Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vércseharcsa

1 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingatlanosirodalmi barangolásunkat a XIII. kerületben folytatjuk. A szerző, aki magát is beleköltötte a versbe, szép feszes rímekben dicséri portékáját, a végén enyhe szabadverseléssel. Mondjuk nem egy József Attila, legalábbis azt hiszem soha nem érdemli ki a munkásosztály…..
vércseharcsa 2010.08.24 09:34:59
@Hátezmármi:

Igaz igaz. Mintha magam mondtam volna.
Mi is a xiii.-ból költöztünk Óbudára.

Ha kinyitom az ablakot csak zöldet látok, a Római part 5 percre van, rendőr járőr egy nap minimum 5ször végigmegy az utcán (valszeg valami fejes lakhat az utcánkban).
Kutyaszar elvétve, a nyuggereket meg össze sem lehet hasonlítani a xiii-kerület igazi agit-prop-MSZMP-KISZ fényes szelek stb. alapú nyuggereivel.
vércseharcsa 2010.08.24 10:45:54
@gonosztojás:

???????
nem is értem amit írsz, de attól tartok más sem.

1.) Honnan veszed a 4 emeletes házat???????
2.) Mi az, hogy kádereknek volt elérhető???? Ez mégis mit számít???????
3.) Miért nézzek mégegyszer körül????? Mit fogok jobban látni???????
Azt, hogy nem szaratják a proli nyuggerek az elevenen szétrohadó kutyáikat az utcában?
Vagy azt, hogy nem alszenek a ház kapijában hómlesszek?
Esetleg azt, hogy a délelőtt ellopott bringámért bemehetek este a kerületi kapitányságra mert még délben elfogták a nem a napon lebarnult nyomorultat a bicómmal?
Vagy azt, hogy a szomszéd nyugdíjas nem azzaé törődik, hogy nekem miből telik mire és nem morog ha veszek egy új akármit?

Tudod a xiii. kerületben 3 kerékpáromat lopták el. A kutyaszar elárasztotta(tja) az utcákat. A kedves cigány polgártársak folyamatosan gondoskodnak arról, hogy a vérnyomásod kellően magas legyen olyan gondolaktoktól mint: a gyerek hazaér e úgy a suliból, hogy megvan a mobilja, kerékpárja, kapátja, cipője stb.

A társasház ahol lakttunk tele volt rosszindulatú, aljas, jellemtelen még a kádár rendszerben szocializálódott "...az én karriercélom nyugdíjasnak ...vagy szakszervezeti bizalminak lenni..." típusú nyugdíjassal.
Amikor meghozták a hórukk emberek az új hűtőnket akkor egy héten a téma az volt, hogy honnan telik új hűtőre.
AMikor mosogatógépet cseréltünk akkor meg az.

Amikor a sok tehetetlen, szarrágó miatt a tetőt meg kellett csináltatni a lakásunk felett a háznak természetesen NEM volt megtakarítása, a saját pénzünkből fizettünk ki 2 milliónál többet, hogy rendben legyen.
Ezek a szarrágó véglények meg felháborodtak amikor az osztatlan közös tulajdonon végzett javítás után behajtottuk rajtuk a részüket.

Tudod mit? Ha te szeretsz ilyen környéken lakni akkor nem is érdemes vitatkozni. Izlések és pofonok...ugye.
vércseharcsa 2010.08.24 10:53:53
@gonosztojás:

"...Hehe..sőt..nyihaha...
a paradoxon az hogy azok az elmyomók adtak..
az új, a szabasdság fantomja meg elveszi..."

AZért jegyezzük meg szerényen, hogy az elnyomók azokból az üres lakásokból osztogattak ahonnan a nyilas elvtársak 44 végétől begéppuskázták az eredeti tulajdonosokat a Dunába.
Meg azokból az üres lakásokból, ahonnan az ügyvédeket, tanárokat, orvosokat, értelmiségieket kiebrudalták "osztályidegen"ségük miatt a korrekt kommer elvtársak.

...és akkor nem beszéltünk még a budai villanegyedről, az Andrássy úti villákról és bérházakról ahonnan a tulajdonosokat nemes egyszerűséggel recskre, az alföldi tanyavilágba és egyéb egzotikus helyekre telepítettek ki.

Ilyen áron én is tudnék osztogatni. Csak nekem a gyomrom ezt nem bírja. A gerincem meg születésemtől kezdve csontos.
„Nem tűnt szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját” – újabb sziporkázó történet következik, melynek során ismét átlépjük a határt. Nem megyünk messzire, csak újra a szomszédos…..
ProgBlog Kitört a pánik… 2010.08.16 20:25:00
Az MSZP-nél kitört a pánik. Rájöttek, hogy valószínűleg nem élhetik túl az önkormányzati választásokat, a finom ösztöneik megsúgták nekik, hogy kb. 2010. október 3-ig tartott az a szép korszak, amikor legfeljebb közepes képességű emberek százai még honi mércével (a…..
vércseharcsa 2010.08.17 10:48:03
@belekotty:

"- ha te vagy a legolcsóbb és leadod a 10 százalékot, akkor van esélyed, ha csak már nincs lezsírozva valakivel 30 százalékért."

ez igaz, de nemcsak erről beszélek, hanem a feketébbnél sötétebb sűrű homályról ami MINDEN politikus, minisztériumu alkalmazott, stb, stb, fejében van.

elég csak beülni egy tendereztetési tárgyalásra és az egész emberiségbe vetett hited oda lesz. néha már azion csodálkozom, hogy hogyan jöttek le a fáról (vagy ki az óceánból).
vércseharcsa 2010.08.17 10:54:29
@belekotty:

az f16-os sztorihoz csak annyit, hogy az oroszok a kibaszott nagy államadósságuk fejében zsír új mig29-eseket szállított volna amihez nato kompatibilis elektronikát már a márjahilerdstrasssszszszszszéén is lehetett volna venni karcóra árban.

az egész gépestül, nato elektronikástul, nato fegyverzetestül harmadába került volna az 16osoknak
a grippeneknek meg a felébe.

ráadásul ilyen kombinációban a mig29-es VERHETETLEN lett volna. az is igaz, hoyg az üzemeltetés drágább lett volna, de egy mig 29es repülési tulajdonságokban valahol az f15 eagle fölött van.
vércseharcsa 2010.08.17 10:57:23
@Lord_M_:

baszott módon igaz amit írtál.
Nem igazán tudom eldönteni Nándor levele alapján, hogy itt most ő volt az, aki hirtelen és veszélyesen vágott be a motoros elé, aki gyorsabban érkezett nála, vagy utóbbi nem tudta elviselni, hogy egy autó besorol elé, mikor ő menne. Mindenesetre menet közben tükröt törni a…..
Most már muszáj lesz nyerni. http://valasztas.hu/hu/onkval2010/509/509_1.html És ráadásul külön megtiszteltetés, hogy olyan vicces nevű csapatok közé kerültünk a névsorban, mint a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezet és a Nemzeti…..
vércseharcsa 2010.08.09 15:07:47
@abender:

Nem feltétlenül:) bár arra már láttam példát, hogy a mű értetlenkedő kartácsot a blogközönség szénné szivatta.

A MKKP pedig szerintem jól parodizálja az ÖSSZES politikus és párt hülyeségét.
Freire Szilvia (nem baj ha nem tudod ki az) tetoválásának fejlődése / átalakulása garantáltan a hét legviccesebb sztorija, Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága.Előtte:Utána:Zárásul egy gyönyörű versike, köszönjük!"...mégse járja,hogy amennyiben új szerelme,…..
vércseharcsa 2010.08.04 16:18:00
@Kyletroy:

Én nem tom!
Ki a fasz az az xy?
Ki a fasz aza Freire Szilvia?
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
11.00 Csak a sajtó A Párizs melletti reptéren egyelőre csak a médiamunkások várják szeretett csapatukat a rendfenntartó erőkkel karöltve. Rendőrök, csendőrök és a francia államvédelmi rendőrség autói fogadják a Kékeket, akik Malouda nélkül érkeznek, hisz ő már haza…..
(Létrehozva : 2010/04/01 ; frissítve : 2011/07/19) update 04/14 : MSZP-FIDESZ 64:64 !!!!!! Ki gondolta volna, hogy közel a blog fennállásának 1 éves évfordulóján alig egy év kormányzása elég ahhoz a fideszeseknek, hogy beérjék a Nagy Ellenfelet! Hajrá, még meglehet a…..
Egy Svédországban dolgozó hölgytől kaptam egy e-mailt, amiben nagy szeretettel és önzetlen odaadással mesél: önkéntes lett egy stockholmi macskaotthonban. Nagyon tanulságos egy mondata, amiből le lehet vonni a következtetést: így is lehet... "Nemrég felcsaptam önkéntesnek a…..
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
vércseharcsa 2010.06.12 20:26:56
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Újabb intő jel, hogy igenis rendszám kell minden robogóra és igenis kelljen hozzá jogosítvány. Bár ettől függetlenül is biztosan lenne olyan hülyegyerek, mint akiről Leland Gaunt is írt. Gipszelt kézzel robogóra ülni óriási teljesítmény. Biztos azt is valami hasonló…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
A péntek ezért is a legbajnokabb nap a héten, itt az iWiW válogatás! Ezt az ellenségeimnek Ez a kép magáról beszél ÉlkuSzilveszterHeti kamu regisztráció, és az eredetiValami mégis ugyanazNetfüggőTestvéreimmel és édesanyámmalFotosop artistaFotosop artista…..
vércseharcsa 2010.05.28 11:33:39
@Lófasz Hadnagy:

"...VIII.: igazi oldschool, rusnya, idióta redneck família, simán elmennének kansasi belterjes, fegyverbuzi farmereknek,..."

ezen beszartam:)
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
vércseharcsa 2010.05.28 09:17:56
@gogo boly:

esetleg te kis fasszopó, nem akarod te megbaszni az anyádat??????
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
vércseharcsa 2010.05.25 13:52:58
@tesz-vesz:

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????