Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omgwtf

0 bejegyzést írt és 604 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodoky Tamás újságíró, a Magyar Narancs és az Index volt szerkesztő-újságírója, jelenleg az  Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ főszerkesztője. A 2006-os rendőri túlkapásokról szóló cikksorozata elnyerte a Gőbölyös Soma-díjat. Az MVM-től offshore…..
omgwtf 2011.07.13 18:53:53
@Vidéki: narancsmérgezésben szenvedő jóbarát.

egy állításnál vagy cikknél az az érdekes, hogy IGAZ-E vagy SEM. alá tudja-e támasztani, tudja-e bizonyítani stb. nem az, hogy honnét van.
ha nem tudja: hazugság, rágalmazás, jó hírnév sértés stb. (nagyjából, ezt még lehetne cizellálni, ld hazugság vs tévedés témakör)
ha tudja: akkor meg így járás van, lebuktak. nem kéne bűnözni. hazug ember, sánta kutya meg ilyenek.

ha én írok egy cikket arról, hogy Semjén Zsolt titokban sátánista, és kecskéket áldoz a pinyóban, akkor miért is érdekes, hogy honnét van nekem ez az infóm? ha nem tudom bizonyítani, akkor alaptalan rágalmazás, és nem hiszem, hogy elfogadható kifogás, vagy egyáltalán érdekes, hogy a Sanyi mesélte. ha meg bizonyíthatóan igaz, akkor meg mindegy, honnét tudtam meg.
mondjanak le szépen a bosszúállásról, mert másért nem tudom elképzelni, hogy érdekelhetné őket a forrás.
ennyi.
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
omgwtf 2010.07.05 15:42:55
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
w Hé, paraszt! 2010.01.11 12:00:00
Kedves barátaim – illetve maradjunk inkább az ismerősnél –, ezúton üzenem, hogy megkaptam a rénszarvast. És a szamarat, a pizzát, a forró csokit, meg a felkérést, hogy csatlakozzak a moszkvai maffiához. Nagyon kedves, igazán, azelőtt sohasem kaptam rénszarvast, és…..
omgwtf 2010.01.11 13:15:18
hú, csak egy pár dolog, ami eszembe jut.

1. nem kell felvenni kontaktnak mindenkit. én pl töredékét igazolom csak vissza, hogy ismerem, mint pl iwiw-en. miért? pont ezért, mert az FB-n személyesebb dolgok is pörögnek. a kollega, akit egyszer látok egy héten ne olvasgassa. meg a kis hétéves rokonom se.

2. lehet blokkolni mindent. egy-két klikk és hurrá. és beleszarok, ha 456645 farmville giftem van a jobb felső sarokban.

2/b. ettől függetlenül, a feladó is lehet hibás. aki minden szart közzétesz, az retardált. az alkalmazások kicsit túl vannak pörgetve, én spec 1-2%-át Share-elem a felajánlott hülyeségeknek, mert tudom, hogy engem is zavarna.

3. hogy ki mivel bassza el az idejét, magánügy. van, aki farmozik, van, aki maffiázik és van, aki Dosztojevszkijt olvas. az ő ideje.

4. vannak már "gondolkodósabb" játékok... bocs, alkalmazások is FB-n.

5. egy közösségi oldal eleve ilyen. ott lesznek az ember falán mindenféle infók, érdekesek, és igen, érdektelenek is. sőt, talán jobbára érdektelenek. de aki ezt nem tudta, az mi a fasznak reggelt? és főleg mi a fasznak gyűjtött kontaktokat? menj el egy diszkóba, és szólj, hogy halkítsák le a zenét!

6. megint úgy tűnik, hogy az lesz a menő, aki valamit NEM csinál. én nem tévézek! - effektus! nem farmozok, nem facebook-ozok... le ne huggyozzam már a bokámat.
szerintem ettől senki nem lesz se több, se kevesebb. ez csak egy ártatlan játék.
omgwtf 2010.01.11 13:38:17
@GaZe: Red presentet már hiába. :)
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
omgwtf 2009.12.30 15:36:01
12 napos csúszással vettem észre ezt a posztot, szóval valszeg újat már nem fogok mondani. de csatlakoznék a hőbörgő tömeghez, akik nem értik, hogy miért kell leszarozni valamit, amit sok-sokmillió ember néz.
ezt mifelénk úgy mondják, hogy "nem tetszik."

de hogy szar?
szerintem a Casablanca c. filmalkotás is szar, sőt az Elfújta a szél egyenesen egy gőzölgő foskupac, mégis sokan másként vélik.

a lényeg, hogy szórakozzon az ember, amíg nézi. a szabadidőt bármivel el lehet kúrni. akinek ez jön be, lelke rajta. neked nem, ennyi.

