Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallileo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brian May, a legendás Queen együttes gitárosa mindig hangsúlyozza, hogy milyen szívesen tér vissza Budapestre zenészként és magánemberként is. Minden bizonnyal belőle is sok emlék tör majd fel, amikor március 11-én és 12-én a londoni West End és a New York-i Broadway legújabb legnagyobb sztárjával,…..
IDDQD Checkpoint 1x11: Nintendo 2015.08.06 07:27:04
Eltelt két hét, itt a tizenegyedik adás, de a következőre kicsit többet kell majd várni. Egészen prózai oka van ennek: nyaralnuk, pihenünk, és a strandon nincs stúdió (de ha lenne, akkor is inkább…..
Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a legnagyobb zenészeknek biztosan nem volt sem ideje, sem szüksége arra, hogy egyetemi végzettséget szerezzenek. Pedig ez nem így van, ráadásul többen is a művészetektől egészen távol álló szakokra jártak. Persze nem a tanulás az egyetlen út,…..
gallileo 2014.12.01 12:26:20
@pushup: Sőt, Rogert idén tiszteletbeli doktorrá is avatták! Szóval ő duplán ide tartozik.
www.queenonline.com/en/news-archive/roger-to-receive-honorary-doctorate-from-plymouth-university/
Azt minden kisiskolás tudja, hogy Michael Jackson 1983-as slágerében, a Beat it-ben Eddie Van Halen nevéhez fűződik a szóló, míg a dalban a riff-ért már Steve Lukather volt felelős (doboknál a amúgy a legendás Jeff Porcaro szerepelt a Toto-ból.), azt viszont talán kevesen tudták,…..
Minden idők egyik legnagyobb lopkocsiva volt Vanilla Ice (született Robert Matthew Van Winkle), hiszen egyetlen dala, melynek köszönhetően neve fennmaradt, az Ice Ice Baby pofátlanul ellopta a Queen + David Bowie Under Pressure című dalának basszusfutamát. Ez még nem lenne baj, az talán…..
gallileo 2013.02.11 10:52:04
@Make Valamit: Ez biztos, hogy így volt?
A BBC holnapja közölte, hogy Adele 21 című albuma a Nagy-Britanniában eladott példányszámok alapján megelőzte a Pink Floyd The Dark Side of The Moon című klasszikusát.Gondoltam érdemes ránézni a hírre, mely végre nem Lady Gagáról szól, bár mire ez a poszt publikálásra kerül,…..
gallileo 2012.03.21 14:57:58
Annak ellenére, hogy a Saturn telefonos ügyfélszolgálatának fogalma sincsen, megjelent a Queen + Paul Rodgers: Live in Ukraine DVD, melyet természetesen bezsebeltem, miközben egy barátom 30. születésnapjára kerestem ajándékokat. Az is megérne egy cikket, hogy milyen fogalmatlan emberek…..