Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lokki5

40 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadszor jelentkezünk Checkpoint Nowval, és most be is előz egy Checkpoint Minit, amíg még április eleje van. Tudjátok, ez az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. Március csendes volt, hónap végéig kellett…..
Köszönjük a türelmet, illetve reméljük, sikerült meghallgatni az év végi dömping minden adását, ezennel elindul a Checkpoint hetedik évada. Ahogy sejthető volt, idén is úgy indítunk, mint tavaly: végigvesszük, mire számítunk 2021-ben, illetve néhány tavalyi jóslatunkat is előrángattuk, hogy…..
IDDQD Checkpoint 4x31: Humansoft 2018.12.31 16:41:30
Az év utolsó Checkpointjában egy különleges magyar fejlesztőcéget tárgyaltunk ki. A Humansoft 24 éve alakult, még mindig létezik, és továbbra is játékfejlesztésből él - ritka teljesítmény ez a játékiparban. Aki annak idején játszott a Fatal Abysszal vagy még korábban a Super Riderrel, annak ismerős…..
– Apu! Egy meztelen férfi rohangál itt az erdőben! – Ugyan, hagyd, kislányom...! – Már háromszor hagytam, de ő negyedszer is akarja!..
Földrajzi jellemzők: A Mezopotámia szó jelentése folyamköz, ennek megfelelően két folyó, a Tigris és az Eufrátesz közötti területen volt. Ezen a területen csak a földművelés volt megoldható, a fémek, kövek más területekről hozva kerülhettek ide. A fémért, kőért…..
Első történelem óránkon az őskorról és a hiedelemvilágról volt szó. Őskor: Charles Darwin kutatásai szerint az evolúció során az állatvilágból fejlődött ki az ember, közös volt az ősünk a  majmokkal. A legrégebbi régészeti emberi leleteket Afrikában…..
Sziasztok kedves olvasók! Jelenleg egy két éves érettségire felkészítő képzésen vagyok. Blogomban terveim szerint napló szerűen jegyzeteket készítek az épp tanultakról, amelyet feltehetően nem csak én fogok eredményesen használni a későbbiekben, hanem bárki, aki gyorsan meg…..
Hosszú és rögös utat tett meg az egyik legnépszerűbb hazai autós tévéműsor (perszehogy a legnépszerűbb, de ha meg azt írjuk, akkor tuti lesz valami gyökér, aki bekommenteli, hogy elfogultak vagyunk), a Totalcar, hiszen Winklerék annak idején a TV2-n kezdték az ipart, aztán jött a…..
IDDQD Szereted ha kemény? 2012.05.12 15:14:33
Roppant vicces projektbe futottunk bele a Kickstarteren: a Pwnee Studios nevű New York-i csapat a világ legnehezebb platformjátékát tervezi összehozni, már ha a közösség megtámogatja őket pár zöldhasúval. Aki esetleg nem értene egyet az univerzum ősigazságával, miszerint régen…..
IDDQD Fuss az életedért! 2011.09.13 13:32:00
A Zombies, Run! című, a fejlesztés korai fázisában járó iPhone-os játék szinte kizárólag sokszorosan bevált, kipróbált ötletekből építkezik: kitört a zombi-apokalipszis, a túlélők egyik vezetőjeként egy bázist építesz, ahol biztonságban meghúzódhat a nép az élőholtak…..
Tetszikeljed! Anal Lube? Azigen. 2011.07.06 21:10:25
Az előző postban lévő napló-részlet jól mutatja az első worgenek természetét. Night elf druidák voltak, akik megtalálták a Goldrinn's Fang (Goldrinn agyara) nevű tárgyat, melyet ma már Scythe of Elune néven ismerünk.Először Ur könyvében találkozunk a worgen névvel. Ur azt…..
23.napValami idegen és félelmetes érzés vesz körül. Mintha egyedül én tudnám hogy ez így nem helyes. A többiek egyre több időt töltenek átváltozva. Azt mondják azért, hogy tökéletesen elsajátítsák ezt az új formát, hogy ügyesebbek és erősebbek legyenek. De én tudom hogy…..
A B6-vitamin felfedezése tulajdonképpen mellékvágánya volt a niacinhiány okozta pellagra kutatásának. 1934-ben György Péter élesztőkivonattal végzett vizsgálatai során rájött, hogy a bőrgyulladás gyógyulása egy teljesen új molekulának köszönhető, amit B6-vitaminnak nevezett…..
Hőérzékeny, vízben oldódó vitamin.1879-ben a tudósok figyelmesek lettek egy, a tejsavóban megtalálható zöldessárga anyagra, amelyet a színe után flavinnak neveztek el. Az évek során többször is izolálták a vitamint, de pontos biokémiai funkcióira az 1930-as évekig nem derült…..
Vigyázat, a Cataclysmből származó spoileres anyag is lehet a cikkben!Az óceán mélyéről jöttek, misztikus köd veszi körül őket. Amikor meghalnak, homokvárként szóródnak szét. Vajon mi tartja össze egyáltalán a testüket? Mi ez a köd ami folyton körülöttük van? Ők…..