Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janikutya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó: Metal Blade Records Honlap: www.archmatheos.com Fél éves afganisztáni nyaralásom alatt szinte minden reggel a tábor melletti mecset müezzinjének hajnali imaénekére ébredtem – még mindig jobb volt, mint két aknavető robbanására –, a furcsa, hajlításokkal teli, az európai zenei…..
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
janikutya 2011.10.03 18:24:02
@Vivianna: ne is törődj ezekkel a berozsdásodott vörösökkel,engem megnevettettél,köszönöm :)
janikutya 2011.10.03 18:28:40
@Megfigyelo: ha már ilyen okos vagy,megérthetnéd,hogy Viviana az ÁTLAG gyurcsányistáról írt.Érzed a különbséget?

Átlag != Összes

Mellesleg,attól az egyetemi tanártól,aki ott volt,én nem szeretnék tanulni semmit.

További jó megfigyelést,félreértelmezést kívánok.
  "Ha nem tetszenek a svájci törvények, Platiniék költözzenek Líbiába, ott egy darabig még azt csinálhatnak, amit akarnak."  Christian Constantin az Európa Ligából kizárt Sion elnöke támadta e szavakkal a FIFA-hoz hasonlóan helvét székhelyű UEFA-t. Csapata…..
Dream Theater – A Dramatic Turn Of Events(Roadrunner)Az új Dream Theater-lemez egy új Dream Theater-lemez, se több, se kevesebb. Aki sosem szerette ezt a zenekart, nem most kedveli meg. Aki az évek során elveszítette a lelkesedését irántuk, nem most szeret beléjük újra. Aki…..
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
  Ma hirdette meg választási programját és nevezte meg egyéni képviselő-jelöltjeit a Jobbik. A jelöltek listájából az derül ki, hogy sok a fiatal, új arc, de szép számmal előfordulnak olyan, sok pártot megjárt aspiránsok is, mint az FKGP-ben és a MIÉP-ben is…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
janikutya 2009.06.26 20:39:19
@Steppenwolf:

"Az viszont számomra rejtély, hogy hogyan sikerült a rendőrségünknek és - Drazsé elmondása szerint - félszáz erre az ügyre állított rendőrnek FÉL ÉV alatt rájönnie, hogy az ondóból és a vöröses szőke hajszálból származó DNS a szomszéd utcában lakó srácé."

Igen,ez nagyon érdekes.Valami bűzlik e kerül az ügy körül.Ez egyszerűen nem logikus.
Sajnos,nehéz hinni a szemkilövető,móri bravúrt(stb) bemutató rendőrségnek.Persze,lehet,hogy ez esetben igazuk van.Csak furcsa ez az egész.Még véletlenül se merek arra gondolni,hogy politikai nyomásra dobták be a magyar srác nevét.Lehet,hogy voltak roma tettestársai,és azokat futni hagyják.De ez már túl durva lenne.
janikutya 2009.06.26 20:56:25
@Megfigyelo:

Aha értem.Azért várjuk meg az eljárás végét.
Én szkeptikus vagyok az ügyben,de lehet,hogy neked van igazad.Majd kiderül.
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
janikutya 2009.06.25 16:12:16
@BushDoctor:

Az arányokkal van probléma.Ha jön egy hír valami gazdasági bűncselekményről,túl gyakran derül ki,hogy az a bizonyos fehérgalléros bűnöző a kiválasztott néphez tartozik.
Ha jön egy hír egy brutális,erőszakos bűncselekményről,
a legtöbb esetben kiderül,hogy egy bizonyos fajta kisebbség egy prominens tagja követte el a rémtettét.
Arányok.Ez az,ami kiveri a biztosítékot.
Ahhoz képest,hogy milyen alacsony ezen kisebbségek aránya a magyarokhoz képest,nagyon sok negatív hír lát napvilágot a ténykedésükről.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy a magyarok közül nincsenek gazemberek.Aki bűnös,bűnhődjék.
Meg kell szigorítani a törvénykezést.
janikutya 2009.06.25 17:01:12
@köcsögömszéken:

Hát most mit írjak erre.Te úgy gondolod,ahogy.Én meg máshogy.Van ez így.

Szerintem neked fáj az igazság.
janikutya 2009.06.25 18:42:19
@köcsögömszéken:

"A bűnözés nem fajta jelleg, viszont jól el lehet bújni a másra mutogatás mögött. Mert akkor téged nem vesznek észre. "

Megint csak azt tudom mondani: arányok.
Nem azt írtam,hogy fajtajelleg,és az én "fajtámra" nem jellemző.De jellemző,csak más arányban.Ez nem mindegy.

"Fáj, hogy mindenki zsidó meg cigány, aki bűnöző, de mindenki árja magyar, akiről nem derül ki, hogy ő is az. Kilenc Nobel-díjasunkból meg csak nyolc volt zsidó, de az meg a pics@t sem érdekli. "

A kedvedért leírom : szerintem NEM minden zsidó és cigány bűnöző.

Ami tény: Sas József zsidónak vallja magát.
Én magyarnak vallom magam.Sas József sikkasztott,meglopta a MAGYAR államot.Plusz,a tetejébe még nyilasozik is.Nem egy szimpatikus ember számomra.
Az ilyenek miatt erősödik a gyűlölet.

Őszintén le kellene ülni beszélni magyarnak,zsidónak,cigánynak beszélni.Például a magyarok igen kíváncsiak lennének a Talmuddal kapcsolatos mendemondákra,vajon igazak -e.Mert hogyha igazak,akkor Sas József nem tartja magát bűnösnek ez esetben.
Egyszerűen addig,amíg nem kerül tiszta víz abba a bizonyos pohárba,akkor megeshet az,hogy ismételni fogja magát a történelem.
Amíg ilyen esetek történnek,én egy cseppet sem csodálkozom rajta,hogy jön a szélsőjobb.