Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrilaX

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
TrilaX 2009.07.02 13:06:28
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0:

Megmondanád, hogy hol van az a rengeteg helyesírási hiba?

:D
Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (2009 Roadrunner) A Dream Theater-problémakört többféleképpen meg lehet közelíteni, de ezeknek a megközelítéseknek a nagy része túlzó módon szubjektív, épp ezért hamis. Vannak ugye azok, akik számára a „progresszív”…..
Nagyon helyes, ha egy egyetem nem a magas tudományok elitista fészke, hanem az életre felkészítő arána, ezért nem értjük Nevetek Elek siránkozását. A Naiv Ügyfél azon ironizál, hogy az egyetem a késve fizető diákokat "késedelmi díjnak" nevezett büntetőkamattal…..
Nem tudjuk megállni, hogy egy kicsit ne röhögjünk megint a Győzike család tévés ámokfutásán. Persze a szépen koreografált ámokfutásról tudjuk, hogy nem is ámokfutás, hanem inkább ámokszökdelés, hogy a kamerák is követni tudják. Például a Salgótarjántól…..
Itt a Comment:comon is tombol a retróőrület, olvasóink nagyon jól tudják, hogy mi vagyunk a lovagok, akik ha meglátnak egy régi filmsorozatot, retró dvd-t, vagy csak egy kopott centrumos zacskót, akkor azt mondják: király. Most viszont kicsit zabosak lettünk, mert úgy látjuk, a…..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..