Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foresz

16 bejegyzést írt és 692 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Urpiner Premium 2018.04.22 11:49:02
Illat: fűszeres komló Hab: sűrű, krémes Szín: arany  Lágy, jól kiegyensúlyozott maláta és komló, igazi klasszikus. A szlávokra jellemző helyi édes komló is érzhető benne, egyedibb és érdekesebb lesz tőle. Ez egy igazán jól sikerült prémium sör, látszik rajta, hogy a cseh sörök versenytársának…..
sörfigyelő Szlovák Tesco 2018.04.20 12:22:16
 Sokan szoktak kijárni Szlovákiába bevásárolni, mások meg fontolgatják, hogy sörügyben tesznek egy kitérőt. Az én tapasztalatom, hogy a Billa, a Lidl és a Jabloko nincsen túlságosan eleresztve ismeretlen sörökkel. Corgon, Saris, Gambrinus és a gyanúsan olcsó Gazda kapható a már itthonról ismertek…..
Legnagyobb sajnálatunkra idén is a szokásos fejezeténél zárult le a Denver Nuggets csapata számára az NBA 2012/13-as szezonja, ismét a rájátszás első fordulójában buktunk el. Pedig az alapszakasz eredményei alapján sokan a nyugati főcsoport titkos favoritjának tartották…..
Az alapszakasz utolsó összefoglalójához érkeztünk, hiszen a héten véget ért az NBA reguláris szakasza. A Denver Nuggets kiemelkedő formában játszott az utóbbi időszakban és meglehetősen előkelő helyezést ért el a nyugati konferenciában. Lássuk, hogyan alakultak az utolsó…..
Jó formában folytatta az All-Star szünet után a bajnokságot a Denver Nuggets. Vegyes mérkőzések vártak a csapatra a következő hetekben, hiszen könnyebbnek tűnő mérkőzések és rangadók is akadtak a kínálatban. Lássuk, hogyan sikerült venni az akadályokat.Összefoglalónkat az…..
Foresz 2013.03.19 17:46:51
@Black_Adder: Valamivel könnyebb a sorsolásuk,de igazából mi mindenkire veszélyesek vagyunk.A Thunder ellenitől azért én félek,az lehet hogy el fog menni.
Akár mi van,eddig igen huszáros az utóbbi egy hónap!
Foresz 2013.03.20 11:37:14
Napok, hetek hónapok. 2 év telt el mióta John Elway átvette a korábban dicső, ám akkor romokban heverő Denver Broncos irányítását. Már első évében visszajuttatott minket a győzelmek útjára, s tavaly is kijutott a sikerekből. Gyengébb kezdés után nagyon belelendültünk,…..
Foresz 2013.03.17 20:38:30
@Black_Adder: Ne foglalkozz komolyan azzal amit Filip ír.Úgy néz ki ő már hozzászokott hogy középcsapatoknak szurkoljon,nehéz megbirkóznia az esélyesek terhével.Ha GM lenne bármelyik sportágban,és ki lehetne esni,ő tuti megcsinálná.Bocs Filip,eskü nem áll szándékomban bántani téged,de az amerikai profi csapatoknál - tehát nem egyetem ikosár meg hoki stb - a cél hogy hatalmas összegekből még hatalmasabb összegeket kaszáljanak.Amihez az eredményesség is hozzájárul,meg az adott franchise értéke.Attól hogy orrvérzésig neveled a fiatalokat meg draftolgatsz,abból még nem lesz semmi,maximum olyan 7-8 év múltán,esetleg.
Ha már idehoztuk Manning-et,igenis toljunk alá mindent amit lehet.Inkább őalá,mint mondjuk a sokkal szerényebb képességű Tebow alá.Pusztán azért,mert PM-ben benne van a bajnoki cím lehetősége is.

Köszönöm az értékelést,elolvastam,most már jobban látom az érkezők helyzetét.És nem tudom hogy jelent-e ez valamit,de én is Black Adder véleményét osztom az eddigi offszezonbeli mozgások kapcsán.
Pár hete a piramis tetejéről indulva megkezdtük a Denver Broncos 2012-es szezonjának értékelését. Első cikkükben első sorban az edzői stábban, a keretben, és a taktikai felfogásban bekövetkezett változásokra összpontosítottunk. Most szép lassan rátérünk magára a…..
