Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ormotlan

1 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
ormotlan 2016.09.28 03:51:04
Tisztelt Író, Kedves Erik!

Nem szeretnék csatlakozni a gyűlölködéshez. Jómagam négy országban dolgoztam már éveket, és épp második hazaköltözés előtt állok feleségemmel, immár hosszabb időre. Önnek is szíve joga világot látni, pénz keresni, tapasztalatban gazdagodni.

Mégis megkérdeném, az egész Internetet megfenyegetni mégis miféle cselekedet? Mi értelme? Bizonyára van hisz Ön vette a fáradságod hogy fentebb sorokat, képeket megalkossa.

Nem tudom, van-e bármi köze a politikához, de gyanítom, hogy nem sok. Magánemberként teljesen felesleges megjátszani az álhőst, szánalmas figurát alkot csak. Ha szeretne menjen, csak bíztatni tudom, merjen belevágni, én mindig sokat tanultam külföldi útjaimból. Mondja, majd a másik országban is ennyit fog álpolitizálni? FuckyouHollandeMerkel? Merne mondjuk Kínában is munka mellett ilyen álbátor álfelháborodó álmegmondásokat kiengedni?

Egy apró tanács. Hagyja el. Ne az országot, hanem a BÚVALBASZOTT HALÁLVÁRÁST. Unalmas. Az egész "baloldal" ezt nyomja, egy kis mikrouniverzum, ahol a közös patásördög Orbán, lehet gyűlölni reggel délben meg este. BORING. Ettől nem lesz jobb, magának sem.

Én azt gondolom, mindenki a maga háza táján sepregessen. Miért van ez így? Maga, személyesen miért fogékony az ilyen hülyeségre. Semmi köze Orbánhoz, de úgy csinál mintha minden baja Orbán lenne. Elárulom, hogy nem. Ha holnap nyílna a föld, és az egész hatalmat holudvarostul elnyerné, a maga élete semmit, de egy szemernyit se változna. A probláma, a gyűlölet forrása a maga szívében van, ott, hogy azt hiszi Orbán tehet mindenről. Pedig te magad vagy sorsodnak kovácsa, orbánozni egy nagyon gyenge gagyi szarházi kifogás.

Tessék megvizsgálni, apjával milyen viszonya van? Testvérével? Édesanyjával? Gyermekeit szereti? Feleségével jól van? Talán ha ezeket tisztázza, nem könnyű, sokkal nehezebb mint anyázni a neten, akkor előrébb is jut az életben, és nem fog mást okolni saját lemaradásáért. Nem kell szégyellni sem, hogy még 40 körül is vannak megoldatlan dolgok az életünkben, sajnos a mai világban (országtól függetlenül) divat, a problémákat máshol látni (the socieaty! because politicians! because of the racist! because of everything except me! mindenki más hülye csak én vagyok helikopter!) félelmetes hogy milyen sok 30-40 éves ember van 16 éves lelki szinten.

Bátorságot is kitartást hogy tovább jusson.

