Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdohorvati

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben a Borászok Borásza Kaló Imre. Az egri borvidéken dolgozó "szomolyai remete" legalább annyira ismert extrém világképéről, mint extrém borairól. Nem mintha a borai nem volnának sokkal figyelemreméltóbbak, de azok elvileg csak a pincénél, Kaló Imre maratoni…..
erdohorvati 2011.05.02 14:56:58
@fafej11:
Gratulálok mindhárom borásznak! Én csak Kaló Imrét ismerem és nagyon tisztelem, szeretem őt és borait, (bár ezt így szétválasztani botorság). Imréről rengeteg álhír legenda kering érdemes személyesen találkozni vele. Kaló Imréhez eljutni egyáltalán nem nehéz, én is olvastam a Prófécia Szomolyáról című könyvet 2 éve, és kezembe akadt Borbarátok 7x7 birtok című könyv, ebben is szerepel Imre néhány adattal, felhívtam, olvastam a könyvet, szeretnénk vele személyesen megismerkedni és örömmel fogadott engem és barátaimat, azóta még 3 alkalommal élvezhettem nem mindenapi borkostolóit pincéjében. Kedves fafej11 nemcsak a neten kell olvasni, és nem árt egy picit elmélyedni, elgondolkodni az olvasottakon! Nehéz elfogadni egy elkorcsosult pénzalapú világban, ha valaki másként áll hozzá (sajnos nagyon kevesen vannak az Imréhez hasonlóak, pedig sokkal élhetőbb lenne a világ)- "egy gazdaságilag életképtelen a piacon jelen nem levő borász". A helyzet az "csakpénzszámít" rendszer az életképtelen, "látszatvalóság".
Pl A Meckiben olyan ételek kapsz, amikben nincs tápláló vitamin, nyomelem stb. szóval élet és étel képtelen, ugyanakkor minden utcasarkon kínálja magát, tehát gazdaságilag életképes, ez a rendszer a végnapjait éli. A lényeg ha eljutsz egyszer Kaló Imréhez hagyd otthon a pénzalapú mirigyeidet...