Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cathcart_ezredes

0 bejegyzést írt és 680 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
Cathcart_ezredes 2017.02.07 10:47:25
@Csak Norris: női parkolókat a mélygarázsokban szoktak csinálni a lifthez, lépcsőhöz, világossághoz minél közelebb, hogy kevesebb eséllyel legyen támadás áldozata. Van értelme.
Cathcart_ezredes 2017.02.07 11:19:29
@Csak Norris: te csak norris vagy, úgyhogy ne rinyálj már egy hordától, az istenit, hanem pörgőrúgj.
Erősen offos a téma, úgyhogy nem akarok mélyebben belemenni, de nálam a férfi-női egyenjogúság lécét nem veri le egy női parkoló, ha tudom hogy emiatt nagyobb biztonságban lehet a csajom, anyám, nagyim. Szerintem egy normális nőét sem. Egy hülye nőéteg úgyis minden leveri, szóval teljesen mindegy, nem kell odanézni.
Az 1800-as évek óta nem történt ilyesfajta észlelés Baranya megyében, de most végre sikerült lencsevégre kapni egy lényt, ami gyanúsan hasonlít egy boszorkányra!..
Úgy tudjuk, Pachmann Péternek ténylege elege lett a Tényekből, pontosabban abból a vállalhatatlan izéből, amivé Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt lett a műsor (ami ugye eleve nem indult BBC híradói magasságokból, csak a tisztánlátás végett) és hamarosan feláll a műsorvezetői székből. A Mokkában…..
Valószínűleg a Tények és a TV2 még a saját mércéjéhez képest is egészen új negatív rekordot állított fel azzal, hogy a lassan menetrend szerinti Vona Gábor-lejáratásokról szóló riportnak már a legeslegelső mondata konkrét hazugság. "Megdöbbentő a hasonlóság Gyurcsány és Vona között - legalábbis ezt…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Cathcart_ezredes 2016.04.22 11:28:21
Három saját gyártású műsorral és egy amerikai premiersorozattal esik nekünk a Viasat idén tavasszal: jön a Totalcar, az Ádám keresi Évát, folytatódik a Négy esküvő és bemutatkozik a Lucifer. A Totalcarról tegnap itt írtunk külön, most nézzük a többieket. Az Ádám keresi Évát egy német műsor alapján…..
Cathcart_ezredes 2016.03.24 14:58:22
Cathcart_ezredes 2016.03.24 19:12:42
@Pácsó Ármándó: Ez csak Lucifer műve lehet!
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
Cathcart_ezredes 2016.01.20 11:45:07
@Roltii: Mesék titkát mi is sokat játszottunk, meg még emlékszem a Ki az úr a tengeren-re is. Ott már a legelején garantált volt a veszekedés, mikor valamelyik mázlista elvitte a "Délt tengere" nevű hajót, ami a legjobb volt:)
Cathcart_ezredes 2016.01.21 09:50:42
@trg: Nem a Ki az úr a tengeren volt az?
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
A Gilmore Girls valamilyen érthetetlen okból Szívek szállodája címen ment itthon a köztévén, én például nagyon sokáig azért nem néztem, mert a cím elriasztott. Azóta szerencsére már többször is ledaráltam mind a hét évadot, főleg hogy nemrég a Netflixre is felkerült a…..
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Hamarosan képernyőre kerül a TV2 Ezek megőrültek! című celebszívatós realityje, amiben a legutóbb még az RTL-en, pontosabban a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelvalóságshow-ban szereplő Aleska Diamond és a dettó ebben a műsorban is hisztikirálynőt alakító, majd a…..
Cathcart_ezredes 2015.07.10 11:32:34
@Zár Balta: Hát ha az életem múlna rajta, és tippelnem kéne akkor Kustánci Liát mondanék, de nem lenne magabiztos a mosolyom válaszadás közben. (Amúgy ez most kurvára elgondolkoztatott, hogy például Kustánci Lia neve, arca hogy és mikor került a fejembe. Fogalmam sincs ő kicsoda, mit dolgozik, mégis ismerem. Kénköves pokol...)
Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is meg(v)ették Vastag Csabát - harsogja a Blikk. Az X-Faktor egykori sztárja ugyanis nemrég egy joghurtreklámban szerepelt, amiben annyira elégedett volt vele a megrendelő, hogy a menedzsmentje már Németországgal és…..
Nem zörgött a haraszt hiába, a tegnap esti Fókuszban lehullt a lepel az RTL új tehetségkutatójának műsorvezetőiről. Az már régóta köztudott volt, hogy Sebestyén Balázs lesz a csatorna őszét meghatározó műsor egyik házigazdája, de azt csak megtippelni lehetett, hogy vajon kit…..
Cathcart_ezredes 2015.06.24 11:03:48
@Reszelő Aladár: Egy kis puffancs, aki netről összekapkodott megpenészesedett vicceket nyafog a sírdogálós kis hangján nem stand upos.
