Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TickTickTickBoom

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Asamoah Gyan lőtte be a 85. percben Ghána első 2010-es vébégólját Pretoriában Szerbia ellen, ahol nyoma sem volt a felkészülési meccseken tapasztalt töketlenkedésnek, Mensah visszatért. Ekkor a szerbek már 10 emberrel játszottak, miután Lukovicsot kiállították A. Gyan lerántása…..
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
TickTickTickBoom 2010.04.29 12:19:02
@avenger13:

no bonus:)
ha ma X-re kihozza 90 perc alatt legalább a HSV, függetlenül attól, hogy utána esetleg kiesik, akkor az Inter révén az olaszok már nem előzhetne vissza

ugye csak a 0-0 esetében van ez, mert ha ma este 1-1, 2-2 lenne, azzal már a HSV menne tovább, na mondjuk nagy kérdőjel a gyors edzőcsere itt a végén, hogy mit ér majd

de ha kikap a HSV, majd a döntőben nyer extrák nélkül az Inter, akkor visszajönnek

ugye nagyon kellett ehhez az, hogy az Inter vereséggel menjen tovább, míg a Bayern kettős győzelemmel
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Itt a vég, Lucas Leiva betalált. Erre kell leülnöm a gép elé így csütörtök este (ugyanitt 1:05-ért adom Walmer felbukkanását, kezében „Lepippantott Benfica – LOL” táblát lobogtatva). Hogy mindezt megtehesse, így született meg ezt a mentesítő poszt. Mer' itten…..
TickTickTickBoom 2010.04.08 23:03:30
@Dr Jozef Vengloš: lehet, csak ha ma a Wolfsburg nyer és továbbmegy, akkor elődöntőben német párharc alapból 5 pont, + a mai 2+1 ugye...
(+ a Hamburg mai 3 pontja)

tehát biztos 11 pont helyett most van biztos 3 pont, és meglátjuk mit alkot a HSV a Fulham ellen...

amúgy ha a az olaszok már csak 2-t gyűjtenek, akkor a németeknek kell még 8, abból ma 3-at a Hamburg hozott, tehát még 5...
asszem így írtad Te is:)

de ha az Inter 1 döntetlen, 1 vereséggel kiesnek, akkor biztosan elég 1 Bayern győzelem és 1 HSV győzelem(vagy 1-1 döntetlen ugye), és még tovább sem kell jutniuk

ha mégis maradna az olaszok javára a dolog, akkor a Werder vagy a Wolfsburg megérdemelné jövőre a 4. helyet a Bundesligaban, hisz ők baszták el ezt idén...
TickTickTickBoom 2010.04.08 23:12:08
@halihalo:

Pool-Atletico

HSV-Fulham
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
TickTickTickBoom 2010.04.08 00:27:03
Hát engem meglepett, hogy a Bayern ment tovább, de ez jó, még ha vereséggel is, hisz ha a Barca legyalulná az Inter, akkor oda az olaszok 4. BL helye, ehhez azért nem ártana az EL-ben a Wolfsburg-Hamburg elődöntő. Sőt ez feltétele mindennek.

Nincs angol a 4 között, ez is meglepett, de egye fene, nem bánom. :D
Tényleg unalmas volt már, most végre helyre lettek téve kicsit, nem ők a világ teteje.
Chelsea kerete elég idős, ha Abra nem pumpál beléjük pénzt már, akkor nem nagyon fognak erősödni.
Arsenal bele esik a szokásos hibába, nem költenek pénzt, 1-2 sztár távozik, mire beérnek a többiek, de ez őket aligha zavarja, mert akkor váltanának, szóval a BL-ben nem nagyon számolok velük.
MU egyértelműen gyengébb lett, sztem se bajnokok nem lesznek, meg a BL elődöntő/döntő időszaknak is vége, főleg CR hiánya és Tevez eladása nem kellett volna, na meg a sok sérült és pár nem megfelelő játékos.
De pénzt kéne költeni itt is, és ha az amcsik nem adnak, akkor nem lesznek BL-döntők újra.

Szóval összességében sztem vége az angol uralomnak, de csak 1-2-3 évre, nem látom mitől lennének hirtelen ezek ismét nagyon erősek, hacsak a fentiekben nem változtatnak.
Ja a Liverpool detto sehol sem lesz, max. ha költenek egy valag pénzt, amihez Rafa nem is ért annyira, de pénz sincs hozzá.
Na még a Man City-ben van kakaó, ha betörnének a BL-be, és ésszel építkeznének (ésszel, nem össze-vissza, kiegyensúlyozott keret alkotva, nem kirugdosva az edzőket), akkor ott még lehet valami, de ez is elég messze van még, max. olyan 2 év múlva lehetnek tényezők a BL-ben, alsó hangon.

De azért a többiek sem örülhetnek, mert az olaszoktól max. az Inter ér valamit a BL-ben, spanyoloknál meg a Barca.
Viszont több ilyen európai 2. vonalas csapatot várok a tűz közelébe, pont mint a Bordeux és Lyon most, Bayern stb.
Roma talán, ha tudnak erősíteni nyáron, Milan azért nem mert a keretük egy vicc a BL-hez mérve.
Meg bőven elég az olaszoknak 3 BL hely, hisz a Bayern jól példázta azt, hogy kiverték azt a MU-t, aki kiverte de nagyon a Milan-t. :D

A beárazások eheti egyenlege:

Az angol focinak 2-3 évre annyi.
A Barca megállná a helyét a PL-ben, sőt mennyivel előrébb lennének, mint mondjuk az Arsenal.
Mourinho beárazta az Inter-t.:DD
A Bayern beárazta 99'-et. :D
A Lyon pedig beárazta a Bordeux-t Blanc-ostul.
Pedig Blanc mekkora lett volna, ha esetleg döntőig viszi a Bordeux-t.
TickTickTickBoom 2010.04.08 00:56:46
@rizla: "Szóval összességében sztem vége az angol uralomnak, de csak 1-2-3 évre, nem látom mitől lennének hirtelen ezek ismét nagyon erősek, hacsak a fentiekben nem változtatnak. "

