Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtoscsiga

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár amikor csak teheti, nem fogyaszt se vajat, se margarint, de biztos van akit érint a Delma legújabb vad fejlesztése, a vajízű margarin. A terméket felfedező Pitta sajnos nem volt elég bátor egy rendes teszthez, úgyhogy akinek van tapasztalata, kommentelje bátran, milyen is az…..
Tudtátok mi vicces még az iWiW-en? Az a sok őszinte (béna) vélemény amit az egyszerű felhasználó nagy fellángolásában hátrahagy! Vélemények általa! Ez egészen új fejezetet nyit a válogatás életében is.    - Hát nem?  - Zooza - Malackám - Strandon, meg…..
Rengeteg kérdés érkezett mostanában RTL Klubos sorozatokkal kapcsolatban. A válaszokat a könnyebb áttekinthetőség érdekében ezúttal külön posztban foglaljuk össze. Sajnos nem csak a júliusi premierje maradt el az Emberrablás névre keresztelt Vanishednek, idén ugyanis már nem…..
Sajtoscsiga 2009.09.02 18:06:19
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..
Sajtoscsiga 2009.08.28 01:45:47
Subba Subba Records: Czutor Zoltán 2009.08.21 01:00:00
A nyár slágere Czutor Zoltántól aki láthatóan eléggé rosszul viseli a kritikát, és mellesleg az is kiderül róla, hogy sok a szabadideje! Lehet rá kellene állni erre az ösztönösebb dühösebb vonalra, mert ebből egy lemeznyit is elbírnánk viselni a szerkben, ellenben az…..
Isten az atyám, nem én átkoztam el a Grace klinikát annak összes hisztispicsa és herélt faszkalap módjára viselkedő lakójával együtt, bár a három éven át tartó hogyvoltozás közben akadtak olyan pillanatok, amikor konkrétan Ellen Pompeo vérét kívántam, és nem úgy, mint a…..
Szertár CD buborék 2009.08.05 07:18:00
 Felejtsd el a szappanos vizet! Fújj buborékot CD-ből! A videómegosztó oldalakon időről időre felbukkannak király kísérletek, vagy legalábbis annak látszó tartalmak. Ezek aztán futótűzként terjednek, boldog-boldogtalan koppintja, már ha nem kamu az egész. No, én sem…..
Subba Szupercukiság: Könyörgöm 2009.07.31 13:44:00
Milyen édes kismacska! Finnyás, és könyörög. Mi itt azért is érző emberek vagyunk!   ..
Sajtoscsiga 2009.07.31 14:05:22
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
Aki még nem olvasta a mai bkv-s személyzetis mókát, semmiképpen ne hagyja ki, frenetikus (21 hónapig havi 4millára fizetnek egy luvnyát, akit 96 milliós végkielégítéssel "bocsátottak el"). A társaság elmúlt 20 évnyi tevékenysége és a kortárs politikai viszonyok arra…..
Sajtoscsiga 2009.07.23 13:23:29
A videó nézése közben keletkező kellemetlen érzést az a tény állítja meg nagyjából azonnal, hogy ezt a videót a rajongó saját maga készítette Internetes felhasználásra. Ő rakta fel az Internetre! Ez nem ér! Akarta, hogy lássátok! De mi a jó életért nem ül le? Miért…..
Sajtoscsiga 2009.07.21 02:45:59
Tapasztaltabb emberek talán már hallottak olyat, hogy egy férfiember egészségügyi masszázs címszóval cserkészi be a számára kellemetes nőstényt. Egy ilyen sztori áldozatától érkezett a következő írás:     Nagyot csalódtam egy kollégámban,aki szépen alattomosan…..