Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rossgeller

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Oszkó és a Reformszövetség is bocsánatot kérhetne a magyar néptől, mert évekig mantrázták az egykulcsos adót. Mert itt lapulunk a bokorban egy kifejezetten keleti jövedelemadó-rendszerrel, amit már az IMF is eltörölni javasol. Miután a kormány által eleinte hangoztatott,…..
rossgeller 2012.01.20 14:01:49
Az utóbbi időben, főként az AF 447-es tragédiájával kapcsolatban, sokat beszéltünk a zivatarokról, a villámcsapásokról, s azt is megállapíthattuk, hogy hozzátartoznak a repülés mindennapjaihoz. Bizonyítékként íme egy remek videó, amely egy Fokker 100-as…..
rossgeller 2011.05.31 12:12:42
rossgeller 2010.10.01 11:20:02
Stroboszkóp a Neonál, börtön a Sick Of It All-klipben, céltalan erőszak M.I.A. videóján, dagadt, kádban fetrengő pasi a már nem mulatós Kistehénnél, kiskutya az Óriás-klipben, folyamatosan ismétlődő tán az xx-nél, rángatózó nő a Flaming Lipsnél. Ez mind a mai…..
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
A róla elérhető nyilvános információk alapján Szijjártó Péter a Közgázon végzett, közgazdász diplomája van. Ettől még persze lehet olyan sötét, hogy az eső is mellé esik, de inkább arra tippelünk, hogy elvesztett valami hülye fogadást, ezért kénytelen egész estés,…..
rossgeller 2010.03.11 17:54:39
elkapott a buzgalom, hogy mégis hogyan lett ezzé ez a kedves férfi. Nos, látogassatok el a www.szijjartopeter.hu/privat.html oldalra, ami imigyen kezdődik:
Életem rövid története, szubjektív előadásban.
Ezután az egész E/3 személyben íródott. Tehát mégis robot.
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
rossgeller 2010.02.23 13:48:43
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..
A gasztronómiában is nemárt kifinomultnak lenni, megízlelni különböző ízeket meg ilyeneket. Most egy elég alapételt ajánlok, mert a surf and turfot, magyarul a királyrákos bélszint mindenki ismeri, de pont ez lesz a post lényege, hogy sima alap egyszerű cuccokba is hogyan lehet egy…..
Tessék, tessék, itt vannak a részletek, itt vannak a pulton, lehet válogatni! Kinek ez kell, kinek az. Háromszáz a világító Apple-logó! Itt a másfélszeres akkuidő! Vigye a csillogó OLED-kijelzőt! Na jöjjön, jöjjön, nézni ingyen, puszi!16 és 32 gigabájtos kivitel199 és 299…..
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
rossgeller 2009.05.08 16:21:44
@Sussudio: igen, egyetertek en is. egy ekkora kaliberu cegnek a magyarorszagi igazgatoja siman keres kb 5 10 millat havonta, akarmennyire is szivja a fogat minden kispolgar. Akinek nem tetszik probaljon annyit tanulni es annyi esszel birni mint o. Ezek sajna objektiv dolgok, egy ilyen kaliberu cegnel nem nyalassal jut valaki ide hanem teljesitmennyel. Egyebirant az, h 50%ig adnak hitelt egyszeruen hulyeseg, plane h orokpanorama stb van, ergo az ingatlan nem fog elertektelenedni a futamido vegeig...az egesz post ugy ahogy van kicsinyes es irigy, attol meg vegkepp a falra maszom, h TE MEG EN SOSE stb. Lehet, de o meg igen :)
rossgeller 2009.05.08 16:52:40
@Sussudio: ja, gyanitom csoro Oszko olvasgatja a blog.hu t, hatha valaki szereti meg es nem gyuloli csak mert keresett egy valag penzt :)
Szia Peti! Megirom a cimem! _o/

amugy csak a nagy hummogok meg a "melosazmegdogoljonmeg" sutogetok kedveert egy alsohangos peldaban elmondanam, h van egy tavoli ismeros, egy eleg nagy amerikai ugyvedi iroda helyi vezetoje, teljes jogu partner, kb havi tiz husz millat kap, mint fizetest. Kurvara nem kirivo ez emberek, csak a mi tyukszaros eletunkben :)
amugy nekem van egy olyan erzesem, h azert lett penzugyminiszter mert itt meg van mit villantani szakmailag, ugy meg eleg uncsi lehet, kihivasok (vagyoni es szaktudasbeli) nelkul.
„Azt a büdös kurva életbe. ilyen kemény szöveget szerintem 82 óta nemmert senki nyilvánosságra hozni” – írta Uj Péter főszerkesztő, és igaza volt. Naszvadi Csaba, a közterület-felügyelet szakembere nem bírta tovább nézni az alkohol Havas Szófiánál is…..
rossgeller 2009.05.04 15:28:03
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8699424


es meg csak nem is valami hatvanas faszi :)
A Helyszínelők különböző változatai (illetve azok ferdítői) kifogyhatatlanul ontják magukból a blog alapanyagát. Értem én, hogy ezt a fajta sorozatot különösen nehéz lehet fordítani, de azért ennyire trehány munkát talán mégsem kellene végezni. Nóri találta: Most (péntek…..
Van úgy, hogy az ember elvéti a ritmust. Nagyon igyekszik lazának látszani, „hé haver, nagyon nyomom”, de közben csak arra figyel, hogy nehogy elrontsa a lépéseket. Ráadásul csak később szólnak neki, hogy már elmúlt 1934, és már rég nem szoktak szombat esténként…..
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Budapesten Eiffel Sq.: Nem épül új bevásárlóközpont a Nyugatinál (bp butik) Tovább bővül a Vörösmarty tér körüli gyalogos zóna (im) Budapest attrakciója lesz az Üllői út (nol) Csikász Imre: "Római lány" (utazó) Betonteknő lesz a…..
Vannak olyan események az ember életében, amikről előre tudja, hogy egész életében emlékezni fog azokra. (Itt most nem a gyermekének születésére, esküvőjére gondolok.) Nekem olyan szerencsém volt, hogy egy ilyen élményt az egyetlen olyan emberrel oszthattam meg, aki megérti a…..
Na heló. Megérkeztünk Dallasba. El se hiszem. Igazából majdnem klappolt minden. Ezt figyeljétek: megérkezünk a chicagoi reptérre, erre egy rendőrnek öltöztetett beagle elkezd ugatni az András táskája mellett. Jönnek az őrök csapatolstul, nekünk meg kezd földbegyökerezni a…..