örülök, hogy a Star Trek előkerült. ott a DS9 nagyon felemás. az önálló részek plusz nagy történet kombót jól eltalálták. (de sok más példa is elhangzott feljebb ilyenekre.)

sok sorozat jól indul, de elkényelmesednek, vagy túl sok lóvét akarnak szakítani és fos lesz (pl. Prison Break), és van ami lassan (=szarul) indul, de időközben összeszedi magát és egész fogyasztható lesz (pl. Supernatural)

ja, és a Twin Peakset azt lelőtték!! sosem tervezték ennyinek. aki előtt ott van az uccsó rész, uccsó pár másodperce (tipikus cliffhanger momentum), az nem gondolhatja komolyan, hogy Lynch bá így akarta befejezni. ezért dobták ki sebtapaszként a Tűz jöjj velem c. egészestést, hogy enyhítsék a lyncshangulatot. (höhö.)

mint ahogy a lovakat, úgy a legjobb... tudom, szubjektív... szóval kedvenc sorozataimat is lelövik. Carnivale, Terminator, Jericho, Firefly, Twin Peaks, Enterprise, sőt még a Threshold is tetszett. így jártam.
w Törd a sztrájkot, ne siránkozz 2009.12.14 07:49:00
  Hogy hívják ugyanezt, amikor nem a munkások, hanem például útépítő cégek teszik félre a versenyt, egyeztetnek az áraikról, és lemutyizzák a megrendeléseket? Kartellnek hívják, és minden civilizált országban büntetendő. Cikkzárta után: belovagoltak a postások is,…..
omgwtf 2009.12.14 21:33:26
@eMeL: oké, vili. a csoportos beszedősök meg a netbankosok levonva. marad bőven csekkes történet így is. az hogy pár év(tized)en belül mi lesz, megint más kérdés. ez a sztrájk most van (vagy nincs).

mint ahogy az is mindegy, hogy a Ez+Az Közüzem Zrt maga viszi-e ki a csekket, vagy postán küldi ki. mivel T. felhasználó úgyis a postára fog bebattyogni vele. szóval nem bírja kikerülni.

ezzel én nem azt mondom, hogy igazat adok a kézbesítőknek, vagy hogy szimpatizálnék valakivel is. csak azt, hogy jelenleg ez a helyzet.

mindenesetre okosabban is el tudnám képzelni a sztrájk, mint érdekérvényesítő eszköz használatát.
omgwtf 2009.12.14 22:36:27
@hüjeliba:

no, a csúnya, nagy állami cégek védelmében:

"de üzemi eredményük nulla"
excusez-moi, de ez spec a Postára nem egészen igaz. pár éve már van ottan profit - és nem csak az ingatlaneladások miatt - ráadásul tudni vélem, hogy a bevételük zöme az üzlet olyan területéről jön, ahol már nincs is monopolhelyzetük.

továbbá azt sem igazán érzem fairnek, hogy egy ósdi, benganagy személyszállító céget (ha csak a Startról beszélünk) egy menő autógyárral hasonlítunk össze. Hollandia is több mint tízszer több GDP-t termel, mint Banglades, pedig csak tizedannyian lakják. jé.
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
omgwtf 2009.09.23 12:36:10
Hja. Kb.
De csak kb.
Ui. nem lehet mindenféle munkát gépesíteni. Ha lehetett volna, eddig sem akadályozta volna a munkáltatót semmi, hogy a nagyobb profit reményében megtegye.

Ahol meg nem lehet gépesíteni, ott embereket is csak a szükséges minimumig lehet kirugdalni. Ami szükséges minimum meg talán már van annyira kockázatos, hogy hosszú távon megint nem éri meg a cégnek.
A foglalkoztatottság nem végtelenül rugalmas. Akárhány embert nem lehet kirúgni.

Kérdés, hogy vajon több ember kerül-e emiatt utcára, vagy többen maradnak alkalmazásban. (Utóbbi halmazba bele lehet pakolni a minimálra bejelentett, de zsebbe dolgozó versenyzőket is. De azok ígyis-úgyis szopjanak lovat.) No mármost, amennyiben utóbbi halmaz nagyobb, mint előbbi, akkor többen jártak ezzel jól, mint rosszul. (Más kérdés, hogy aki jobban járt, csak picit járt jobban, aki viszont rosszabbul, az csúnyán beszopta.)

