangosan 2014.02.20 17:07:23
@atpijkamo: max a csiklomat fogja leszopni...
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
kacaj hangosan 2014.02.16 00:09:27
@molnibalage: En ezt megertem, de Budapesten azert eleg sok helyen lehet jegyet kapni. S szerintem azert el tudott volna caplatni a legkozelebb helyig. Persze erheto, lepukkant hely blabla, de akkor meg elore kene gondolkozni. En persze konnyen beszelok az egyik fejlett nyugati orszagbol, de nalam amugy van bkv jegy, hogyha hazamegyek, akkor ne kelljen nekem 500Ftert venni a repteren. Utana meg masnap elmegyek venni egy havi berletet/heti berletet attol fuggoen, h meddig maradok. Es nem, nincs nyugati alomfizetesem, csak BKVes gyerek vagyok, es nem okozok magamnak kellemetlen perceket. Bar fel tudnam sorolni nekik az egesz garazst ha attol fuggne, de inkabb veszek egy tetves jegyet.

Fentebb amugy irtak a lenyeget. Budapesten belul nem lehet kerni jegyet kallertol. Teljesen rendjen van. Posztolo bakizott, maskor vesz egy tomb jegyet.
kacaj hangosan 2014.02.18 13:22:58
@molnibalage: Vegulis minek sporolni penzzel is, mivel eleg az ha aznap elek, nem?
Meg minek vasarolsz be egesz honapra, amikor eleg ha aznapra van kaja?

Meg vegulis minek van parod, amikor eleg ha aznapra van valakid, nem?

OMG!
Naiv utas nagyon szeretne jegyet nyomtatni, hogy ne miatta alakuljon ki mindig sor becsekkolásnál, de a Wizzair rendszere ezt csak annak teszi lehetővé, aki kifizette a jegyét: Minden évben 4-6 jegyet vesz nekem a barátom Milánóból. Aztán jönnek a bajok. Nem tudok jegyet nyomtatni,…..
Áim a Wizzair hírleveléből értesült a csodálatos fejlesztésről, hogy ezentúl a +350 forintot fizetőket értesítik először a járatuk törléséről. Kérdés, hogy aki nem fizet, az direkt később kap ezután értesítést? Nézd már Homár, mit kaptam! Ha probléma van (késés,…..
János 2 héttel a garancia lejárata előtt próbálta meg képernyőcserére szervizbe adni Lenovo laptopját, és eléggé megszenvedett vele: Cégünknél rendszeresített a kínai lenovo típusú notebookok használata. Megbízhatónak mondanám, csupán egyetlen típushibájuk ismert: kb.…..
Vagy valaki már megint megtréfálta az akcióstábla-készítő kisiparosokat az óbudai Auchanban, különben hogyan jöhetett volna létre ez? Köszönjük a képet Beának...
Bár idén szeptemberig fogják csak az összes taxit sárgára festeni/fóliázni, van aki más most sem bízik a többiben. Zsuzsanna ragaszkodott a sárgához, ami kisebb zavart okozott az előtte parkoló sofőröknél: A történet tegnapi. Színházlátogatás és egy kiadós séta után…..
László egy hónapig várta a vízálló mp3-lejátszóját, amit érkezése után azonnal cserélni is kellett. Az Andreas Computernél ez további másfél hónapot vett igénybe, egyelőre, mert a "bevizsgálás" még mindig tart: Két és fél hónapja tartó kálváriám történetét…..
kacaj hangosan 2014.01.11 01:00:50
@vízálló László: De aranyos vaaagy :) ritkan jon posztolo valaszokat adni.

