Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amano

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háromnegyed évszázada létező magyar szinkronszakma a filmkészítés egyik háttérterületéből művészeti ágazattá nőtte ki magát Magyarországon a kezdeti időkben és ennek megfelelően elnyerte a kritika és a közönség elismerését. A piaci lehetőségek kiszélesedésével…..
A tetoválás bármilyen meglepő is, eléggé ősi dolog, hiszen az egyik leghíresebb jégember, a több, mint 5000 éves Ötzi testén is találtak néhányat. No nem Guns 'n' Roses idézetekre kell gondolni, hanem egyszerű vonalkákra, amiket szénporból csináltak, valószínűleg amolyan…..
Subba Napi gif 2011.11.30 10:39:47
Mirikrantz új bankkártyáját sikeresen megszülte kipostázta az Erste, csak éppen a tulajdonostól picit messzebb, mint ahogy kellett volna. Nyilván nem világrengető újdonságról van szó, csak a szokásos: az ügyfél kedves kis szopatása, hogy nehogy elfelejtse, hol a helye.11/05 a…..
Subba Kínzó kérdés: Gőzgombóc 2011.02.02 12:56:00
Adott a bájosnak legkevésbé sem nevezhető riporter akit kezelget ez az igazán érdekes előadóművész, aki a háta mögött "Lukam"-nak szólítja őt. ..
amano 2011.02.02 15:16:37
  Bizonyára sokan ismeritek már a Trixi könyveket. Ebből a sorozatból való a Farsang az óvodában című mese, ami pillanatok alatt a kisebbik lányom kedvence lett (5 x kellett elolvasni egymás után).   A mesekönyvek a 2-7 éves korosztálynak szólnak, de a 8…..
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..