Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEmáááá

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x18 2012.04.04 06:00:00
Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra…..
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
BulBár Dumb as soup 2010.04.26 08:29:00
Horváth Éva. Ezt a nevet érdemes lesz mégiscsak megjegyezni, mert olyan hülye, amilyen a reggeli műsorok vezetői között sincs még egy. Tömören: egy vak ember ment egy kört a versenyző barátja navigálásával a versenypályán. Mit kérdez Éva? Hogy hogy sikerült jogsit szerezni.…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
NEmáááá 2010.04.22 13:27:14
@EnCIS: Állat jó ötletet adtál !!!!
A kiscsákó gyurmázza meg a tanárnénit aztán tegye sex rabszolgájává!
Na azzal lehetne igazán vagizni a suliban !
Ki a király köcsööööög ? :DDDDDDDDDDDDDDD
NEmáááá 2010.04.22 13:31:29
@Rivaldina: A "b.. kakilón" csak kedveskedő megszólításnak szántam.
:) Egyébként meg szerintem egy fiú igenis legyen fiú
egy lány meg lány ! Hímsoviniszta lennék ? Lehet,de nem panaszkodnak
a nők rám :)
NEmáááá 2010.04.22 13:38:59
@Rivaldina: Én sem értem a 'váccpáör'-t ! Mit jelent ?
Egy angol kérdésre tippelek de a végét nem értem...
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
NEmáááá 2010.04.21 18:13:12
@shitgun: Én meg azt hittem, hogy csak
férfiak lehetnek perverzek...
a nők meg csak pézéhesek :)
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Hatalmas szerencsémre sikerült elkerülnöm a szerdai görög sztrájkot, ami a beszámolók szerint egész Athént megbénította, a sztrájk indulásakor ugyanis én már vígan kompoztam Kréta felé. Úgy gondoltam, hogy ha már erre járok megpróbálom úgy szemlélni az eseményeket,…..
NEmáááá 2010.02.26 17:13:49
NEmáááá 2010.02.26 17:14:19
Egy nem kispályázó nemkislány, aki nem érti, miért nem rakják meg az első randin és egy menőkocsis pasi, akinek baj van a gatyájában. Nem szeretnénk ítélkezni. Szilveszter éjszaka történt, hogy a barátaim leléptek fél kettőkor, de az év első napján nem akartam visszafogni…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Csá!  Jó a blog, gondoltam én is küldök egy sztorit. Mivel taxizom, rengeteg kreténnel összehoz a sors. Az egyik éjszaka épp húztam az igát és utast vártam a Nyugatinál. Péntek volt, ilyenkor mindenféle érdekes ember próbál botladozva, picsa részegen taxiba szállni, de…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Január egyik legszórakoztatóbb olvasmánya következik "Egy utas"-tól, aki olyan gyöngyszemekkel ajándékozza meg az olvasót, mint az idézőjelbe tett "pufidzsekis", vagy a Gizi néni-affér, benne az istant klasszikus "talpig fiatalemberrel". Maga a történet…..
  A reklámszemle rovatban egész évben igyekeztem az említésre illetve megbeszélésre méltó reklámokat szavazásra bocsátani, hogy ennek apropóján mindenki elmondhassa róluk pozitív vagy negatív véleményét. Ennek a pontozásnak az eredményét tavaly is összesítettem az év…..
NEmáááá 2009.12.28 15:21:31
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..