Amugy minek hallgatsz uszas kozben zenet? Inkabb merulj el a gondolataidban, es gondold at, h mit hogy merre hany meter... manapsag ritka az ido, amikor az ember a sajat gondolatait tudja meghallani
A mindenféle tranzakciós, kifizetési/befizetési és általános létezési adók, járulékok, és védelmi pénzek elég mulatságos helyzetet hoztak létre a postai 1 forintos csekkek esetében, amiket a Telenor rendületlenül küldözget: Tegnap volt szerencsém belefutni a Telenor…..
Attila egy érdekes közlekedési anomáliára hívta fel a figyelmünket, ami tényleg megmagyarázhatatlan: Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy ha az autósoknak (akik jórészt csak magukért felelnek) kötelező a biztonsági öv használata, akkor az autóbusz-vezetőknek (akik…..
Az elmúlt hetekben több naiv ügyfél fennakadt a Pick Pack alternatív csomagátvételi pontjain, mert az alkalmazottak nem érzik át, miért is kellene nekik csomagokkal szenvedniük: A mai napon elég bosszantó incidensben volt részem. Rendeltem egy csomagot, Pick Pack Ponton történő…..
A lassan az élet minden területét sújtó rablóadók hatására nem csak a Sparban kerekítik maguk felé a kedvezményeket, hanem az Auchanban is: Egy érdekes ügykezelésről szeretnék beszámolni. Lehet csak nekem új a dolog. Még anno decemberi nagy bevásárláskor vettem az egyik…..
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Lelkes és tántoríthatatlan hívei vagyunk a fogmosásnak, mi több, azt is aláírjuk, hogy messze nem mindegy, mivel ápoljuk a fogainkat, de a közel egymillió forintba kerülő fogkefét kicsit túlzásnak érezzük. Pedig van ilyen. Eleganciát, tartósságot, stílust és…..
Október óta tudósítunk a Négy Évszak Hővédelem Bt. fel nem szerelt redőnyeiről és elsikkasztott előlegeiről. Decemberben valaki már megtette az első feljelentést, úgyhogy a többieket is csak arra tudjuk biztatni, hogy legalább a cégjegyzékből toljuk ki ezt a "vállalkozást".…..
A rezsicsökkentés alig pár napja elvitte a Műjégpályát, most pedig már a CBA-t nyaldossa. Mert persze lehet, hogy újracímkézés történt, de valószínűbb, hogy már egy hűtőt sem tudnak rendeltetésszerűen üzemben tartani, mert minek: Nem tudom, mekkora hírértékkel bír még,…..
Soma két hét késéssel kapta meg a karácsonyra rendelt fényképeit, de 12 ezer forintért a 182 darabból csak 10-et sikerült kiküldeniük. A többit valószínűleg még szárítgatják az előhívószobában: December 12-én adtunk le rendelést a Sootersnél online fotókidolgozásra:…..
Az új év első izgalmas híre, hogy a Windows 8 ha lassan is, de kezd megkapaszkodni. A net applications adatai szerint a Windows 8 és 8.1 együttesen 10,15 százalékot hasítanak ki a piacból, vagyis egy hangyányival többet, mint a Linux és a MacOS együtt. A Windows XP szép lassan kezd…..
kacaj hangosan 2014.01.03 10:46:44
@valaki23: hopp a problema megertodott!

NINCS A TALCAN, SE AZ ASZTALON, CSAK A CSEMPE ALOL LEHET ELINDITANI..

Hopp a capslock....
kacaj hangosan 2014.01.03 11:15:07
@valaki23: metrosom van, mert pl amit @eßemfaßom meg áll: belinkelt, ott oda van kiirva, h "vagy valasszon egy masik verziot" DE NINCS UTANA IRVA SEMMI
Csak a win8at tudom letolteni.
kacaj hangosan 2014.01.03 11:37:26
@valaki23: utoljara, (vagy inkabb mielott utoljara) mikor jartam skypeot letolteni, a valasson masik verziot alatt azonnal fel voltak sorolva az osszes tamogatott rendszer, ebbol kifolyoloag nem kattintottam tovabb.

Mea culpa. De megsem annyira.

Koszi.

de a metroskype egy kaki. Nem jelzi ki, ha irtak, es csak fut a hatterben, neha meg leall, es ki be kell kapcsolni, h ujra online legyen.