Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herdsman

17 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro T-rizs 2010.09.16 06:24:00
A ’80-as években már érezhető volt az élelmiszeriparra nehezedő vásárlói nyomás, hogy piacra dobja a generációk óta ismeretlen A rizst. Vásárlói nyomás ide vagy oda, Hegyeshalomtól keletre nem volt A rizs, csak fényezetlen B, ezért innovatív megoldásra volt szükség.…..
  Én egy részt sem láttam ebből a sorozatból, de azt rebesgetik, hogy az új szériában nincs semmi új. Csupán ismétlés.   Pont úgy, ahogyan a széria poszterén is láthatjuk: felhők clone módra.                  …..
photosHOPP Look mom, no hands 2009.11.23 17:21:00
Hova lett a morning musume japó lánybanda egyik tagjának keze?                                   Eredeti itt..
photosHOPP Vigyázz, jön a cápa! 2009.07.02 10:28:00
Szegény Veronika nem hallgatott a figyelmeztetésre:  jött hát a cápa, látott, és harapott.Kár ezért a szép lábért....:) Eredeti: maxim.com ..
herdsman 2009.07.06 13:00:54
@◄ViZion: úgy legyen :)
photosHOPP Mőbiusz küzdelem 2009.07.06 12:21:00
 Akkor itt most ki előz kit? Ki van elől, és ki hátul?Ez most akkor hogy van?Eredeti: northwest200.org..
A japán filmrendezők zsenik, ehhez kétség nem fér, a trükkmestereik meg nem sokkal maradnak le mögöttük: a RoboGheisa trailere így kétségkívül az egyik legviccesebb, amit valaha láttam, a seggekből és csöcsökből kinövő kardokkal egyetemben. Az elkövetők: Noboru Iguchi…..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
Avagy, Ha a kardfogó tigris mellényúl. Hát igen, kis költségvetés, kis film, kis studió, szomszédpisti...Eeredetiben itt: amazon.com..
Florida állam szigorú törvényeinek esett áldozatul az alábbi 3 pár férfi mellbimbó. Az államban ugyanis tilos mellbimbót nyilános képen megmutatni. ÉS a törvény nem tesz különbséget férfi és női mellbimbók között. A Wrestlemania-s fiúk igy kicsit viccesesnek tűnnek.Kész…..
 Hiba a mátrixban? Ej, de durva!  A kép egy Atletico Madrid - Ossasuna meccsen készült (2007), és sok hírügynökség közölte a képet.          itt még megtalálható eredetiben: as.com  (8/46-os kép a…..
 Legalább is kézből. Igaz, szerintem a háta közepére se kívánta. :)Eredeti: tmz.com..
 A svájci Blick.ch -nak adatott meg, hogy elsőként bemutathassa a Boris Becker esküvőjén debütáló, autóba építhető babysittert.  :)Gondolom crop-olni akarták a képet, hogy csak a gyerekek legyenek a képen, aztán meggondolta magát a…..
BonFire blogja Vastag bőr 2009.04.24 16:06:00
Bizonyára mindenki ismeri a böngészők ama nagyszerű tulajdonságát, hogy a sütik alapján feltérképezik az internetező érdeklődési körét, és személyre szabott reklámokat jelenítenek meg széles e világon. Nos, épp most láttam egy kihagyhatatlan linket a Photoshoppal…..
Modorosblog A munkahelyi szülinap 2009.06.26 10:59:00
Az előkészületek: Kedves Mindenki! Mint mindannyian jól tudjuk, örökifjú Ercsi kartársnőnk holnap ünnepli 21. ;-)) szülinapját! Összedugtuk itt a fejünket néhányan, és úgy gondoltuk, meg kéne lepni valamivel. Odáig eljutottunk, hogy él-hal a teamécsesekért (főleg a…..
A TV Paprika próbálkozott már olyan főzőműsorral, amiben a hivatásos szakács mellé beraktak egy ismertembert, humoristát, vagy címkézzük bárhogyan Szőke Andrást, "papucs orrán pamutbojt". Szóval egy olyan híresembert, aki nem totál üresfejű, lehet rá műsort…..
Subba Bohóc pornó 2009.06.26 08:54:00
Minden jóérzésű ember retteg a bohócoktól, és ez teljesen normális. Az pedig, hogy végre kiderült, hogy odáig vannak a buzipornóért (AZ OTT EGY NŐ BOHÓC?!) és nincs nemiszervük csak még borzasztóbbá teszi őket! ..
herdsman 2009.06.26 13:29:37
Az Ikea a Beddinge kanapé és a Förhöja konyhabútorok mellett az ügyes és ötletes reklámjairól is híres. Eddig inkább hagyományos eszközökkel dolgoztak, de mostanában egyre több ambient, sőt gerilla megoldással is felhívják magukra a figyelmet. A legutóbbi kampányuk egészen…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
photosHOPP Bringáz(z)... 2009.06.26 11:32:00
 Nincs mit hozzáfűzni.Vagy,  lehet, hogy küllőmintás telikerekekkel árulják a bringákat, és ez a fogatlan Tecnology Doctor új fjlesztése?itt: konaworld.com ..
photosHOPP Emlő light 2009.06.26 10:59:42
Vajon a kroppsnara.se webáruházban miért hiányzik a nők mellbimbója?Rosszul sikerült mellnagyobbító műtét eredménye, vagy a gyermekvállalás elleni kampány része a mellbimbó eltávolítása? A karrierista nők mire nem képesek :)Forrás: kroppsnara.se..