Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemo12

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy ahogy a fejlécben is szerepel, ha húst eszel, gyilkos vagy. Persze nem te ölöd meg az állatot, de a hús vásárlással megbízást adsz rá valakinek, akinek nincs lelke, és végre tudja hajtani egy nap akár rengetegszer is. Tehát végső soron te kényszeríted a halálba az állatot,…..
Nemo12 2014.12.11 12:24:54
@Uf:

Akkor legyen kevesebb ember! Arra, hogy tönkretesszük a környezetet a puszta létezésünkkel nem az a válasz, hogy találjunk még hatékonyabb módokat ugyanannak a rendszernek a fenntartására, hanem változtatni kéne. A probléma eleve onnan indul, hogy az állattartáshoz hihetetlen mennyiségű földterület, emberi fogyasztásra elhasználható gabona, ivóvíz szükséges. Ha nem lenne ennyi húsfogyasztás, és a földeken az embereknek termelnék a gabonát, nem lenne sem éhezés, sem ennyi betegség. Pár évtized múlva a mostani rendszer fenntarthatatlan lesz. Miért kéne feltétlen ragaszkodni a húshoz/tejtermékhez? Bizonyított tény, hogy rengeteg betegség forrása. A születésszabályozást már egyébként is réges régen el kellett volna kezdeni. A mai gépesített világban egyre több lesz a munkanélküli, éhező ember. Nincs is szükség ennyire. De húsra végképp nincs.
- Nem vállalsz felelősséget semmiért ami az életedben történik! - Mér', te igen? - Nekem nem kell, plüssmaci vagyok, bazmeg! Ez a jelenet jutott eszembe a Tedből tegnap mikor Seszták Miklós legfrissebb neménvóttam nyilatkozatát elolvastam. Neki semmilyen offshore ügylete nincs,…..
Stockphoto blog Modell engedély 2007.11.06 15:49:00
Ez az egyik legkényesebb kérdés a stock fotózásban. Ami a tény, hogy azokhoz a képekhez, amin emberek arca felismerhető ahhoz rendelkezni kell a modell által aláírt engedéllyel. Van olyan oldal, ahol csak úgy fogadják el a képet, ha egyből csatolja a fotós a modell engedélyt, van…..