Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samara Morgen

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Samara Morgen 2010.07.21 08:54:10
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Samara Morgen 2010.01.10 00:04:12
@freddyD: freddyD nem lehet hogy azt a szobrot kel lelőni h megálítsa valahogyan a bombát vagy erre nem gondoltál h inkább megálljon az a bomba?:S vagy máshogyan lelőni az ürgét mert szerintem ő ejti le a bombát próbáld meg a lábát lőni hátha azzal nem ejti el a bombát.
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Már párszor volt itt téma, de most már végleges! Kész a magyar szinkron a játékhoz! Hababa vezetésével (és én rövid részvételemmel) kialakították a teljes szinkront, amit itt le tudtok tölteni!Sokat dolgozott rajta, több éves munkája van ebben. Írjátok meg…..
Ha esetleg nem olvastad volna, még van pár napod, hogy részt vegyél. Bővebb infók itt!Akinek nincs Photoshop-ja, használja annak ingyenes alternatíváját, a GIMP-et.Már nagyon sok beadvány érkezett, nem csalódtam bennetek :)..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Samara Morgen 2009.09.05 10:48:40
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.09.04 10:15:26
Nos, mi következik a hónapban? Hamarosan jön majd a 3. évad Clip Showja, már megtaláltam a jó zenét, lesz egy-két bevágott rész is. Utána a nyereményjáték első része. Az első és a másodiknál is szerintem egész jó nyeremények lesznek, úgyhogy megéri részt venni majd…..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Samara Morgen 2009.08.28 17:56:28
@freddyD: megfogtál:D de az lehet hogy a lábukat jelentette mert a másik csapat gatyája is fekete volt vagy legalábbis sötét színű és így jobban meglehet különböztetni:)de ez csak az én véleményem és jobban tetszik a te verziód hogy ez is hiba xDD
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..
Samara Morgen 2009.08.12 18:15:12
@freddyD: heló freddyD biztos hallottál már a Smarter Hungary blog verseny de ha nem akkor gondoltam szólok :) remélem indulsz :P én rád szavazok ;) smarterhungary.buzz.hu/ itt a linkje:)
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..