Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi_Tanguay

483 bejegyzést írt és 13862 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is felemásan teljesít a Lake Erie Monsters gárdája az AHLben, ami azt jelenti, hogy a rájátszásra nem igazán lehet esélyünk.A november 21-22i hétvégén az Iowa Wildot láttuk vendégül két mérkőzésen. Első alkalommal 2-1re vesztettünk büntetőkkel.A rendes játékidő…..
Tovább tart a Lake Erie Monsters kiegyensúlyozatlan formája az AHL-ben, a legutóbbi öt meccsből mindössze kettőt sikerült megnyerni.Február 4én a rivális Grand Rapids Griffins otthonában jókora meglepetésre arattunk 4-0s magabiztos győzelmet. Tíz perc elteltével Beaupre szerezte…..
Az elmúlt időszakban is sikertelenül szerepelt a Lake Erie Monsters csapata az AHLben. Legutóbbi hat mérkőzésből csak kettőt tudtunk megnyerni.Zsinórban öt vereség után január 23án a Rochester Americanst fogadtuk, azonban a rossz sorozat nem szakadt meg, mivel 4-1es vereséget…..
Az utolsó öt mérkőzését idegenben vívta meg a Lake Erie Monsters csapata és sajnos a korábbi jó forma elillant, mind az öt találkozót elveszítve hátrányba kerültünk a rájátszásért folytatott küzdelemben.Január 10én a Rockford IceHogs otthonában léptünk pályára és első…..
Az első három 2014es meccséből kettőt megnyert az AHLben szereplő Lake Erie Monsters csapata.Az új esztendő első napján a Utica Cometsnél vendégszerepeltünk és 3-2 arányban maradtunk alul.A házigazdák két gólos vezetést szorgoskodtak össze a középső harmadban, Bryan Lerg idei…..
A legutóbbi hétvégén a Lake Erie Monsters csapata a Chicago Wolves ellen játszott két hazai összecsapást, melyek közül egyet elvesztettünk, egyet pedig hosszabbításban behúztunk.A pénteki első mérkőzésen nem úgy jött ki a csapat számára a lépés, ahogyan szerettünk volna és…..
Eleddig nem esett szó az ECHL-es Colorado Eagles együttesének 2013-14es szezonbeli szereplésről, itt az ideje, hogy rájuk nézzünk!A lovelandi sasok a szezon első 28 mérkőzésén 39 pontot gyűjtöttek, 17 győzelem és 6 vereség mellett háromszor OT, kétszer pedig SO végeztével…..
Az elmúlt hétvégén a Lake Erie Monsters csapata előbb idegenben, majd hazai környezetben aratott egy-egy gólos győzelmet a divízió ellenfél Rochester Americans felett. Ezzel a clevelandi gárda változatlanul őrzi az utolsó rájátszást érő pozíciót.Pénteki napon a két csapat…..
Az elmúlt hét alatt újabb három meccsen lépett pályára a Lake Erie Monsters csapata az AHLben, azonban balszerencsénkre a clevelandi hokisok nem tudták folytatni jó szereplésüket és mindössze két pontot szereztek két SO vereség révén.December 11én a Rochester Americans…..
Az elmúlt napokban a Lake Erie Monsters csapata többségében sikeres mérkőzéseket tudott a háta mögött, három divízió rangadó közül ugyanis kettőt megnyertünk.Csütörtökön a Toronto Marlies együttesét 2-1re győztük le hazai környezetben egy kiélezett találkozón.Az első…..
Továbbra is változatosan szerepel a Lake Erie Monsters csapata az AHLben és bár vannak fellángolások, sajnos a clevelandi hokisok 20 mérkőzés után nem állnak rájátszást érő helyen.Október 21én és 22én a jó erőkből álló Oklahoma City Barons gárdáját fogadtuk a Quicken…..
Az elmúlt héten négy mérkőzésből hármon győzelmet aratott az egyre jobb formába lendülő Lake Erie Monsters alakulata az AHLben.Múlt hétfőn a divízió-vetélytárs Rochester Americans vendégeként 2-1es győzelmet arattunk büntető lövések után.Az első harmadban még a…..
Tovább folytatja szereplését az AHLben a Lake Erie Monsters csapata, a győzelmek és a vereségek azonban továbbra is szinte meccsről meccsre váltják egymást, így jelentős javulás nem történt.November 1jén a Grand Rapids Griffins gárdáját fogadtuk és kikaptunk tőlük 6-4…..
Nagyjából egy hónappal Duchene hosszabbítása után a Colorado Avalanche egy másik kimagasló tehetségével is komoly szerződést kötött. A közelmúltban a csapatkapitány Gabriel Landeskog hét évre 39 millióért írt alá a klubhoz.Az új szerződés értelmében a 20 éves svéd…..
Tomi_Tanguay 2013.10.03 07:10:25
nah itt egészben:

www.youtube.com/watch?v=3y2OOc6WTrg

jó lesz ez, végre nem fogjuk hagyni magunkat. szemét patkány ducks, végre megvédjük magunkat.
játékban teljesen leiskoláztuk őket. nem gondoltam volna hogy ilyen sima lesz.
Tomi_Tanguay 2013.10.12 20:02:57
@Filip89: ennyire lefoglalnak a pszichátrián?:D
Denver Sports Blog Monsters: .500on 2013.10.27 08:23:00
Az elmúlt időszakban a Lake Erie Monsters a sikereinek köszönhetően feltornázta 4-4re az eddigi W-L statisztikáját és az AHLes középmezőnyben találjuk magunkat.Október 18án hazai környezetben büntetőkkel diadalmaskodtunk 3-2re a Hamilton Bulldogs gárdája ellen.Az álmosan…..
Ezen a hétvégén a Lake Erie Monsters újabb két mérkőzéssel folytatta szereplését az AHLben és a Rockford IceHogs elleni hazai viadalokat egy győzelemmel, egy vereséggel zártuk.A pénteki első összecsapáson sajnos nagyon sima 5-2es vereséget szenvedtünk. Pocsékul kezdtünk és a…..
Tomi_Tanguay 2013.10.13 16:44:04
@milo_hedgie#23: ahogy mondtam már nyáron is: normális írásokra sajnos nincs időm, nem tudom vállalni.

a monsterstől tudok írni ilyen rövideket, meg jövő héten rajtol az eagles és a cutthroats talán még róluk is pár mondatokat időnként. de az avs nekem nem fér bele, más pedig nem jelentkezett.
Péntektől vasárnapig a Lake Erie Monsters csapata lejátszotta első mérkőzéseit az AHL 2013-14es szezonjában, de sajnos csak egyetlen győzelmet sikerült felmutatni.A nyitómeccsen több mint 12 ezren látogattak ki a Quicken Loans Arenába az Abbotsford Heat elleni találkozóra.A LEM…..
Ezen a hétvégén veszi kezdetét az AHLes Lake Erie Monsters számára a 2013-14es bajnokság. A clevelandi hokicsapat hat éves története alatt mindössze egyszer jutott be a rájátszásba, 2011 után most ismét arra készülünk, hogy ott lehessünk az AHL legjobbjainak csatározásában.Az…..
A 2013as MLB szezon utolsó párharcában a Colorado Rockies csapata kisebb meglepetésre 2-1 arányban diadalmaskodni tudott összetettben a Los Angeles Dodgers gárdájával szemben házon kívül.1. meccs, péntek: Dodgers-Rockies 11-0Az első mérkőzsen McHugh lehetett a mieink kezdő dobója,…..
A keddi és a szerdai napon a Colorado Rockies 1-1es döntetlenre végzett hazai környezetben a Boston Red Sox elleni párharcban.1. meccs, kedd: Rockies-Red Sox 8-3A mini series első felvonásán Chatwood lehetett a kezdő dobó, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül a…..
Az első meccs megnyerése ellenére a Colorado Rockies csapata sajnos elvesztette az Arizona Diamondbacks elleni hazai párharcot a hétvégén.1. meccs, péntek: Rockies-Diamondbacks 9-4A párharc első összecsapásán Chacin lehetett a kezdő dobó, a belső négyest Helton, Rutledge, Tulo,…..
A hét első felében a Colorado Rockies együttese döntetlenre végzett a St. Louis Cardinals elleni négy mérkőzéses hazai párharcban, végig izgalmas mérkőzéseket vívtunk.1. meccs, hétfő: Rockies-Cardinals 6-2A legelső mérkőzésen McHugh volt a beugró kezdő dobó, az infielden…..
Az elmúlt hétvége alatt a Colorado Rockies csapata az első meccs megnyerése után sajnos két sima vereséget szenvedett az Arizona Diamondbacks otthonában rendezett párharcban.1. meccs, péntek: Diamondbacks-Rockies 5-7A párharc nyitó mérkőzésén Chatwood lehetett a kezdő dobónk, az…..
College football:- Az Air Force a papírformának megfelelően sima, 42-20-as vereséget szenvedett a konferencia egyik legerősebbjének tartott vetélytársától, a Boise State-től idegenben. Az első pontokat meglepetésre a mieink szerezték, kevesebb mint öt perc után az irányító Awini…..
Tomi_Tanguay 2013.09.14 20:49:05
Tomi_Tanguay 2013.09.15 11:04:16