Aki csak azért dolgozott, hogy legyen foglalkoztatottság, az a minimálbér emelés előtt is csak ballaszt volt. Azt eddig is ki lehetett volna rúgni. Annak a melóját eddig is meg tudta volna csinálni más. (legyen robot vagy egy másik dolgozó)

A teljes foglalkoztatottság sosem lehet cél. Azon kívül,h hogy jószerivel megvalósíthatatlan, még káros is makrogazdaságilag.

Az tuti, hogy a modern korban NEM lesz annyiféle elvégzendő munka, mint ahány ember él. Termelni mindenki nem termelhet, mert felélnénk a bolygónkat. A szolgáltatásokhoz meg kereslet kell.

Ez gondot okoz szerintem már most is. Hát még a jövőben!

Viszont Magyarországon fogy a népesség. Sőt öregszik is. Akkor meg nem lehet olyan nagy a probléma.
Vagy?
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
omgwtf 2009.09.17 10:30:32
én annak örülnék, ha igenis hazudozna a jobboldal, és meg sem próbálná véghezvinni a beígért "programjának" a zömét. ui ebben az esetben még marad remény, hogy nem szórjuk el két kézzel az amúgy nem létező vagyonunkat.
azt kábé letojom, hogy kit állítanak falhoz az előző bagázsból (úgysem fognak senkit, ahhoz túl sok kéz mos túl sok kezet), a zömük talán meg is érdemelné, a többi meg collateral damage. újabb váltáskor majd fordítva lesz.

másfelől azonban javasolnám, hogy legyünk kicsit megengedőbbnek a jobboldallal. én sem vagyok nagy spanjuk, de azért megtanultam fiatal éveim során, hogy a politikában minimum kettővel érdemes osztani mindent, ami elhangzik.

a cikk zöme feltételezésekre alapoz. hogy majd mit fog és mit nem fog a jobboldal csinálni.

szerintem nem lesz annyira durva. bár lehet, hogy csak én vagyok naiv. egyrészt a fent említett okból, hogy mindegyik oldal tud a másik viselt dolgairól. másrészt mert a lózungok szinte kivétel nélkül csak hívószavak, az egybites, vagy értelmesebb, de elkeseredett szavazóknak. ezt akarják hallani, ezt mondják.
hogy majd mi kerül át ezekből élesbe, már más történet.

8 évig a bal oldalon volt a pöttyös labda, talán valóban ideje, hogy a másik csoport is megkapja. hadd játsszon vele. így igazságos. én a váltókormányzás híve vagyok. a rómaiaknál jó ötlet volt, hogy kettő darab consult jelöltek ki. ott real-time-ban ment a kontroll a másik felett. mivel egyszerre nem lehet két kormánya az országnak, a legjobb, amit tehetünk, hogy váltogatjuk.
egyrészt hadd fosson az aktuális, hogy ha hülyeséget csinál, akkor bepipul a másik, másrészt ne legyen idejük abszolút hatalmat és klientúrát kiépíteni.
kicsit tudathasadásos meg dedós módszer, de ha ez kell, ez lesz.

a vallásgyakorlókról meg csak annyit, hogy ez sem fekete-fehér. nem úgy megy, hogy ha hívő vagy, akkor az utolsó betűig betartasz mindent, amit anno kétezer éve megálmodtak. mint ahogy a nemvallásos sem megy automatikusan homlokegyenest a Tízparancsolatnak. naná, hogy lehet dugni, lehet csúnyán beszélni, lehet vasárnap délelőtt otthon maradni. ennek Istenke csak picit nem örül, az egyháza, a papok azok, akik nagyon nem.
Istenke papíron jófej, szeret, megért, megbocsát. ha azért benyom Asmodeus szomszégjának a kondérba, mert megkívántam a haverom plazmatévéjét, akkor egy csomó szavazót elvesztene.

visszatérve az eredeti vonalra, azt aláírom, hogy a tipikus, egységsugarú jobber szánalmas egy fajzat (mint ahogy a baller ellenpárja is), de biztos vannak értelmes jobboldaliak is. hát ha egyszer olyan sokan vannak, csaknem síkhülye az összes. én optimista vagyok.
szerintem nem kell pánikolni. legrosszabb esetben muszáj lesz megtanulnom a Székely himnuszt. (amit azért nem kis csököttség folyton énekelgetni. pl. esküvőn. ehh.)

