Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sáfár Zoltán

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
A Zugügyvéd közzéteszi az alábbi keresetet, hátha valaki kedvet kap csatlakozni. Szia Zugügyvéd!   Ezúton van szerencsém értesíteni, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság a csatolt keresetem alapján tárgyalja a Centrum Parkolási Rendszer Pakolás Szolgáltató Kft.…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Sáfár Zoltán 2009.06.25 15:06:44
@SAF és Társai:

Kedves imserősőm,
(mert, ha így szólítasz biztosan az vagy)

Légyszíves a nevemben ne írj hozzászólást.

"Hányhatnékja van az embernek mindkettőtől. Ez a bulvárkurva szépen szopogatja az öreg komcsi farkát,habár azért a főripacs sem marad adósa, Clajudia drágának. Még egy év és ki lesznek söpörve......."

Itt közlöm, hogy nem én írtam
Sáfár Zoltán (Safi)