Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaOntan

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat: felkavaró képek!Azt hittem, hogy nehéz nekem meglepetést okozni, annyi furcsa és bizarr dolgot ettem már. Aztán egy egészen különleges koppenhágai étteremnek mégis sikerült. Megmutatom hogyan! Aki valami szolidabb északi menüt nézegetni, erre meneküljön!..
Napi jó csaj Jennifer Lawrence 2016.10.03 15:20:34
Napjaink állítólag legmenőbb színésznője megosztó személyiség, ha azt nézzük, mennyire jó csaj. Nem egy klasszikus szépség, inkább az, aki azért tetszik, mert akár a szomszédban is lakhatna. Döntsétek el a képek alapján!..
Itt van az ősz, itt van újra és szerencsére eső is volt, melynek következményeképpen ismét lehet kapni a kedvenc gombámat, ami nem más, mint a vargánya. Nincs az a timing, amikor nemet lehetne rá mondani, és ez a fogás tényleg klasszik őszi kreáció, nem hiába, ez a kedvenc évszakom :) - 80 dkg…..
Blue Lemon Gombás rizottó 2015.07.30 17:40:08
Amikor a rántott csirkéről írtam, említettem, hogy a csirkecomb csontját és bőrét csirke alapléhez használjuk, ami most jól fog jönni.  Hozzávalók: Egy bögre rizottó rizs (ez arborio). Három vagy több bögre csirke alaplé. [A párolt rizzsel ellentétben itt több kell, mint a rizs kétszerese, mert -…..
Tokióban eleve minden van, miért pont ez ne lenne. Csirkebőrtől a zúzáig, hozzá sör egy pincehelyiségben, egyébként pontosan 5 méterre a legendás Jirótól.....
Ez az az ember, akit nem ismernek, mert nem járnak színházba, vagy ha járnak, akkor a kirakat-Nemzetibe. Mentőzik és narkós gyerekeket tanít, nyilván ingyen, ez manapság nem érdekes senkinek, mert nem rakja ki a sérvét a netre, mint a tompaszemű Berki, nem parkol tilosban és…..
PaOntan 2015.11.20 08:47:21
@sans paraben:

Pista nem az ilyen "mely interju" formatum keszitesere valo szvsz. Bohockodni jo, de semmi tobb. Akarcsak a Totalcarban, ott is O az az egyen a csapatbol, aki kilog a sorbol. Ez a velemenyem.
No offense.
Vöröshajú lányok Ginger (3) 2015.08.20 07:34:00
..
PaOntan 2015.08.21 09:47:17
@átlátó: Olgat akarjuk !
Belsőség Kinyomtattuk a Totalcart 2015.07.13 14:40:12
Bár korábban létezett a Totalcar nyomtatott kiadványként is, most nem erről van szó, csupán egy kérésnek teszünk eleget. Mikor a mulatós sztárok autóiról végeztem kutatómunkát, megkértem őket, aki tud, küldjön képet a kocsijáról. Gáspár Győző küldött is tizenkét…..
Örvénycsappantyú, lambdaszonda, változó szelepvezérlés: szinte kedvet kap az ember egy jó kis dízelhez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez a cikksorozat azzal a szerény szándékkal indult, hogy feltérképezze az összes létező színt, vagy színkombinációt, amelyet egy konyhában lakberendezési szempontból alkalmazni lehet. Facebook-os közvéleménykutatásom eredményeképpen a piros szín következik. Fotó: Scavolini…..
Bruce Lee egy legenda. A 70-es évek elején ráadásul több fronton is kiemelkedőt alkotott. A Sárkány útja című filmjével elkészítette az első saját maga által rendezett és írt mozifilmjét, mellyel jelentős szerepet játszott a hongkongi filmgyártás fejlődésében, illetve a…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
PaOntan 2015.01.27 10:08:45
@Dr_utcai_arcos: elmondanad, hogy erre a kovetkeztetesre hogyan jutottal ? koszi.
Úgy kezdődött, hogy szembejött a Cinken egy zsírkrétarajz, és most ott tartok, hogy két órája Orosz Péter hat-nyolc éves totalcaros novelláit olvasom. Nem lehet abbahagyni, de gyorsítósávot rajzolni ehhez a Tempolimit nélküli Autobahnhoz pláne rettentő hálátlan…..
Mit tudnak ezek az életről a sok lógó kormány mögül, dobfékeken ülve és ócska V8-motorokat etetve? Elismerték, hogy semmit és sírva mentek haza. Ez itt a csoda!..
PaOntan 2014.12.19 09:09:34
@Papp Sanyi: Szamomra sem ertheto, mit keres az utkozon egy lanc, vagy az elso fenyszoron miert van egy teniszuto ? :)
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
PaOntan 2014.12.12 11:49:22
RECENSIO Leon, a profi - kritika 2014.12.03 22:22:14
Luc Besson számomra legjobb alkotása magával ragad, hogy aztán úgy álljunk fel a képernyő elől, mintha nézése közben végig a gyomorszájunkat verdeste volna - nem lehet elfelejteni. 1994 nagyon erős év volt filmek terén; azévben került vászonra például a Forrest Gump, a Ponyvaregény és A remény…..
PaOntan 2014.12.05 15:12:37
@gregzur: koszi, utana nezek ;-)
Alapvetően Ken Blockot, mint srácot bírom. Közvetlen, rendes figurának tűnik, körülvéve ingyenélő hülyékkel és menedzserekkel. Megcsinálta a szerencséjét, jókor volt jó helyen és ebből lett egy valag pénze, amit senki nem irigyel tőle, mert megdolgozott érte. Egyedül az őt…..
PaOntan 2014.12.05 12:47:38
@kutyavonat: koszi.
Belsőség Drukkolunk neki 2014.12.03 11:33:48
Mert jó fej srác és menjen bármilyen szarul is a szekér, azért a Ferrariért versenyezni mindenki szeretne legalább egyszer. Reméljük, Marchionne pénze és Vettel akarata meghozza az eredményeket. ..
Barna hajú lányok Indeni 2014.11.26 06:19:00
..
PaOntan 2014.11.27 16:36:11
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
A Juha Kallio nevével fémjelzett finn rockmotorsport két remek kis videót tett közzé. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy 12 éve be nem indított Forma-1-es autóba leheltek újfent lelket. Méghozzá nem is akármilyenbe! A Danka-szponzoros Arrows A18 volt az, amely 1997-ben…..
Mit tehet a laikus, ha megbízott a szerelőben? Legyünk inkább pesszimisták? És mit mond erre a tuningpápa? Az Égéstér 145. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...