végül egy technikai: (első bekezdés) "és elég egyenlőre annyit tudni," - a jó megoldás EGYELŐRE.
tudom, hogy tudod, biztos csak typo, de hát a grammarnáci is ember. :)
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
omgwtf 2009.09.07 18:26:52
@pfúj: "... és a „mért menjen ki a politikus, ha nem buzi?”. Külön bekezdésben szervírozták neked a triviális választ, szerencsétlen."

ezt félig (vagy teljesen) magamra vettem, mert ötezer leütésen belül volt.

szervírozni szervírozták, de visszaküldtem a konyhába, mert fogyaszthatatlan volt. attól, hogy leírsz valamit, még nem lesz igaz.

az értetlenkedő fasznál, csak az arrogáns fasz rosszabb, aki mindenkinek meg akarja mondani, hogy mit csináljon meg mi az elvárható magatartás.
a buzi vonuljon, a nép tapsoljon, a politikus legyen jelen, a kommentelő meg olyat írjon, ami neked is tetszik. így szép az élet.

csak épp a mondatban szereplők mindegyike önálló ember, akinek kurvára nem hiányzik, hogy önjelölt megmondóemberek, akik a liberalizmus mércéjének és az csalhatatlan tudás letéteményesének gondolják magukat belepofázzanak az életükbe, hogy mit csináljanak meg mit ne.

ha a politikus nem ment ki, hát nem ment ki. ő dóga. szerintem nem is kellett kimennie, szerinted meg igen. most akkor kinek van igaza okostojás?

éjsötét faszozni bárki tud. gondolkodni már trükkösebb...
omgwtf 2009.09.08 10:51:20
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
"Asztakurva! Hogy én mostanában mennyi mindeneddel egyetértek! Nem vagy beteg? Esetleg én? Hmmm... "

erre - ha egy kis offtopicot megenged Árpi - egy kis fabula jutott eszembe.

történt egyszer - talán igaz sem vót -, hogy vmi zenei fesztivált rendeztek tótéknál, ahol magyar hajnélküli fiatalok leültek egy asztalhoz, ahol ültek már szlovák hajnélküli fiatalok is.
méregették egymást, fintorogtak, sugdolóztak, de egyik sem akart közeledni a gyűlölt ellenséghez.
mire jött a mentőötlet az egyik magyar sráctól, és megkérdezte a tótot, hogy "De azért a cigányokat ti is utáljátok, nem?"
és megtört a jég! egyből lett közös nevező. ezen a vonalon már tudtak iszogatni, sztorizgatni.

(minden hasonlóság a jelen topikkal csak a véletlen műve)


azért ne kényelmesedj el, már a kanyarban van az újabb cikk. lassan nyomjuk el a cigit a semleges zónában (bár én nem dohányzok), és irány vissza a lövészárokba! :)
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
omgwtf 2009.08.29 08:56:29
lám-lám, ki szelet vet...

bátya, tisztellek-becsüllek, de szerintem az egész kiindulópontod helytelen. (bocs.)

1. én nem éreztem ilyet a jóravaló pécsi fiatalember (vagy asszony) írásából, hogy bárkit is el kellene üldözni innét. csak hogy NE fordítsunk megkülönböztetett figyelmet a melegekre.
nem ugyanaz.

2. az, hogy esetleg nem akarjuk mindenben majmolni, bocsánat, követni a mindenható Nyugatot, nem jelenti azt automatice, hogy Irán felé kell mozdulnunk. ez nem egy két elágazásos csomópont! kultúrából nem csak ez a kétféle létezik. Nyugat vagy Irán. hisz még a nyugat sem homogén.

mondok egy tök szimpatikus harmadik kultúrát: a magyar.
mit szólnánk ehhez?
egy csomó előnye van. viszonylag hamar be lehet vezetni, hisz itten van rajtunk. (Hibáival, erényeivel). óccsó az átállás (mivel nincs), az emberek már rutinosan élnek benne, és - ha már a pénz a lényeg - ide tudjuk csábítani mind a nyugati, mind az "iráni" turistát. ide gyere apám, ilyen nálatok otthon úgy sincs! ha ugyanaz lenne itt, mint amott, akkor kár kimozdulni.

