Regisztráció Blogot indítok
Adatok
njoy87

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
15 perc a modortalan taxissal és a meghökkentő történeteivel Már ketyeg az óra. A biztonsági öv becsatolva, a slusszkulcs elforgatva, indulunk. A járműben három utas tartózkodik, különféle hozzáállással. Az egyik, a kedves barátnőm Petra, aki ügyet sem vesz a taxisofőr…..
DIGI Sport Scolarium 2012.11.29 15:20:01
 Scolari innentől kezdve figyelheti a vébéig hátralévő időt mérő homokóra lehulló szemeit.  Túl sok ideje van. Mihez kezdjen ennyi copacabana-másodperccel az a brazil szövetségi kapitány, aki 2002-ben, úgy vezette világbajnoki címre az aranysárgákat, hogy kevesebb,…..
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
njoy87 2012.07.23 17:54:23
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Na megyek, elbábozom Trianont, az állítólag nyugtat."

Végtelen parasztságodra talán műveletlenséged, valamint paraszt neveltetésed lehet mentség.
njoy87 2012.07.24 00:28:11
@dr. mesterseges szinezek:

"Te is fel voltál mentve iróniából/szatírából."

Közel sem. Szerencsére nem vagyok Sheldon Cooper! :)

Amennyiben nem csak az én reagálásomat olvastad volna el, láthattad volna, hogy doktor doktor reagált így, egy véleményre, szóval az iróniát én magam alkalmaztam, no de mindegy.....
njoy87 2012.07.25 20:48:17
@dr. mesterseges szinezek: Most tükör c.igányoztál ? :DDD Áhh ez már inkább nevetséges "eszmecsere", mint szükséges...
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
njoy87 2010.11.23 12:24:30
njoy87 2010.11.23 12:44:39
@LandroHun: Én ezért simán hadat üzennék Észak-Koreának ezért, és megint mi robbantanánk ki a VH-t csak most nem koprodukcióban :)
Üdv halandók!Először is elnézést kérnék mindenkitől, hogy kicsit meghalt a blog, de eljött az iskola idő így mi is itt vagyunk és újj képekkel áldunk meg titeket :-)Kezdeném is az eggyik befogadott Ultránkal, akit még nem láthattatok ezen az oldalon ezért tesszük most…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Keresünk olyan embereket akik:-nem isznak-elviselnek minket-bírja az akciót és a kiképzést-az erős vérszívást :-) (ez fontos)-nem beszari,szóval tökös gyerek kell :-D(Sajnos nekünk nincs olyan ismerősünk aki nem iszik...) xDDMi lenne a feladat?Semmi komoly csupán megörökíteni egy…..
Kijött a UltrasEgerFika továbbiakban (U.E.F.) Trainer :-D Kisebb változásokkal mivel szembesülnünk kelett bizonyos dolgokal mint pl a tecnikai lemaradásunk a fejlődésbe és ez meg az... Szóval egyenlőre ezt kaptok nem kel háborogni mert pofon osztás lesz :-D A videóért felelőséget…..
Minden önérzetes városnak megvan a maga építészeti szimbóluma, s Baku ilyen szempontból sem kivétel. Rómának a Colosseum, Párizsnak az Eiffel-torony, New Yorknak az Ikertornyok (bocs, ez már sajnos nem aktuális), az azeri fővárosnak a Szűzgarázs, akarom mondani a Szűztorony a…..
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
njoy87 2010.01.18 22:06:51
@Dmarci: Én ezt a hajósat több forrásban is a Bermuda háromszöghöz olvastam anno, sajnos linket nem tudok már, de lehet én tévedek. És írtad, hogy máshol megtalálták a roncsokat, erre csak azt tudom mondani, hogy na ezaz. A másik amit nagyon elfeledünk, hogy már Kristóf atyánk is feljegyzet furcsa dolgokat, pedig akkor még sem Asimov nem élt, sem nem volt forgalmas légi, és hajózási útvonal, nah és mi érdeke lett volna leírni ilyeneket, hisz nem ezért indult el, hogy regényt írjon.
  sírvaröhögés. szombaton zh-t írattam. gyöngyszemek születtek ma is. az egyszerűség kedvéért idemásolom az egész dolgozatot, de csak a blőd válaszokkal. 28 hallgatóból a zömének gőze nem volt a jugoszláv utódállamokról, meg arról sem, hogy hol van a mont blanc.…..
njoy87 2009.12.09 01:27:46
Százegy évvel ezelőtt, Szibéria kellős közepén egy olyan természeti (?) jelenségre került sor, amelyet bízvást benevezhetünk a „huszadik század legrejtélyesebb eseménye” versenyre, és nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy komoly esélyekkel indulhatna valamelyik pontszerző…..
keveset írok róla, pedig bizony elég sokat csámborgok erre is. itt tanítok, az egri főiskola egészségház utcai épületében. szóval csak azt akartam mondani, jelezni, hogy nemcsak kirándulni szeretek, de tanítani is. ez most olyan hülyén hangzik, de nem főnökeim felé írom ezt a…..
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
njoy87 2009.08.11 21:14:36
@Megfigyelo: Úgy látom kissé el vagy tévedve. Ez egty összeesküvés elméletekről szóló blog, nem "reálispolitikainézeteketfelsorakoztatoállamipénzbőlmegcsinálthonlap"

Tehát itt arról van szó, hogy valaki eszkábál egy konspirációt ahogy én tettem vagy ahogy tiboru már jó sokat pályafutása során. Szerintem ő sem rohant az amerikai hadbírósághoz feljelenteni az Amerikai Hadsereg Vezérkarát, hogy atomotot robbantottak az egyik kikötőben, pedig leírta.

Szóval kedves megfigyelő ez teljesen a ha nem szóltál volna bölcsebb lettél volna esete, de tudjuk mindenki hülye csak te vagy az okos.
njoy87 2009.08.11 21:56:22
@Megfigyelo: Kozolted ezt a meggyozodesedet a rendorseggel? Ha komolyan gondolod, akkor allampolgari kotelesseged feljelentest tenni, hiszen Te nev szerint tudod, ki a gyilkossagok szervezoje! Ha meg nem gondolod komolyam, akkor ne beszelj butasagokat!


.....ezért kell mindig meggondolni kinek mit hogy, mert a fagyi bizony néha visszanyal.....