Az NBA szezont szokás két részre osztani, melynek első felét az All-Star gála szokta lezárni. A múlt hétvégi gála előtt azonban még komoly erőpróba állt a Denver Nuggets előtt, ugyanis egy kisebb keleti kitérőt tett a csapat.A keleti partra tett kiruccanás előtt volt még két…..
Foresz 2013.02.22 22:40:58
@Tomi_Tanguay: Most már nem tudjuk Mozzy-t elcserélni,év végéig nálunk marad,aztán szabadügynök lesz.
Biztos hogy jobban megérte volna az elsőkörös mint így a nagy semmi,főleg hogy szerintem olyan 12-18 hely körüli lett volna a pick.Az idei draftot nem mondják erősnek,lehet hogy Ujiri ezért nem ment végül bele.
Roy jelenleg használhatatlan,tropára mentek a térdei,az sem biztos hogy játszhat valaha is.Mindenesetre év végéig kibírtuk volna őt a rosterben,mert jövőre már nincs garantált szerződése.
Ujiri remélem tudja mit csinál...
Lassan elérkezünk az All-star hétvégéhez, ami az NBA szezon féltávját jelenti. Ideje értékelni a csapat eddigi teljesítményét, és picit elmélázni a további lehetőségeken.A Denver Nuggets az idei szezonban sem mutatott semmi meglepőt, ha a játékstílust vesszük alapul. A George…..
Foresz 2013.02.12 20:46:08
@melo15: Azért kezd McGee a padon,mert Karl úgy próbálja a csapat teljesítményét állandósítani a meccseken,hogy két nagyjából egyforma csapatot tudjon becserélni.Nem hiába van hogy a miénk az egyik legeredményesebb cserepad már évek óta.Másrészt pedig Miller hosszú passzaihoz,alley-oop-jaihoz McGee a megfelelő befejező játékos,úgy hogy nagyjából ez így jól is van.Másrészt McGee tavaly amikor kezdett nagyon hamar begyűjtötte a faultokat,éles helyzetben,a végjátékban amikor nagy szükség lett volna rá,már nem tudott a csapat hasznára lenni.Ezért is száll be később a játékba.
Az alapszakasz 16 meccséből győztesen jöttünk ki, miénk lett az AFC első helye, s ezáltal a hazai pálya előnye. Ma azonban tisztalappal indul minden, hiába minden korábbi győzelmünk, hiába vertük el nagyon a Baltimore Ravnest magát is, ha ma kikapunk mind hiába való, egy meccs fog…..
A naptári év utolsó hetei a legtöbb embernek a pihenésről és az ünnepekről szólnak. Az NBA-ben viszont továbbra is feszített tempóban zajlott ez idő alatt is a bajnokság. A Denver Nuggets mögött is kemény összecsapások vannak, utolsó helyzetjelentésünk óta ötször léptek…..
Elérkezett az alapszakasz utolsó fordulója, ami szerencsére számunkra nem az utolsó, hiszen a 5 szűk esztendő után most immáron sorozatban másodszor kvalifikálta magát a Denver Broncos az utószezon kihívásaira. A divíziót megnyerve, akár hátra is dőlhetnénk, de nagyon is sok…..
Foresz 2013.01.02 23:05:18
@Filip89: Köszi!Időpont bejegyezve,minden más akkori elfoglaltság inaktíválva!
Eddigi utolsó NBA-vel foglalkozó összefoglalónkból is kiderült, hogy a Denver Nuggets-nak nem megy zökkenőmentesen a játék, ha idegenben kell pályára lépni. Ez a tény nem sok jót vetített előre, hiszen az elmúlt napokban egy komolyabb lélegzetvételű túrára indult a csapat.…..
A 2012-es naptári esztendő végéhez közeledve a Denver Sports Blog történetében immár negyedszer tartjuk meg az év sportolója választást, melyben közkedvelt városunk csapatainak legjobb játékosai mérettetik meg magukat, hogy megtudjuk, a magyar sportrajongók szerint kik voltak az…..
Hálaadás miatt egy nap szünetet tartottak az NBA-ben, de az ünnepnapot követően folytatódtak a küzdelmek. Természetesen a Denver Nuggets is folytatta a menetelését, a Warriors és Hornets látogatott Denverbe, majd egy három mérkőzéses nyugati turnéra indultunk, Salt Lake City, San…..
Foresz 2012.12.10 09:15:55
@Tomi_Tanguay: Kimentünk a negyedik negyedre,dobtunk 1 perc alatt 4 pontot.Mondom fergeteg party lesz.Erre lekéri az időt a Knicks,és 17-2-es (!!!) futást csináltak.Na,ott ment el a meccs.