3. a fejlődésről.
amennyiben beleolvasható ebbe a:
"utána viszont mesterséges csinálmánynak, ami nem spontán, milliók hozzájárulásával fejlődött ki, hanem egy maroknyi kártevő így építette fel"

szerintem épp ebben a mondatban van a tézis cáfolata is.
úgy tűnik, hogy ma Magyarországon a melegek elfogadása, a melegség felvállalása spontán milliók hozzájárulásával magától fejlődött ki?
hát csak itt a blogodon majd egymás torkának ugrunk. (persze azt azért nem, de heves vita az volt). és a netező, W-t olvasó tábor még nagyjából az értelmiségi. képzeld el, mi lehet erről a közvélekedés olyan helyen, ahol azt sem tudják, hogy mi az az internet. egy falusi kocsmában pl? (nem mondom, h a falusi hülyébb, mint a városi) hidd el, ott aztán dúl a liberalizmus. a saját rokonságomból tudok példát mondani felnőtt tisztességben megőszült emberekre, akinek kb az az álláspontja, hogy ha megtudja, hogy buzi a gyereke, a szart kiveri belőle. na ehhez mit szóltok? persze, az ilyet helyben le kéne lőni vagy minimum tarkón kéne csapni szívlapáttal. a buzi urakat nem szabad, de az átlag magyart (mert ma ez az átlag magyar), azt igen.
egy szemölcs miatt nem szokás végtagot amputálni!

szóval szerintem ez az egész nagyon is mesterséges. lett egy pár arca a mozgalomnak, rendezvényeket szerveznek, logókat, szlogeneket találnak ki. nem nevezném őket kártevőnek, hisz ők is csak a saját érdekeiket képviselik, mindenki ezt tenné, de ma itt igencsak széllel szemben hugyoznak.

4. eleve kár ezen okoskodni, hiszen a kultúra, mint olyan egy önszerveződő, önszabályozó folyamat. lehet álmodozni, hogy mi lenne jó, de megmondani nem lehet. törvénybe sem lehet foglalni, hogy tessenek már toleránsabbak lenni.

én is szeretnék egy olyan kultúrában élni, ahol ha leteszem a táskám a parkba, és ott hagyom egy órára, akkor az ugyanúgy ugyanott várjon, mert senki nem vitte el, hisz tudják, hogy az más tulajdona! és lásd, nemcsak a gazdátlan cuccot viszik el, hanem még lopnak is egyesek! pedig erre még törvény is van. akkor miről beszélünk, hogy majd jól megmondjuk, hogy kit szeressünk?

5. István célja
Nem vagyok történész sem, (mint ahogy biológus sem) de az én korlátozott tudásom szerint István nem azért vette fel a nyugati modellt (kereszténységet), mert ő szerette volna meghonosítani az "amerikai álmot" (ha megengedsz ilyen képzavart). Egyszerűen csak reálpolitikus volt. Látta, hogy itt körülöttünk kb mindenki keresztény, aki számít, észrevette, hogy Augsburgnál csúnyán elkenték a szánkat, tehát nem nagyon érdemes itt ugrálni. Ergo alkalmazkodunk. Mi megtettük azt, ami pl a cigányoknak az istennek sem akaródzik.
Si fueris Romae, Romano vivito more. Ennyi. Az országunk jövője volt a tét.

6. (bár itt kezdhetnék új számozást is, mert ez egy olyan pont, amivel egyetértek)
Valóban kurva érdekes időknek nézünk előbe egy Jobbikos, Fideszes kormányzattal. Komolyan nagyon kíváncsi vagyok. (nem rossz értelemben). A meleg kérdésen kívül, vajon ők mit lépnek a szlovák ügyben, a cigányügyben, a gazdaságban, a korrupcióban...

Jó pár cikk benne van a köv években. :)
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
omgwtf 2009.08.28 08:52:02
@Waldi!:
"1., Nem unneplem a homoszexualitast, mindossze arra mutattam ra, hogy nem termeszetellenes, mintahogy azt sokan allitjak."

oké, oké, ezzel így egyetértünk. Yeah, végre.
nekem az evolúciós haszon tűnt gyanúsnak. (persze, lehet, hogy tévedek, de nem vagyok meggyőződve, akárhány cikket, tanulmány vagy beszólást is olvastam.)
de ugye a rák meg a schizofrénia meg vakság sem természetellenes...