Még egy tipp: szabaduljon meg az olyan hasonlú búvalbaszott halálvároktól is mint a Mancs, ÉS, index azok fogva tartják ebben a szánalomban, csak úgy tesznek mintha megerősítenék, valójában csak lehúzzák, segítenek magának megkövülni a saját moslékukban.
Az első bejegyzésemen jó sokat szöszmötöltem. Én már csak ilyen vagyok, amikor csinálok valamit. Legyen bár főzés, sütés, rajzolás vagy írás, szeretem, ha a munkám gyümölcse a jónál is jobb lenne. Maximalizmus és precizitás. Lehet ez két nagyon jó tulajdonság, ugyanakkor a tömény elégedetlenség…..
ormotlan 2016.07.21 13:32:48
(via demokrácia 3.0)  „Az elmúlt évtizedben Magyarországot sokan nevezhették következmények nélküli országnak. (...) Sok millió magyar dolgozik keményen és törekszik a becsületes életre, és a nemzet csak akkor lehet erős, ha a szabályok mindenkire vonatkoznak, ezért…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Jó nagy adag nácizás kísérte és szakította meg a Török Gábor által moderált legutóbbi két Tárcatükör vitát, a Pintér-Vona és a Navracsics-Gaudi párosok alkalmait. Egy korábbi posztomban foglalkoztam már az „árpádsávos primadonna” jelenségével; azt állítottam, hogy a…..
  Egy 2004-es videót közölt a napokban több magyar hírportál is. Az Európai Parlament képviselőinek napidíj-ügyéről készült felvételt a Privátbankár publikálta (újra) először a Nemzeti Civil Kontroll TV nyomán. Azóta egymástól veszik át az online orgánumok…..
  A BKV már nem hitelképes. Ha nem talál hamarosan a bűnös város megoldást a helyzetére, ha nem sikerül hihető lefaragási tervet tenni a kormány asztalára, egy szép napon az egész utazóközönség kiesik a város félbetört csuklósbuszának oldalán, s az aztán tényleg fájni…..
  Két év alatt, tavaly októberre végre elkészült az új Nemzeti Drogstratégia, amely a szakma jelentős részének egyet nem értése ellenére hamarosan a kormány elé kerül. Hogy milyen megoldást kínál a konkrétumokat alig tartalmazó szöveg a fiatalok körében egyre inkább…..
ormotlan 2012.02.22 17:09:50
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
ormotlan 2012.02.15 12:01:52
Rembrandt: A meditáló filozófus  Nem kedveli túlságosan a kormány a bölcsészeket. Gondolom, ez nem Hoffmann Rózsának köszönhető, hanem inkább a kormány erősebbik felének, hiszen Hoffmann maga is bölcsészkarról érkezett a kabinetbe. Sikerült jócskán csökkenteni a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
ormotlan 2012.02.06 01:29:58
@Alikam: Aki nem dohányzik az viszont hálát ad most, hogy végre nem kell a füstöt szívnia a megállóban, az állomáson, a munkahelyen minden nap ki- ás belépéskor, a sörözőben/kávézóban a "nemdohányzó" asztaloknál stb. stb. Nem is beszélve a szórakozóhelyek dolgozóiról akik eddig folyamatosan füstben kellett legyenek.
Az önpusztítás sajnos nem alapjog, de az egészséges környezethez való viszont már most is az.
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
ormotlan 2012.02.02 20:45:43
Ha valaki idén növekedni akar reklámbevételekből, akkor egyértelműen nem a nagy cégek felé kell fordulnia, onnan már sokkal több bőrt nem lehet lehúzni. Ahol van pénz, az a kis- és közepes vállalkozások, vagyis a kkv piac.A kkv piac internetes költés szempontjából két nagy…..
Subba Éljen a kormány! 2012.01.23 11:55:00
Debileknek: Igen, fake...
 A köztévé az internet korában anakronizmus. Ezt semmi se bizonyítja jobban, mint az, hogy karácsonykor az MTV-nek végre sikerült lenyomni a kereskedelmi adókat. Igen, az 1955-ben készült Sissivel. Célok, eredmények Nagy Navarro Balázs akciója a köztévé megtisztítására…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
ormotlan 2012.01.03 20:14:16
@lafatyolokft:
@Boli:
Mert az IMF a pénzfáról szedi a pénzt, ugye? Az IMF ugye baráti szeretetből nyújt piaci kamatszint alatt hitelt? Az IMF egy BANK, saját hitelezőkkel, és az alacsonyabb hitelnek nagyon súlyos ára van. Görögországban jól látszik, hogy az újabb és újabb IMF hitellel milyen "jól" ki lehet mászni az adósságcsapdából. Az persze biztos, hogy a privatizációkkal jól járnak páran közben, de nem a görögök, az tuti. (Hitelcsapdából hitellel kimászni, békéért háborúzni, szüzességért baszni...)
Nem véletlen, hogy aki csak teheti, a piacról, és nem az IMF-től vesz fel hitelt!

