Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igthorn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Igthorn 2017.11.13 16:38:22
@Dr. Fotos: Pár hónapja új webes felülete van a hbogo-nak, mostmár megy Silverlight nélkül is, linuxos gépen is normál böngészővel. Nyilván ki kell próbálni előfizetés előtt.
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Igthorn 2014.11.03 17:35:56
@Tidal Wave: Ja, csak épp ellehetetlenítenek egy csomó embert aki másképp gondolkodik és kiáll dolgok mellett. Nézd meg mit csináltak Ángyánnal és azzal amit megcsinált. És ilyen sok van. Aki a közszolga, vagy közalkalmazott azt semeddig nem tart ellehetetleníteni.
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..