Foresz 2012.12.13 21:58:27
@melo15: Az a helyzet,hogy hosszútávon is előttünk fognak járni,mivel beérett a Garnett távozása óta tartó építkezés.Évekig utolsóként szoptak,gyűjtötték az értékes draftcetliket,és szerény véleményem szerint olyan 2-3 éven belül esélyesek is lehetnek arra hogy nyugatról ők játsszák a nagydöntőt.
Irtózatosan sok az eladott labda az egész idényben.Ez pontatlan játékot jellemez,és hiába építenénk fel normálisan egy meccs menetét,ezekkel az eladott labdákkal sorra hozzuk magunkat nehéz helyzetbe.
Nem kellene ennyire rohanni,amihez egy előre meghatározott támadási szisztéma/taktika párosulna.Akkor volna esélyünk előrelépni,de addig minden meccsen csak harcolunk önmagunk ellen.
Legutóbb a 7. héten jelentkeztünk bővebb értékelő írással a Denver Broncos-zal kapcsolatban. Akkor 3-3-mal a Bolts-cal holtversenyben vezettük a divíziót, egy meccs előnyben a Raiders-hez képest. Azóta a csapatok ellenkező irányt választottak. A Broncos azóta is veretlen, ellenben…..
Foresz 2012.12.12 12:35:31
@Filip89: Azért úgy látom beláttad hogy Manning a csapat hasznára vált.Egyébként a hosszútávú észrevételeiddel egyetértek,én is aggódom a PM utáni idők miatt.
Az a baj az NFL PO-lebonyolítási rendszerével,hogy nincs visszavágásra lehetőség.Ezt igazságtalannak tartom,azt hogy egy meccsen dől el ki megy tovább.
Foresz 2012.12.12 18:46:35
@Black_Adder: Természetesen elfogadom az érveidet,lehet hogy én vagyok aztán picit telhetetlen,és több meccset is megnéznék a szezonban.
A csapat túltette magát a gyenge kezdésen és bezsákolt néhány győzelmet a múlthéten. A szurkolók joggal bízhattak a sikeres szereplés folytatásában még úgy is, hogy komoly ellenfelekkel kellett megmérkőzni a Denver Nuggetsnak.Péntek hajnalban a Miami Heat ellen vehetett revánsot…..
A várakozáson aluli 0-3as rajtot követően egyre jobban kezd magára találni a Denver Nuggets együttese, legutóbbi bejelentkezésünk óta ötből négy meccset nyertünk meg.Múlt kedden került sor a hazai bemutatkozó mérkőzésre a Detroit Pistons ellen, akikkel szemben nem számítottunk…..
Miután a sorsolás nehezebbnek tűnő részén túlestünk a szezon első heteiben, most a papíron könnyebb csapatok ellen szép lassan gyűjti az önbizalmat és az előnyt a Denver Broncos az AFC West élén. Az első hetek felemás sikerei ellenére, most minden esélyünk megvan, hogy a…..
A Denver Broncos (3-3) egy történelminek is nevezhető győzelem és egy pihenőhét után a hetedik játékhéten a New Orleans Saints (2-4) csapatát fogadta a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban. Újra összecsaphatott tehát Peyton Manning azzal a csapattal, amely a 2009-es szezon…..
Foresz 2012.11.04 19:56:27
Foresz 2012.11.05 19:40:47
@milo_hedgie#23: Ki volt az a 922 hülye aki szerint Karl?Hihetetlen....
Foresz 2012.11.09 22:13:03
@Black_Adder: pontosan ezen gondolkodtam én is,amikor a legutóbbi meccsen fordított a Bengals,és Manning összehívta az offense-t tanácskozni.Mindenki dermedten figyelte,nem ugatott ott senki csak ő.Meg is lett az eredménye,mivel újra tudtunk fordítani.
Akkor gondoltam én is arra,hogy lehet hogy sok az a pénz amit kifizetünk neki,mint játékosnak,de ebben a fizetésben talán egy offensiv tréner munkáját is megkapjuk.Magyarán egy edzővel több dolgozik annál a csapatrésznél Manning személye miatt.
Eljött az október 31. ami ebben az esztendőben a Halloween mellett a kosárlabda szurkolók számára sokkal inkább emlékezetes marad a 2012-13as NBA szezon rajtjáról. Három mérkőzést már tegnap lejátszottak a ligában, de a legtöbb csapat a szerdai játéknapon mutatkozhat be az új…..