Túl magas a kamat? Hát akkor nem kellene felvenni! Tessék még 3%-t húzni a nadrágszíjon és végre befejezni a máig velünk élő kommunizmust/szavazatvásárlást/ingyenélést. Szerintem jobb, ha nem is ad hitelt, az IMF. Tessék KEVESEBBET költeni, mint amennyi van, és akkor még hiteltörlesztésre, gazdaságélénkítésre meg munkahelyteremtésre is jutna talán végre, és ha nem lennénk rászorulva, akkor még csökkenhetne is a kamatszint.
ormotlan 2012.01.03 20:15:48
@Borsós István Szfv. Oskola u.6.: Leborulok szellemi nagyságod előtt. És ezt higgyem is el? Legalább a kurucinfón olvastad? És akkor a többi EU-s országnak mind alacsonyabb?
ormotlan 2012.01.03 20:25:13
@Boli: Barátom, az állampapírokért annyi kamatot fizetsz, amennyiért eladtad őket, a múltban.

Ez a kamat a jelenlegi eladás esetén áll majd fenn, öt év múlva. (Valóban 7% felett jobban megéri a technikai csőd hosszú távon.)

Ezért mondom, hogy törleszteni kellene, és nem újabb hitelt felvenni az ingyenélésre ami még mindig folyik. Ha 3%-t még farag magán az állam, akkor nincs szüksége az állampapírpiacra!

Teljesen igazad van, MEGSZORÍTÁS a kulcsszó. Még mindig többet költünk, mint amennyi van. És pontosan ez minden baj forrása! Csak erre, a hosszú távú növekedésre nem szavaz a csűrhe.

- egy adófizető
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
ormotlan 2012.01.03 15:37:23
Az összefogás tök jó dolog. Én is össze szoktam fogni a zoknikat, úgy rakom el őket, összefogom az újságot is, hogy ne essen szét. De azért napi 24 órában ezt csinálni szükségtelen és felettébb mulatságos dolog lenne. Az összefogás pontosan akkor érték ha van mögötte…..
ormotlan 2012.01.01 16:23:50
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
ormotlan 2011.12.21 11:57:11
@kíváncsivagyok: Khmm, miről beszélsz? A kormány másfél éve ADÓT EMEL kiadáscsökkentés helyett. Nagyon jól működik a kommunikáció, de a valódi strukturális reformok még váratnak magukra. Még mindig százmilliárdok folynak el a MÁV-BKV nevű fekete lyukban (minőségjavulás nélkül), továbbra is GDP arányosan sokkal többet költünk nyugdíjra, szociális segélyekre mint az EU átlag. Ingyen utaztatjuk a belga/holland/magyar nyugdíjasokat, miközben oktatásra (GDP arányosan) fele annyi jut!
Távábbra is 4x akkora a KKV-k adminisztrációs terhe mint az EU átlag. Az SZJA valóban csökkent, csak közben az ÁFA és a járulékok meg növekedtek.
A hiány és az államadósság eddig a nyugdíjvagyonnal csökkent; az eddigi intézkedések 20% voltak kiadáscsökkentések és 80%-ban bevételnövelés!!!
ormotlan 2011.12.21 14:54:31
@kíváncsivagyok: Ameddig többet költünk (GDP arányosan) szociális segélyekre és nyugdíjakra mint Svájc vagy Dánia, addig volna tippem az átcsoportosításra. Semmi sem omlana össze, ha nem utazhatna INGYEN az ÖSSZES nyugdíjas, ha járna alanyi jogon semmilyen szociális segélyt, csak annak, aki tényleg rászorul (GYES, GYED miért alnyi, miért nem rászorultsági alapon jár?)
Miért van 4x akkor adminisztrációs teher a vállalkozásokon mint más EU-s országokban? Soroljam még?
Ja, csak ehhez fel kéne számolni a ma is élő kommunizmust, bevállalni, szembemenni ezzekkel a tömegekkel. Erre tessék használni a 2/3-t.
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
ormotlan 2011.12.20 16:21:53
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
ormotlan 2011.12.19 18:23:46