Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PicÚr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog A jövő Apple-termékei 2010.03.03 19:37:00
Via DamnCoolPics..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Book One Egy gumimatracon sodródva 2009.12.06 18:31:00
A Gumimatrac a Gangeszen megkerülhetetlenül egy celebkönyv, a fülszövegen olvasható nyilvánvaló szabadkozás ellenére. Akármennyire érdekes és olvasmányos, a borítón mély és elmélyült tekintettel a szemünkbe néző Steiner Kristóf képe megpecsételi a könyvet, mondván…..
PicÚr 2010.01.02 21:56:27
Az Urbanista másfél éves fennállása alatt már annyi csúnya dolgot bemutattam, hogy azt hittem immúnis vagyok a pofátlan értékromboló fejlesztésekre. Ez a legsötétebb kommunista időket idéző valósághamisítás azonban még engem is mellbe vágott. A lényeg: az Auchan…..
Hungarian Cycle Chic Hol is van ez? 2009.12.05 06:30:00
Roadshowzunk, a képeinkkel pedig benneteket is virtuális országjáró túrára invitálunk. Legutóbbi gyűjtésünk gyümölcseiből láthattok most pár képet, teaser jelleggel. De hol jártunk? A képek talán súgnak kicsit. Lehet tippelni! poll by twiigs.com Fotók: LC..
PicÚr 2009.12.11 15:43:42
A régi, budai Skála helyén épült fel Budapest legújabb plázája, a CO (ejtsd: cé-ó). Az üzletközpont különlegessége, hogy az épület garázsában keletkező kipufogógázt egy belső számítógépes vezérlésű rendszer a vásárlótérbe engedi.Az úttörő jelentőségű…..
Nincsenek pontos adataink arról, hogy mennyivel csökkent mostanában a Glamour olvasottsága, de a novemberi szám címlapját látva biztosak lehetünk benne hogy egy sunyi húzáshoz épp eléggel. A magazinokhoz tartozó ajándék táskák-fürdőruhák-akármik általában 1 Ft-os, nagy…..
Ha igazán ki akarsz lógni a sorból és viccesnek tartod, hogy szusi, banán vagy csavar lóg ki a füledből, akkor ezt neked találták ki. A képen látható fülhallgatók ugyan csak Japánban rendelhetők, de minden bizonnyal hamarosan elterjed a hazai piacokon is pontos másuk.Via Gizmodiva..
Bigyóblog Home made legóóra 2009.10.19 14:15:00
Egy olvasónk küldte saját maga készítette legóórájáról az alábbi videót. Szócséplés helyett átadjuk a szót neki, hogy Csaba, a 36 éves, kétgyermekes bölcsészapuka elmondja, mi ez és hogyan készült. Mi le vagyunk nyűgözve!   "Az óra mechanikus foliot…..
A Dell egy olyan megoldással állt elő, mely még nehézkes ugyan, de legalább egy lépés egy szebb és jobb világ felé, amikor nem lesz tele a lakás vezetékekkel és drótokkal. A Dell Latitude Z laptopot egy kiegészítőre ráhelyezve drót nélkül is feltölthetjük. A…..
PicÚr 2009.09.29 19:36:00
Csináljunk mindent fordítva - gondolták a Samsungnál és készítettek egy fényképezőgépet, mellyen telefonálni is lehet. Olyan mobil már kismillió van, mellyel lehet fényképezni, de olyanról még nem hallottunk eddig, mely fényképezőgépként definiálja magát alapból, és csak…..
PicÚr 2009.09.28 16:36:08
@Telepi János: de, a telefon Anycall, a fénykpezőgép meg samsung.
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Ingyenes kerékpárszerviz üzemel szombaton a budapesti Nyugati pályaudvarnál. A forgó óra alatti sátorba bárki beviheti biciklijét, ahol a szakemberek elvégzik az apróbb javításokat és tanácsokat adnak, írja a Független Hírügynökség. A gyorsszervizben minden olyan apróbb…..
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..
PicÚr 2009.07.02 23:17:52
@moby2: egyik ismerősömnek már volt olyan, hogy szegény sikeresen bedőlt kocsik közé, mert beakadt a kereke a sínek közé. Szerencsére semmi baja nem lett, ha jól tudom, de nem hiszem hogy azért ezt minden nap megismételné...
Nemcsak praktikus, de szép megoldás is, karkötőbe gravírozni a New York-i metróhálózat térképét. Így nem néznek turistának, ha a karkötődet (órádat?) nézegeted séta közben. A New York-i ékszer megvásárolható 25 dollárért. Itthon azért sokkal vékonyabb karkötőt…..
Összesen tíz EU-s pályázat benyújtásáról döntött csütörtöki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A főváros szerint alapvető szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a kerékpáros közlekedés részarányának növelésével kiváltható legyen az egyéni gépjárműhasználat.…..
PicÚr 2009.06.30 19:37:03
A Webroot egy átfogó, mintegy ezeregyszáz Facebook, MySpace, Twitter, Linkedlin oldal felhasználóját kérdezte ki egy felmérés keretében. Az eredmények alapján elmondhatjuk, az óvatósság sajnos nem igazán jellemző, sokan adnak fel itt magas labdát. Mint a mogyorós csokik…..