Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mozaik

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel bőven ráérünk még a német fikaposztot (fika, értitek, muhaha) élesíteni és elemezgetni, miért állítjuk meg őket, és ettől miért válik indokolttá Özil sztenderd tekintete, folytatjuk olaszpasis dicshimnuszunkat. Orsolyánk, a kritikus, vitriolba mártotta pennáját és a…..
(Újabb vendégposzt a Futóblogon: Kiss Bori a londoni "British 10k" versenyre készül fel – és blogol róla. Az első, felvezető poszt következik. Enjoy! – Józsi) Ahogy Józsi is írta már, az a tervem, hogy benevezek a július 8-i British 10k futóversenyre itt…..
Még múlt héten kaptam egy személyes felhívást, hogy nézzek utána néhány bérkommentelőnek, vagyis ahogy mostanában pontosabb, fake usernek. A dolog alapja a Kreatívban és a Kreatív Online-on megjelent cikk volt arról, hogy a korábban fórumokban és blogokban tanyázó…..
Mozaik 2011.08.03 13:12:47
@Andras_Myrtis: Kedves Myrtis András, itt kitárgyalták a nem létező, de létezőnek beállított karakter esetét. Én a másik szempontra lennék kíváncsi. Jó ötletnek tartjátok kávézók oldalát telerakni neszkávés promócióval? A Nescafé jó ötletnek tartotta?

Mert ha igen, mindkettőtöknek innen gratulálok. Értem, hogy mindkettőben benne van a "kávé", de az éttermeket is szétbombázzátok, hogy a CBA-ban olcsóbb a csirkecomb meg az üveg pesto? Kaja-kaja végül is.
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "Verdana"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page:…..
Mozaik 2011.08.08 17:58:06
  Ha érdekel, tetoválás készítésénél többféle szempontot is figyelembe lehet venni. Van aki az egyedit szereti, van aki a színeset de olyan is van aki a praktikusat. Talán az utóbbiak vannak a legkevesebben. Praktikus tetoválásokra sikerült rábukkannunk és most megmutatjuk…..
Azt a Twin Peaks óta tudjuk, hogy David Lynch milyen bensőséges és bonyolult viszonyt ápol a kávéval.   Lynch akkora kávé-fanatikus, hogy pár éve piacra dobott egy saját nevével felcimkézett márkát. A Youtube-on már korábban is fent volt egy elborult videó, amelyben Lynch…..
Mozaik 2011.05.12 00:04:21
Rajongói reklám a Lynch-kávéhoz:
mozaik.tumblr.com/post/185268135/a-twin-peaks-vonalon-maradva-egy-rajongoi-reklam

"Pete: And how do you take your coffee, Agent Cooper?
Cooper: Black as midnight on a moonless night."

mozaik.tumblr.com/tagged/lynch
Néhány hete nagyot néztem, amikor az egyik óriásplakát a dohányreklámokra hajazó fekete keretben közölte velem, hogy Én szóltam! Az igaz, hogy észrevettem, megérteni annál nehezebben ment ezt a reklámot, mert el nem tudtam képzelni, hogyan tudna rábírni ez a…..
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
 Többszörös magyar barista bajnok ismerősömet faggatva már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy ideje lenne kihajítanom a szemétbe a régi, kotyogós kávéfőzőmet, még akkor is, ha egyébként kifejezetten szép. Kiszolgált sokáig, elfogadható minőségű, erős…..
"Csupán" művészi alkotás, egy új kiállítás húzódarabja, de a nemzetközi rémceleb akkor is erős esztétikai tarkónrúgás... Charles Krafft és Mike Leavitt kerámia művészek Pitchfork Pals néven rendeznek kiállítást a londoni Stolen Space Gallery termeiben. Az Amy…..
Mozaik 2010.11.24 18:19:19
Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van…..
A Foursquare specials című rovatban olyan magyarországi helyeket fogok bemutatni akik üttörők a műfajban és már kínálnak különböző ajánlatokat a bejelentkező Foursquare felhasználóknak. A mai hely a budapesti Mozaik Teaház és Kávézó, akik a következő ajánlatot kínálják:…..
  Ezután senki nem vádolhat elfogultsággal! Az tény, hogy a magyar vizsla a vadászkutyák arisztokratája, MINDEN VADÁSZATI FELADATRA ALKALMAS (a kotorék kivételével:), az is tény, hogy áldott jó természete van, de most emellett a világ legszebb kutyája is magyar vizsla lett! A…..
Mozaik 2010.03.17 17:40:34
Ha követtek tumblin, tudhatjátok, hogy új alvási mintázatot szeretnék beállítani, ami azt jelenti, hogy kábé este tizenegytől reggel negyed nyolcig akarok aludni, mint a bunda. Mindezt azért, hogy kedvesebb és egyben produktívabb, nem utolsósorban pedig egészségesebb legyek.…..