Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slovens78

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1944-ben Robert Capa az amerikai hadsereggel vonult Párizs felé, fotózva az útba eső városok felszabadulását. Augusztus 18-án a franciaországi Chartres városában készítette el világhírű fotóját, amelyet maga élete legjobb felvételének tartott. (Kolta Magdolna–Kincses Károly: Robert Capa képei a…..
slovens78 2016.08.20 00:11:37
@mikmaq: Kicsit erőszakos a stílus, mindamellett, hogy lényegét tekintve egyetértek. Capatól azt gondolom nem helyes elvenni az érdemet. Érdekes ((számomra), olyan érzést kelt bennem az Ön megnyilvánulása, mint a bejegyzésben található fotókon a csőcselék viselkedése. Teszem hozzá, nem áll szándékomban sértegetni. Bizonyára ez valamilyen harc, amit vív, amihez szívből drukkolok. A Mai Manó Ház pedig valószínűleg elgondolkodik rajta, hogy hogyan eszkalálhatná azt az igényt, amihez nem elég leírni egy nevet.
 A különböző egykori szovjet troliüzemekről már sokszor esett szó a itt a blogon. Bemutattam a világ legkisebb, falusi trolibuszüzemét, a világ leghosszabb városközi trolivonalait, és több nagyváros közlekedésének bemutatásának részeként volt szó a trolibuszokról Jerevántól Dusanbéig.A…..
slovens78 2016.06.02 06:07:38
A körút impozáns bérpalotáival, a mozikkal, cukrászdákkal, kávéházakkal, szállodákkal, iskolaépületeivel, és a valóban szép kialakítású (bár most kissé lepusztult) Nyugati pályaudvarral az örökkévalóság érzetét kelti. Mintha mindig is ilyen lett volna Budapest. Pedig a Nagykörút az Andrássy úthoz…..
slovens78 2016.04.14 20:51:37
A Járókelő.hu-n közterületi problémákkal foglalkozunk, de sokszor nem csak hibabejelentésekkel, hanem kérésekkel is megtalálják a városlakók rajtunk keresztül az illetékeseket. Ilyen kérés futott be nemrég azzal kapcsolatban, hogy legyen a budapesti VII. és VIII. kerület közt…..
slovens78 2015.10.12 12:47:16
@mismásológép:
Te pont olyan ostoba vagy, mint amilyennek mutatod magad. :)
slovens78 2015.10.12 13:07:54
@mismásológép:
Trollnak is ocska vagy. :)
A téma címe talán kissé fura lehet, hiszen legtöbbek számára kézenfekvő dologról van szó. Felmegyünk egy nagy torrentkeresőre, beírjuk az óhajtott program nevét, letöltjük, majd a telepítőt futtatjuk, ezek után a krekkelést elvégezzük, és már kész is a telepítés. Aztán…..
Colorcam United Colors of Balaton 2014.11.29 11:49:56
Lassan beköszönt a tél. Azt nem mondom, hogy a csontjaimban érzem, de a naptár és a hőmérő beszédes párost alkotnak a falon. Tavaly elkerült minket (állítólag többen látták a déli féltekén nyaralni), kipihente magát, erőt gyűjtött, így hát idén bizonyára nem kegyelmez.…..
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
Elvarázsolt Kastély Ultravaló 2012.11.01 01:11:00
Az elhagyott szerelmeseknek, a végeláthatatlan családi viszályoktól szenvedőknek, a munkájukat elvesztőknek, a csődbe jutott vállalkozóknak, a törleszteni képteleneknek, a hajléktalanoknak, az éhezőknek, a gyógyíthatatlannak mondott betegeknek és mindenkinek, akik…..
slovens78 2012.11.01 02:57:31
Hiába az ellenzék örömujjongása messiásának visszatérése kapcsán. Bajnai egyszerűen esélytelen a NER és Orbán Viktor ellen. A Poli-Gráf is megmondja.   Miután Vajnágh Domokos politikai elvonókúrára kényszerült, a szerkesztőség tagjaival napokig fel se mertünk…..
slovens78 2012.11.01 02:54:18
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Kincses Károly 2002-ben a Mai Manó Ház első fotóárverésénék katalógusába az alábbi bevezetőt írta: Egy jó csere: pénzt fotóra Ha énnekem sok, de legalábbis elég pénzem lenne, mindent megvennék, amit pénzért adnak, de legfőképpen kortárs fotográfiákra költenék. Ha én gazdag lennék, senki nem…..
slovens78 2012.07.17 12:39:00
Az idei Balaton Sound egyik legnagyobb produkciójának a Magyarországra 17 év után visszatérő Björk ígérkezett. Az izlandi énekesnő hangszálain azonban olyan göböket találtak pár hónapja, amik akár maradandó károsodást is okozhatnak, és emiatt lemondani kényszerült több…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
slovens78 2011.08.02 12:03:10
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
Subba Lady Gaga? 2010.06.29 22:52:00
Kínos a sok béna fashion blogger előtt kirakni ezt, de ezek a képek a japán Vogue Hommes magazinban jelentek meg, és állítólagosan Lady Gaga szerepel rajtuk. A Vogue szerint a modell neve "Jo Calderone", aki a Gaga weboldalak szerint az ő alteregója. Skubizzátok az animációt…..
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Na, akkor most leáll a munka a világban, mert végre elkezdjük a világbajnokságot.    A kezdőcsapatra még várunk, anélkül nehéz okoskodni, főleg ilyen sérülés sújtotta időszakban (játszik-e Bendtner vagy Robben), bár persze megtettük már.BRÉKING: Itt a…..
slovens78 2010.06.14 12:13:26
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
A spanyol média biztosra veszi, hogy a Real Madrid 18 millió euróért leigazolja a Laziótól Aleksandar Kolarovot. A szerződést valószínűleg szerdán írják alá, egy nappal azután, hogy Madridban hivatalosan is bemutatták a csapat új edzőjét, José Mourinhót. A portugál…..