Majd meglátjuk...
Az 1 év már stimmel is.:)
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
Régen látott sokszínű mezőny maradt állva a Bajnokok Ligája negyeddöntőire. Az utóbbi évek elangolosodásának, vagy a korábbi elspanyolosodásnak/olaszosodásnak nyoma sincs. A továbbiakról ma délben döntenek Nyonban, ahogy már megszokhattuk. A sorsolás teljesen nyílt lesz, nem…..
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
TickTickTickBoom 2010.03.19 01:15:07
@Lojzi_: ja 6.222
+ még az Inter 7 szájat etethet:D, a németek csak 6-ot

amúgy minden félreértést elkerülendően:

idén még az olasz 4. is kiharcolja a jövő évi (2010 nyarán induló BL-t)

az idei szezonban eldőlő nagy kérdés, hogy a 2011 májusban olasz 4. vagy német 4. indulhat-e a 2011 nyarán induló BL-nek (annak selejtezőjének)
(a 2012 májusában 4. helyen végző német szinte biztosan a BL-be kerül, az olaszok kárára, hacsak vmi olasz csoda nem történik a 2 nemzetközi kupában, de a tendencia nem ez:D)

nyilván mikor egy szezon elindul meg van határozva a helyezések értéke, az szezon közben nem változik, hogy 1 csapat most éppen 4. helyen áll, és nem tudja, hogy hová kerül(BL vagy EL), ilyen nincs ugye...

viszont trükkös, mert a 4 BL hely mellé 3 EL hely jár és 3 BL hely mellé is 3 EL hely jár, tehát ha a németek előznek, akkor az olaszoktól 1 csapattal kevesebb harcolhat majd a visszaelőzésért(mint amennyi harcolt a pozíció megtartásáért)
(bár ez lehet jó is és rossz is)
TickTickTickBoom 2010.03.19 01:27:02
@Dr Jozef Vengloš:

a szinte biztos még nem igaz azért

jó esély van rá, de már mióta ugye:), lassan el fog dőlni
korai Inter kieséssel sztem sikerül
Inter meneteléssel és korai Bayern kieséssel azért nem sikerül sztem, max. vmi német házidöntővel az EL-ben talán

HSV-ről és Wolfsburg-ról is simán elképzelhető, hogy köv. körben fejenként 1-2 pontot gyűjtve kiesnek
és ez is úgy, hogy a Juve kiesés nagy mák volt azért a németeknek
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
TickTickTickBoom 2010.03.11 03:05:00
nem nagyon látok kiutat se a Real-nak, se a Milan-nak, mert míg mindkettő szépen leégett tegnap este, addig mindkettő bajnokesélyesnek mondható a bajnokságukban

a Liverpool most ugyanígy leégett volna valszeg tegnap(vagy ősszel meg is tette), de meg is van a büntetésük, nem fognak a BL-be bejutni, és ha nem rendezik a sorokat kellőképpen, évekig nem kerülnek vissza

a Real pedig ott folytatja ahol abbahagyta, ver hétvégén 5-öt a Valladolidnak, majd 7-et a Xerez-nek stb.

Milan meg összekaparja a 2. vagy 3. helyet, ki tudja, még meg is nyerik talán

a langyos állóvíz pedig egyre langyosabb lesz, a kontraszt pedig majd csak nő, bár érdekesen alakul, mert a Milan eddig is 1 frontos volt, amikor a BL-ben hasított, annak az is az ára volt a Serie A-t leszarhatták, elég volt vmelyik BL hely is, most sokkal szarabbak csapatként, keretben, fejben, mindenben, mint mondjuk 2007-ben, de kvázi bajnokesélyesek, és nem sokszor nyertek bajnokságot mostanában
(hacsak olyat nem találnak mondani, hogy most a bajnokság fontosabb, mint a BL, ezért arra koncentrálnak, ez ugye gyenge érv lenne, még pénzügyileg is, ami nem ártana pont számukra, mármint a della)

Lyon-nak nagy grat, jó nagy verés volt beígérve nekik, tartották magukat, majd lecsaptak, drukkolok nekik, hátha kikapják a Sevilla/CSZKA-t vagy éppen a Bordeux-t:)
vagy inkább egy olyan kapja őket, aki 1. körben nehezebbet kapott, tehát ne az Arsenal:)

Ronaldo meg pozitív csalódás, ahogy látom nagyon sokat levetkőzött a hülye stílusából, mondhatni előnyére változott, teljesítményére se lehet panasz ( vs. Kaká), ilyen "zsoldost" minden csapatnak, aki meg nem becsüli meg, ne nyerjen sose semmit ...
magasan a Real legjobbja idén, de azért 1 ilyen fricskát megérdemelt, hogy kiestek, MU meg száguld tovább, és ki tudja hányszor lesz ez még így a jövőben
Három magyarral, és néhány veszélyes helyzetben levő, korábban a végső győzelemre is esélyesnek tartott csapattal jelentkezik be az Európa Liga, ahol már a legjobb 16 közé jutás a tét. A három magyar közül egy győztes (Gera a Sahtar ellen), egy idegenben döntetlenező…..
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
A hétvégén kezdetét veszi a spanyol első osztályú bajnokság 79. szezonja. Nem túlzás azt állítani, hogy a La Liga idei rajtját hatalmas várakozás előzi meg világszerte. A nyári átigazolások, az átigazolásokhoz kapcsolódó találgatások, a klubelnökök megszokott…..