Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonuz

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
Tonuz 2010.06.08 19:55:31
Mindig elgondolkoztató, hogy míg a konzervatívok, liberálisok, baloldaliak egész jól megférnek más országok konzervatívjaival, liberálisaival, baloldalijaival addig két azonos nézeten lévő széljobbos mennyire gyűlőli egymást. Az is jellemző, hogy a szlovák szélsőségesek…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
  Miután borsikm kommentelőnk kétségbe vonta, hogy Vona Gábortól elhangzott, amit előző posztunkban idéztünk tőle, igyekeztünk utánajárni, mi is volt a pontos szöveg. Sem a Jobbik TV, sem a Barikád felvételein nem találtuk meg a teljes Vona-beszédet, sőt, a…..
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a 2009-es EP-választás kampányában hívta fel rá a figyelmet, hogy a Jobbik akkori hódmezővásárhelyi kampányfőnöke, Nagy-György János a 2000. évi időközi önkormányzati választáson még az SZDSZ színeiben indult képviselő-jelöltként.…..
– Ha jól tudom, 2002 márciusában a Móricz Zsigmond körtéri Arany korsóban ült össze egy társaság, ott fogalmazódott meg a gondolat, hogy pártot kell csinálni a Jobbik egyetemi mozgalomból. – Ez nemcsak legenda, hanem valóság. Ott ültünk, és ott volt Vona Gábor is.…..
"A Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere (...) I. osztályú Honvédelemért kitüntető címet adományozott (...) Tián József nyugállományú mérnök ezredesnek. Eddig végzett tevékenységüket megköszönve, további munkájukhoz sok sikert, erőt egészséget kíván a…..
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
Tonuz 2010.03.13 03:44:32
@jobbikolo:
Az látszik, hogy nincs sok fogalmad a körülötted lévő világról.
Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot támadni, ahol…..
Na, légyszi nézzétek egy percig ezt a képet, aztán facsarjátok az agyatokat egy újabb percig (úgyis hiába), aztán olvassátok el az alanti levelezésemet Pereccel. Ez már nem is fáj vagy sajog, csak végtelen ürességet érez az ember. Éjjel találtam ki, de még reggel is…..
Tonuz 2010.02.19 22:44:56
Ha majd elindul az értelmiségiek begyűjtése, ne az NBSZ-re mutogasson senki. Mi éveken át jeleztük újra meg újra, mi lesz a vége a viccweimarizálódásnak. És tényleg, mit mondjak majd a benzines palackokkal támadó csürhének, ha kinyomtatva felmutatják Bobolysza levelét?…..
Mi lesz, ha a Fidesz-kormány parlamenti többsége valahogy elolvad? Lehetséges-e olyan ellenzéki összefogás, mely leválthatja a Fidesz-kormányt? Mi lesz az MDF-fel és a Jobbikkal? Spekulációk következnek.   "Medgyessy Pétert már a választási kampány idején…..
 Érdekes közvéleménykutatást készített a Medián, amiben arra keresték a választ, hogy a Fidesz hogyan viszonyuljon a Jobbikhoz. A HVG-ben közölt eredmény és a fenti grafika alapján leginkább a Fidesz vezetőinek főhet a feje: a párt szavazói súlyosan megosztottak a Jobbik…..
Tonuz 2009.06.25 18:14:16
@mefisto: Hahaha, szerinted ha szakmai kérdésekről lenne szó, a fidesz meddig húzná? Az elmúlt években nem sok értékelhető dologgal hozakodtak elő.. De hát miért is tennék, az Unio nem ezt várja tőlük. A szavazóik meg semmit.
Tonuz 2009.06.25 18:35:05
@Mr Falafel: Ez korrekt vélemény, de azért szigorítani is lehetne:)
Mandiner blog Kicsoda Budaházy? 2009.06.23 13:31:00
  Szeretném tudni, hogy kicsoda Budaházy György. Ha egy forrófejű betyár, akkor mélységesen felháborodom azon, hogy lecsukták. Ha viszont tényleg embereket akart megölni, az nem vicces.   A wikis önéletrajza szerint 1969-ben született, a budafoki Budai Nagy Antal…..