"Hamar az egynemuek szerelme ilyen gusztustalan, akkor miert nem az egymast falo leszbikkel peldalozik senki, miert ennel a seggbekukinal van mindenki leragadva?"

erre egyszerű a válasz: mert én férfi vagyok. az én nézőpontomból az 1 nő meg a 2 nő meg a sok nő az hozzám képest ellentétes pólus, tehát vonz! az azonos meg taszajt.
viszont hallottam már sok nőtől, hogy milyen gusztustalan a leszbikus szex.

"Vagy ferfi es no kozott is tiltani kene az analis szexet?"

nem kell tiltani, mivel nem lehet tiltani. (betarthatatlan tv. lenne) de azon sem kell hüledezni, ha valakinek felfordul a gyomra tőle.

"Itt az egy fajon beluli genek kuzdelmerol volt szo, olvasd el az Onzo gent."

oké, betettem a sorba.
egyébként volt itt feljebb egy bioszos (vagy bárki), meg tudná mondani, hogy az milyen evolóció, ami a fajnak csak néhány egyedén jön ki elvétve véletlenszerűen? ennek nem sok hasznát látnám, ha én lennék természet ősanya. mert vagy terjedjen el, legyen általános, vagy haljon ki.

pl. amikor beindult Angliában az ipari forradalom, és mindenhol gyárak nőttek, akkor a tökömtudjamilyen lepkék szárnya szürkéssé vált, mert a szmogban az jó rejtőszín. egy idő után az összes ilyen lett. (mert az előnyösebb) de nem az történt, hogy itt-ott megjelent random 5%-nak volt szürke szárnya.
szóval a buzulás nekem nem állítható párhuzamba a klasszikus (általános iskolában tanult) evolúciós példákkal.


"Ha valakinek atlagosan mukodik az agya, akkor amire kepes, arra jobbara nagyon sokan kepesek. Ha valakinak maskeppen mukodik az agya, akkor valoszinubb, hogy kepes olyan dolgokra amire egy atlagos agyu ember nem."

de most ezzel te párhuzamot vonsz az agynak a gondolkodásért, művészi érzékért, kifejezőképességért felelős részei és a szexualitásért felelős részei között.
van benne ráció, amit mondasz, de miért pont a buzulás adja ezt a pluszt? szerintem vannak buta, udvariatlan, bárdolatlan, bunkó, hazug, gyáva stb. buzik is. pont, mint heteroban.

"Ha guglizol is valakit, akkor az illeto vagy:
a, hetero
b, magat egy eleten at sikeresen alcazo meleg"

b-vel nem tudunk mit kezdeni, de azért elfogadhatjuk, hogy talán nem ez a jellemző.

"Miert faj az neked, hogy 2 ember milyen modon okoz egymasnak oromet? "

nekem nem fáj.
de nem is tetszik, ha hallok róla, ha látom, ha olvasom. nem akarok tudni róla, ne tolják az arcomba, sem az utcán, sem az étteremben, sem sehol. vagy ha mégis, akkor legyenek elnézőek velem, hogy én is csak engedek a természetemnek meglehetősen udvariatlanul fogok reagálni. (mondjuk így.) ugyanaz, mint amikor a pofámba fújják a cigifüstöt a villamosmegállóban.

ennyi.
nem akarok én buzi-holokausztot. felőlem az buzul, aki akar. több nő jut a heteróknak. csak ne OTT, ahol akarnak! ne reklámozzák!
nem olyan nagy dolgok ezek.
omgwtf 2009.08.28 08:55:39
@huba: áááá, forgasd ki a szavam, lécci! nem a számosságon volt a hangsúly, ember, hanem a nemeken. egy interkurzusra lebontva értettem, nem egy életre. amikor az az egy hím dug (az 50-ból valakit), akkor az terv szerint nővel dug. és jellemzően eggyel, mert csak egy cerkája van.
és ahogy te is mondtad, a hím nőstény háremet tart, nem hímháremet (de jól néz ki ez a szó)

így oké?
omgwtf 2009.08.28 09:01:56
@liidiiia.: "a faj túlélési esélyeit növeli. (pl brutál fertőzések, pl a anno a pestis, amit csak a mutáns génűek éltek túl...stb).""

ez így igaz.
általában véve.

de:
1. vajon milyen természetű csapás érhet egy fajt, amit csak a homók élnének túl?

2. vajon a túlélőknél hogyan tovább? mert utódot nemzeni az életben nem fognak.

és mint mindig, a végére hozzágondolva: pláne, ha a homóság nem is genetikai eredetű, ha nem is mutáció.
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..