A felelős kutyatartásért nem véletlenül kampányolnak a különböző alapítványok és szervezetek. Sajnos sokan meggondolatlanul, csak ad hoc módon vásárolnak kutyát, amit jól példáz a számos, csordulásig megtelt menhely. Szerencsére az ellenkezőjére is van példa, amit pedig az…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Cathcart_ezredes 2015.04.29 20:17:04
@sixx: Tényleg azt gondolod, hogy egy szex előtti évődésben elhangzó "ne má" ugyanaz a kategória, mint a leszorításból szabadulni akaró és sírás határán lévő Nórié? Úgy, hogy Fanni 1:47-től Denisz farkát saját kézzel húzta magába? Úgy, hogy előtte már x alkalommal voltak együtt és kvázi ez az előjátékuk része volt (és volt olyan eset, amikor Fanni valóban nemet mondott és nem is volt kúrás, mert azt nem nevetve mondta és nem a seggét odatartva). Ha tényleg abból kell kiindulni, hogy az emberek nem tudják egyértelműen kifejezni a szándékukat, akkor remek pillanatoknak nézünk elébe, mikor nők és férfiak ezrei mennek bíróság elé pl. személyi szabadság megsértése miatt, mert lefogta a csaját/barátját csikizés közben.
Nem véletlen, hogy a zuhanyzós jelenetből nem volt balhé, mert annak köze sincs az erőszakhoz.
Cathcart_ezredes 2015.04.29 20:41:06
@Kosztarika: egy szóval nem írtam, hogy feljogosítaná a férjet-feleséget, hogy megerőszakolja a másikat. Azt írtam (próbáltam írni), hogy Denisznek és Fanninak már volt annyi előélete, hogy a fickó helyesen fel tudta mérni többször is, hogy melyik nem mikor mit jelent. A "denisz ne mááá, közben tartom a seggem, markolom a farkad, és közben húzom magamba" pl. Denisz értelmezésében (mint utólag kiderült helyes) azt jelentette, hogy dughatunk.
@sixx: szerintem teljesen természetes, hogy az emberek felháborodásukban most mondanak mindent, akár hülyeséget is. A No means No pont olyan örök érvényű dolog, mint a ne ölj. Utóbbinál létezik a jogos védelem, előbbinél a másik személy olyan szintű ismerete, hogy tudod meddig játék, és mettől erőszak. A feministák-jogvédők nyilván megpörgetik most ezt a dolgot jól, mert az inga kibillent nagyon az egyik oldalra: kell az ellenhatás. Aztán ha emiatt előzetesben ülünk majd a csikizés miatt személyi szabadság megsértése okán, majd megint billentenek az ingán és nyilván túltolják majd azt is.
Amúgy abban nem értek egyet, hogy ez"hisztérikus, nemi erőszakot vagy kényszerítést kiáltó.." dolog lenne. Ez konkrétan szexuális erőszak kísérlete volt. Nem hisztiből mondom.
Cathcart_ezredes 2015.04.29 20:43:15
@sixx: Bocs, előzőt még javában írtam mikor jelezted hogy téma részedről befejezve. Nem utánad lőttem még, csak lassan írtam. Én is befejeztem.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Cathcart_ezredes 2015.04.28 22:15:18
@sixx: Ok, nem is a kérdés feltevőjét minősítettem, mert honnan kellene tudnia, hanem a jogászt. Igazából csak azért jegyeztem meg, mert mindenhol ezt olvastam ma, hogy a tv2-nek kellett volna feljelentenie és felcseszett, hogy ez a kérdés egy jogász kezén is átment.
Amúgy főszabály szerint 30 napon belül kellett volna Nórinak előterjesztenie a magánindítványt, de mivel mind a szexuális kényszerítés, mind a szexuális erőszak (kísérlete) közvádas bűncselekmény, ezért igazolásnak lehet helye. Szóval még nem késett el. Másrészről érdekes kérdés lehet, hogy a kamerát figyelő és rázoomoló kimerítette e a segítségnyújtás elmulasztását, a Nórit agymosó, és a feljelentésről lebeszélő szerkesztők a bűnpártolást.
Nórit kurvára sajnálom és azt is, hogy a tv2 megvette a licencet és így szanaszét kúrta. Én megmondtam előre, de ez nem vigasztal különösebben. Most megtanulhatok dánul, hogy nézhessem:)
Cathcart_ezredes 2015.04.28 23:20:03
@henrik_: Szerintem kellemetlen lett nekik a lány jelenléte ott. Te sem szívesen nézegetnéd tovább azt az embert, akinek hallgatólagosan részt vettél az abuzálásában, nem segítettél neki, végül rávetted, hogy mondja azt a többieknek, hogy nem is történt semmi. Ezt úgy hívják, hogy bűntudat. És ahelyett, hogy ezek után cselekedtek volna utólag, inkább hazaküldették.
Adásban azért mehetett le, mert a nézettség kurva alacsony, Ötvös Csöpi izomból leverte már, szóval azt gondolhatták hadd szóljon, a negatív reklám is reklám. Nem számoltak azzal, hogy az emberekben még van minimális emberség: van ilyen.
Életemben először megnéztem ezt az éjjeli kiadást: tv2, cinizmus a neved. Mindig nevetségesnek tartottam az ilyen bojkottokat, de én az életemben többet nem fogok tv2-es műsort nézni. Aki ebben részt vett rohadjon el, de előtte mélységesen szégyellje el magát.
Cathcart_ezredes 2015.04.28 23:38:44
@foxglove (F6): pontosan. Amúgy ha ebben az egészben van pozitív hozadék, akkor az az, hogy az emberek beszélnek róla, a nőkben tudatosulhat, hogy ezek nem normális dolgok, nem kell eltűrniük ilyet senkitől, párkapcsolatban sem. Elég tanulságosak voltak a mai kommentek, amikben rengeteg nő írta, hogy átélt ilyet vagy rosszabbat. Kurvára ideje lenne erről beszélni, mert ez nyomorultul ijesztő.