Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbalazs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap egy konferencián beszélgetek pár emberrel arról, hogy mi történt az IRC-korszak kezdete és a lájkolás kultúra között. Az igazat megvallva, az IRC annyira régen volt, hogy nekem elsőre ez ugrott be a témáról:  Randall Munroe érdekes kísérletbe kezdett. Megfigyelte…..
vbalazs 2012.04.06 19:07:25
arstechnica.com/business/news/2012/04/exclusive-a-behind-the-scenes-look-at-facebook-release-engineering.ars

a 2. oldalon:
"Facebook hosts its own Internet relay chat (IRC) server for internal collaboration. Many of the company's engineers idle on a main channel while they are working. According to Rossi, it typically has 700 people in it during the average work day. Facebook's tool developers have created IRC bots that provide various kinds of functionality to integrate IRC into Facebook's development and deployment workflow."

üdv,
Balo
Ha szeretnéd megismerni közelebbről a BME Egyetemi Zöld Kör tagjait és munkáját, várunk szeretettel cimboráló-estünkre 2010. szeptember 28-án 19. órától a budapesti Tündérgyárban! Pontos helyszín és infó:  az FB eventnél...
A nyárban az a jó, hogy telis teli van finom friss zöldségekkel meg gyümölcsökkel. Az elmúlt poszt után, ahol a gyümikben leltük az élvezetet, most átnyargalunk a zöldségosztályra. :-) Mondom mit kell felírni a bevásárlólistára:Hozzávalók:kb. 5 szép szelet tarjakb. 1 kg…..
Az ötlet onnan jött, hogy egyrészt aktívan hasznájuk a Foursquare-t, másrészt meg a Szigeten rendszerint nincs a zsebünkben egy olyan programfüzet, ami nem csak azt mondaná meg, hogy ki játszik és mikor, hanem azt is, hogy hol vannak a barátaink, meg úgy általában, merre vannak…..
Nem igazán tudok elszakadni az étkezés-témától, hiába, mostanában ez köt le. A napokban belefutottam a World Watch Insitute 2009 végén összeállított jelentésébe, ami az ember okozta üvegházgáz-kibocsátás 51 százalékáért az állattartást teszi felelőssé, és természetesen…..
[S60v5 BLOG] Salling Clicker v3.5.0 2009.06.23 00:31:00
Nem, nincs elfelejtve a blog csak nagyon el vagyok havazva mostanság. Holnap már megpróbálok normálissan posztolni, bár nem is jött ki sok új progi a legutolsó poszt óta.. Naszóval, ezzel a programmal a számítógépünket irányíthatjuk a telefonunk segítségével. Egy ilyen progi…..